Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beladon
aktív tag
Üdv a tagoknak. Pár napja tettem szert egy ilyen készülékre a V-t váltotta. Számomra megbízható "sarki" gsm boltban lett vásárolva. A készülék német vodától származik független. Semmi gondom nincs vele minden remekül megy rajta remélhetőleg így is marad. A jack dugós gond bízok benne nem típus hiba mert elég sokat használom és nincs kedvem menni vele. Remélem minél hamarabb lesz hozzá valami megbízható és gyors root mód a reklámokat én sem kedvelem. Illetve szeretem az xposed Installert.
-
veterán
-
Beladon
aktív tag
válasz TheBikerider #8002 üzenetére
Köszi!
-Valinas-: Utánna fogok nézni ennek Giefroot dolognak köszi. Amit linkeltél cserélhető kábeles mágnesfejes töltő engem is érdekelne. Vagy valami biztos és jó megoldás erre a célra. Az ebay linked alapján működnie kellene a mi készülékünkkel mivel a normál Z3 ugyan ez a méret (ami a mágneses töltő részt illeti). Rákérdezhetsz az eladónál. Ami inkább érdekes az szerintem az élettartam / minőség.
[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne hogy valakinek volt már olyan hogy a kijelző olyan lenne mint ha kb 10-15 fps-el menne?
Hiába nyomtam hard resetet utána is fenn áll a probléma.[ Szerkesztve ]
-
levente222
tag
Sziasztok!
Azok közül akik mágneses töltőt használnak, senki nem tapasztalt kopást a mágnesen a két pöcök között?Samsung Galaxy S8+
-
taki01
őstag
válasz levente222 #8009 üzenetére
Nem vettem észre hogy kopott volna.
-
pászka
tag
válasz darvinya #7993 üzenetére
Lementettem a fontos dolgokat és pcc-vel frissítettem újra, az indításnál mident újból be kellett állítani még a nyelvet is, és minden eltünt, tehát gondolom lesatírozott mindent és újra húzta a rendszert. Egyébként kérte is a megerősítést hogy biztos vagyok-e benne hogy mindent töröl a rendszer. Ezért gondolom teljesen új rendszer van fent. Szóval marad az alapkérdés, mivel tudom visszarakni a kk-t? PCC-vel?
AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
-
Tel Chi
tag
Sziasztok!!
Lett egy kis problémám!!
A Go Launcer alkalmazást telepítettem a telómra és úgy néz ki, hogy nem kompatibilis a telómmal!!
Lefagyott tőle és újra indítottam.
Elindult a rendszer és amikor a alap képernyőt adná be kiírja, hogy
"Andoid frissítése folyamatban...
alkalmazások indítása" és csak homokozik kb 10 perce!!!!Mi a túró ez? Mit lehet vele kezdeni??
Hangerő fel gomb és kikapcsoló gombal újraindúlt és mostmár a T mobile logonál lefagy!!!!!
Tönkre tettem??
[ Szerkesztve ]
Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
No.01
őstag
Talalkozott mar v.ki azzal a problemaval. h a folia es a Cruzerlite tok nem viseltek jol egymast?
Par nap alatt a sarkoknalfeljott a folia mert nyomta a tok es leveve sem lett jobb a helyzet mert a kis porszemcsek meg a szoszok bementek a folia ala.A folia Maxxgear markaju volt... nemtudom, h esetleg ennek van e barmi koze hozza... vagy probaljam meg uveglappal...
Mit tanacsolnatok?
-
Tel Chi
tag
Help plz!!!!
Vigyem szervízbe???
Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
Armahun
addikt
válasz Tel Chi #8014 üzenetére
Miért nem vártad meg míg végez a frissítéssel?
Ha nem indul el egy flastool-os újrahúzást még megpróbálnék a szerviz előtt.
[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Tel Chi
tag
válasz Armahun #8017 üzenetére
Mert azt hittem, hogy lefagyott!
Lehet még kezdeni vele valamit, vagy service?
Gondolom itt a t.mobile logónál már teljesen fölösleges várnom!!?[ Szerkesztve ]
-
Tel Chi
tag
válasz darvinya #8022 üzenetére
De a telefon bekapcsolt állapotában kell megnyomni a kis sárgát ugye?
Ez a gomb ugyanazt csinálja, mint ha a fel hangerő és kikapcs gombot nyomom egyszerre.
De bekapcsolásnál nem jön fel a csökkentett mód opció, hanem újra akar indúlni simán!!Ha nem mondtam volna ez gyári Tcomos telefon, nincs hekkelve!!!
[ Szerkesztve ]
-
lcee79
őstag
válasz -Valinas- #8004 üzenetére
A giefroot-os rootolásnál is a régi romnak kell fent lennie, ha jól látom, akkor viszont nem csak 1 kattintás
Kicsit azért több
Vagy rosszul gondolom/értem?https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Tel Chi
tag
Telepítettem a Flashtoolt,
Leszedtem a Global Generic romot,
Leszedtem a Giefroot-ot,
Leszedtem a Lollipop-ot.A flashtool telepítésénél szerintem nem jól írta azt hogy a telefon kiválasztásánál a Z3-at válasszam ki, mert nem a Z3Compactot kell?
-
Tel Chi
tag
Megy a flashelés de a vége fele elakadt ez normális?
Mennyit kell várni?Végig ment, de nem írja ki hogy vegyem le!!
Levehetem??[ Szerkesztve ]
-
-
lcee79
őstag
válasz -Valinas- #8027 üzenetére
én most ez ((#5471) Williamgrant) alapján mentem végig
De a giefroot_v3.1 volt jó a roothoz, vagy nekem csak azzal sikerült.
csináltam ta backup-ot meg dualrecoveryt
aztán prfcvel csináltam flashable zip-etmost állítom be a telefont
szóval sikerülthttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
-Valinas-
senior tag
Örülök! Nem olyan nehéz.
Tel Chi: A telefonodon van egy olyan alkalmazás, hogy NDR units, Azt megnyitod. Miután megnyitottad, kiválasztod azt az opciót a felsoroltak közül, hogy Reboot to Primary Recovery. Ez megvan? Ha igen, akkor most az előzetesen kiválasztott custom recovery-be fog bootolni (indulni) a telefon.
-
darvinya
titán
-
Tel Chi
tag
Most az Android 4.4.4 verzió van fent. Lehet frissíteni, vagy akkor újra kell rootolni?
-
No.01
őstag
Szoval senkinek nincs/nem volt hasonlo gondja a tok + folia combboval?
A masik kerdesem, h most, h jelenleg nincs font a tok ugytunik , h a SIM takaro oldalso muanyag nemmarad mindig a helyen hanem hajlamoskicsit kijonni a helyebol hiaba nyomom bele rendesen. Ezzel lehet v.mit kezdeni?
-
MODERÁTOR
-
Tel Chi
tag
Találtam a gogleplay-en egy ilyen alkalmazást:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.camber.ndrutilsEzzel is fel lehet tenni romot??
-
-Valinas-
senior tag
válasz Tel Chi #8049 üzenetére
Nem az a cél, hogy ezzel az alkalmazással romot tudj felrakni. Ez az alkalmazás direkt recovery-be tudja bootolni a telefonod, ha máshogy nem megy. Végeztél az előző lépésekkel? Mert ha nincs fent a telefonodon ez, akkor nem vagy rootolva, és nem tudod majd recovery-ből feltelepíteni a ZIP-et (amit igen, csak onnan lehet).
Szerintem inkább add oda a telefonodat olyannak, aki ért hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest