Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrTH
tag
válasz Quasi_modo #348 üzenetére
Az a bosszantó, a másodikban, hogy megy a navi x ideje, bejön egy hívás, felveszed, pl kipangósítóval, majd befejezed a hívást, és nem adja vissza a navit, hanem ott virít a képernyőzár. Nekem ez aggályos.
By BrTH
-
Petya88
tag
Vajon lehet ezt is QI-vel tölteni, mint a Nexus 5-öt?
-
BrTH
tag
Igen, és már volt gyári alapértelmezett is. Akkor lehet, hogy csak a nálam lévő ilyen. De ez nagyon bosszantó jelenség. Emiatt kissé elment a kedvem a Sonytól.
Az meg csak plusz, hogy nem akarják megoldani, az appok átmozgatásának lehetőségét kártyára. (Nem azért mert nem lehet, pl: Samsung , LG)By BrTH
-
mrlujoak
veterán
válasz Kékes525 #338 üzenetére
Ne legyen kétséged...
X10 minim évek óta jól teljesít.
Én használtam, majd hugom, de visszatért hozzám. Azóta is bulitelefonnak használom. Sok töltési ciklus van már benne, de még mindig nem érezhető a csökkent élettartam. (2011 óta megvan)Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
boogie84
veterán
válasz LEFTHORSE1 #349 üzenetére
Case Mate Tough tok kel neked! Massiv, igaz h ebben a tokban elvesziti a sztem baromi jo formajat. ( en ilyet fogok majd venni ra, fo a biztonsag!)
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
skylike
csendes tag
Aki jót akar magának kerüli a Sony termékeket, nekem a Z1 compact szilikontokban, zsebben és fóliázva úgy megrepedt, hogy a kijelző sem működik. Nem esett le, nem vertem neki semminek, egyszerűen kivettem a zsebemből és repedt a kijelző. Csalódás a Samsung S3 miatt ami azért lett lecserélve mert betonnal találkozott és összetörött a kijelzője mégis a mai napig működik.
Szintén gáz, a hardveres felvevés gomb hiánya a Sonynál mert 10 esetből 1 2 alkalommal fel sem lehet venni a telefont (nem érzékel a kijelző). Pozitívum a rendelkezésre állása és a fényképezője volt de soha többet Sony... -
skylike
csendes tag
és sajnos nem egyedi a törés:
http://www.telefonguru.hu/hir/Garanciaban_cserelik_a_torott_Sony_kijelzoket_2013-11-11
Persze a garanciális csere Magyarországon nem jellemző én még nem hallottam róla, nekem is felajánlották, hogy 60e-ért cserélik, akkor inkább a kukába dobom... -
skylike
csendes tag
Azért a korábbi telefonjaim: HTC Hero, Samsung Galaxy s3 a mai napig működnek. Például a HTC Hero kibírt vizet (lehúztam a WC-n véletlen , számos esést stb. A HTC Hero bár közel 5 éves ma jobban néz ki, mint a tokban tárolt fóliázott Sony Xperia Z1 compact ami két hónapos és most úgy néz ki kuka. A Samsung kijelzője ugyan törött az az én hibám volt de betonnal találkozott és az érintőképernyő ennek ellenére is épp csak üveget kellene cserélni rajta. Sony? Használom két hónapot védem ahogy lehet és spontán törik? Gáz
-
taxy88
aktív tag
Hát akkor nem vigyáztál rá eléggé!
Én 8 hónaposan úgy adtam el a z1c-t, mintha akkor lett volna kibontva a dobozból.
Ha meg valóban úgy volt a kijelzőtörés ,ahogyan írod, akkor el kell küldeni szervizbe. Vedd fel a kapcsolatot a Sony ügyfélszolgálatával és biztos vagyok benne,hogy segíteni fognak.[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Vett itt mar v.ki a feketen es a feheren kivul mas szinut? Igazabol kommersz vilagtol elrugaszkodott zold es a narancsos piros sokkal megkapobb szamomra, de a kepeken a narancs inkabb piros, a zold meg inkabb amolyan turkizkek...
Csak en gondolom igy?
-
lcee79
őstag
T-Mobil küldött készletértesítőt, hogy már van raktáron...
Rámegyek a linkre és az van ott hogy nincs készleten... (így ugyanúgy nem tudom rendelni mint eddig...)Előfordulhat hogy még nem frissítették a weboldalt, vagy 1 óra alatt (e-mail megérkezése és a megnyitás óta annyi telt el) elvitték az összeset ami érkezett? Bár ezt nem hinném....
Érdekes.
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Omli85
őstag
Múlt héten vettem át a készüléket eddig csak pozitív értelemben csalódtam
A külsőt tekintve kicsit tartottam én is, hogy túl gagyinak hat majd, de nagyon kellemes a fogása és egyáltalán nem zavaró, hogy nem a fém kerettel jött ki a készülék így is elég jó súlya van
Teljesítmény magáért beszél akadásról fagyásról nem tudok beszámolni. Olyan szinten rezzenésmentesen barangol az ember a képernyők között, hogy az valami elképesztő
A kijelző nekem kifejezetten tetszik képminőségre is és méretre is. A HD felbontás nem zavaró azért is választottam ezt mert nekem a nagy testvér kijelzője már túl nagy.
Akku idő igencsak baráti általános megszokott használat mellet energiatakarékos módok aktiválása nélkül is több mint 2.5 napot bírt ki az első feltöltéssel ami nekem több mint elég Az még külön pirospont, hogy bővíthető a memória .
Kamera melegedést nem tapasztaltam sőt maga a készülék is alig melegszik még intenzíven használat esetén is elég jól tartja magát.
HTC One X-et váltotta nálam a Z3C de konkrétan ez a készülék teljesen más szinten van minden téren Szóval eddigi tapasztalatok alapján elég korrekt kis masinát rakott össze a Sony azoknak is akik nem szeretik az óriás kijelzőket.
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
lcee79
őstag
Nálam is a one x-et fogja váltani, ha minden igaz
"HTC One X-et váltotta nálam a Z3C de konkrétan ez a készülék teljesen más szinten van minden téren "
Ezt jó értelemben kell értelmezni ugye?
Amúgy kijelző érdekelne legjobban one x-hez képest jobb vagy egy szinten van (one x-é nálam elég jónak számít)?, gondolom wi-fi jel biztos jobb...akkuidő 1000% hogy jobb , amik főleg zavartak mostanság...
Addig még végül leesett a one x a sarkára és most repedezett üveggel használom (most már ez zavar a legjobban, bár vetekszik az üzemidővel ), míg nem lesz meg az utód...[ Szerkesztve ]
-
Omli85
őstag
Pozitív értelemben van más szinten persze
Kijelző minőségét rosszabbnak nem mondanám, számomra semmi zavaró nem volt a váltás során így gondolom nem rosszabb ezt mondjuk valószínű embere válogatja
Wifi erősebb ezt tapasztaltam, aku idő nem is kérdés, hogy jobb a HOX aku ideje valami katasztrófa volt
A méretét tekintve kisebb mint a HOX ami számomra pozitívum, leírni nem tudom de úgy összességében is fogásra ezt kellemesebb kézben tartani számomra Sebességet tekintve viszont ismét ég és föld pedig a HOX sem volt egy lassú jószág de a Z3C tényleg más ligában játszik. Mondjuk jóval bikább hardver is van alatta, de ha ennek fényében sokkal jobb az aku idő akkor miről is beszélünk ?ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
BaLee
addikt
Hétvégén nekem is volt szerencsém megtapogatni a készüléket. Bár nem játszottam el a gondolattal, hogy nekem a Z1C-t le kellene cserélnem rá, azért kíváncsi voltam milyen.
Egymás mellett fogva a kettőt kapásból láttam miért indul ez árban jóval alacsonyabban mint anno a Z1C.
Amíg annak a fém ház elegáns, prémium külsőt kölcsönzött, ennél ez a műanyag megoldás kicsit furcsa. Én szeretem ha van valami fém a telefon burkolatában, előtte az unibody házas Xperia P-m volt az is minőségi darabnak tűnt. Persze ezt a dolgot embere válogatja kinek mi jön be.Pozitívumok:
+ nincs előlapi fólia (bár Z1C-nél is le lehetett szedni ha akartad) és a hátlap is végre üveg
+ nagyobb kijelző méretnövekedés nélkül, illetve a vastagsága még csökkent is
+ a színhőmérséklete szerintem kicsit furcsán lett belőve gyárilag a Z3C-nek, sokkal hidegebbnek tűnnek a színei
+ a hangszóró megoldása jobb lett
+ pár szoftveres fejlesztés (kameránál meg ilyesmik)Negatívumok:
- nem tudom mennyire jók ezek a nagy és hosszú egybe-ajtók, kicsit furcsán hatnak
- a már korábban említett műanyag keret nekem nem jön beÖsszességében azért azt mondom, hogy a Z3C is egy nagyon jól eltalált kis telefon lett, hasonló áron én is inkább azt választanám köszönhetően a pár plusz szoftveres feature-nak amit persze megoldhatnának Z1Cnél is csak akkor ugye ki venné meg ezt...
Z1C-ről váltani és ráfizetni az újra viszont nem látok értelmét, mert olyan komoly előrelépés nem történt se hardverben, se másban.Talán majd a következő szériában.
Szóval összességében ez a Z3C is egy remekül eltalált telefonnak tűnik!
-
Márko88
aktív tag
-
lcee79
őstag
Szerintem most már nincs olyan nagy különbség a készülékek közt se szoftveresen, hardveresen meg aztán pláne nem... (régen a sense felületnek nem volt párja, de ma már ezt nem érzem.)
Szinte minden jobb telefonban konkrétan a snapdragon 801 van... 3. féltől származó progikat ugyanúgy fel lehet tenni mindegyikre... Sőt már a HTC ZOE is van play-en...
Szerintem nem sok dolog van ami miatt a htc annyival jobb lenne mint a sony...Nem hinném hogy bughalmaz lesz egy idő múlva...
Sőt a ONE X épphogy elég lassan indult be... Amikor megvettem akkor inkább volt bughalmaz, aztán ahogy javították mindig jobb lett, és 1 év után már teljesen használható lett... De a wifi jelerősség gyengülés és főleg az üzemidőn szoftveresen nem tudtak javítani... 1x tönkre is ment a kijelző, azt még garanciában megcsinálták.
De most hogy eltört, nem gondolom, hogy költenék rá akármennyit is.
2.5 évig használtam, szerettem, de most már azért lecserélem egy újra...
Gondolkodtam az M8-on de az nálam sem méretben sem kamerafelbontás terén nem felel meg.Egy darabig biztos furcsa lesz a sony, majdnem 3 év htc után, de nem hinném hogy ez 1-2 napnál tovább fog tartani
[ Szerkesztve ]
-
Omli85
őstag
Látom közel áll kis szívedhez a HTC mint márka de ha figyelmesen olvastál volna akkor lehet feltűnt volna, hogy nem fikáztam a HOX-ot csupán a két készülék közötti különbséget írtam le.
Tisztában vagyok vele hogy a HOX egy gyengébb hardver ezért nem is csodálkozok rajta, hogy a fiatalabb Z3C gyorsabb ellenben számomra az eléggé megy győző érv a Sony mellet, hogy az újabb erősebb hardver durván 4x annyi ideig bírja egy töltéssel ugyan olyan használat mellet mint a HOX.[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
boogie84
veterán
Kár hogy a Case Mate Tough tok nem kapható fehérben. Más ehhez hasonlót tud valaki? Krusell-nél sincs ilyen fajta.
(#387) Petya88
Magnetic Charging[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
zerdelyi
tag
-
veterán
Oké-oké! Értem én ezt, nincs is ezzel semmi különösebb gond, illetve, azért még is akad, mert az, hogy te gyakorlatilag közel minden topikban lenyomod ezt az imát az M8 istenítésével együtt, az már kiveri a biztosítékot , és a jelek szerint nem csak nálam. Este amúgy összebujtok az M8-al ? Remélem nem voltam túl indiszkrét
3njoy the Lif3
-
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest