Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Otisz
őstag
válasz Gergőke88 #449 üzenetére
Kicsit el vagy tájolódva.
A T-s akciós készülékeim elvitték, de! És ez a lényeg:
Nekem volt 3 előrendelésem is, amelyek feketék.
Azokat még szept. 17-én megrendeltem (3 platinakártyás előfizetésem hosszabbítottam).
Mivel jó árban kaptam, belementem. Sajnálatos módon a T mindent elcseszett (szállítást, stb). Így alakult, hogy rosszkor kaptam meg.
Gond most sincs. Van rá 14naptári napom, hogy döntsek. Ha nem viszik, akkor megy vissza a feladónak, és sztornózzák.A 2berendelt dominósok darabján volt 40ezer haszon.
2percért nem jó kereset, úgy hogy nem áll benne a pénzed? Szerintem jó biznisz
És nem ez volt az első (talán nem is az utolsó )(OO[IIII][IIII]OO)
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Érdemes megvenni Z3-hoz a dokkolót?
Elég borsos az ára, még a 3% kedvezménnyel is 8000 Ft-t. -
leslien
nagyúr
kérdés : matt fóliát le vettem most ez alatt van fólia? bár ideiglenesen tettem rá oppo find 7 nek a fóliáját
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
lugosi
MODERÁTOR
Az a baj ezzel, hogy nem eredeti. És így felesleges is megvenni 2.5x annyi pénzért, mintha egy 1000 ft-osat vennél.
Sőt, a helyzet az hogy olvastam egy cikket, hogy a Sony nem is gyártott ilyen kábelt külön, csak a dokkolót.Ebben a fórumban írják is, hogy rendeltek ilyet, és nem eredeti: [link]
Illetve, az ebayes vevők értékelése alapján sem eredeti:
Szóval szerintem felesleges a 2.5x-es árat kifizetni érte.
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
Régebben a SE (amikor gyakorlatilag még nem volt jellemző a beépített akku) 1 év garit vállalt az akkura, és a kiegészítőkre.
Azt sajnos nem tudom biztosra állítani ha a készülék unibody(Z3) vagy csak simán beszerelt (S, go...) akkuval bír, akkor változott-e 2 évre az akku garija is.Érdemes lenne megkérdezni a Sony-t mert előfordulhat, hogy beépített akku esetében tesz kivételt az eddig megszokottaktól.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Danny750
őstag
Valamit nagyon tudnak, ott Sony-éknál
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
lugosi
MODERÁTOR
Ha megnézed a weblapjukat, a Sony se tünteti fel, hogy lenne ilyen kábelük, tehát bármennyire is logikátlan, úgy tűnik tényleg nem gyártottak ilyen kábelt külön.
Azt én se írtam, hogy elromlik, csak azt, hogy mivel valószínűleg kizárólag a papírdoboz miatt (5 Ft) és amiatt kerül többe, hogy gyári Sonynak próbálják feltüntetni, talán felesleges megvenni 2.5x-ös áron az 1000 Ft-oshoz képest.
Persze ha valakit megnyugtat, hogy azt hiszi, hogy eredeti tartozéka van, akkor annak is van egy érzelmi értéke. -
A 2. Vesztes
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretnem megkérdezni, hogy a mágneses töltő mennyire hatékony a normál töltőhöz képest!?
Köszönöm!
Vuff.
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
boogie84
veterán
válasz A 2. Vesztes #478 üzenetére
Az nem töltő, csak kábel. Ha egyre gondolunk. [link]
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
werna4
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb tok ehhez a telefonhoz? Kell e egyáltalán, nem elég egy-egy fólia vagy Tempered Glass előre-hátulra? Tudom, hogy nem rég jelent meg, mégis érdekelne hogy van e valakinek már valamilyen bevált megoldása? A Nillkin egyik tokjával szemezgetek egy ideje, konkrétan vele: [link] , de kicsit furán néz ki azzal a sok kivágással az oldalakon... persze nyilván elengedhetetlen ha az ember mindenhez hozzá akar férni a tok levétele nélkül...
-
Szellem.
nagyúr
Tegnap este beléptem én is a Sony Xperia Z3 tulajok körébe.
Eddig nagyon szép és meglepően jó a telefon. Kicsit enyhén fogalmaztam, de nem akarok örömkönnyekben kitörni, pedig nagyon rendben van a készülék.Én is tokot, fóliát vadászok rá.
-
Szellem.
nagyúr
Akit esetleg érdekel:
A Z3-at tegnap este a Westendben lévő MediaMarkt-ban vettem 195-ért kártyafüggetlenül. Az eladó hozzádobott egy 15%-os kupont. -
Imike20
senior tag
Gyàrilag van fólia a telcsin elől és hátul?
Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
lugosi
MODERÁTOR
-
boogie84
veterán
válasz A 2. Vesztes #494 üzenetére
Cris99 véleménye: [link]
Genuine Original Magnetic Charging Cable for Sony Xperia Z Ultra C6802 XL39h
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Szellem.
nagyúr
válasz Dealer95 #498 üzenetére
Független a szolgáltatónál? Ez hogy? Eddig akármilyen droidos telefont vettem a T-nél más kártya nem ment bele. Arról meg nem is beszélve, hogy később jöttek ki a frissítések hozzá.
És mikor volt 130 a t-nél? Most konkrétan jóval 170-200 között mennek náluk. Most a Compact is 148 BT-vel plusz ugye dominóban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Milyen széket vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs