Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Quasi_modo #14991 üzenetére

    HardRic: Myphoneexplorerrel csináltam most egy (gyanúsan kicsi) mentést jobb híján. Rootolás miatt akartam főleg, de egyelőre némileg tartok tőle, annyi hibalehetőséget olvastam ma már hogy az életkedvem is elment (nem a rootolással; flasheléssel, adott modok telepítésével, működésével kapcsolatban).

    Tisztában voltam azzal hogy kamera terén szinte minden mobil (ami méretben és árban szóba jöhet legalábbis) visszalépés, nem nagy dolog. Tény, hogy picit többet vártam a Z3C- kamerájától, pontosabban sw-étől (konzekvensebb ae/wb, mindig M-ben indulhasson, fókuszpont választás M-ben(?), hang nélküli gyorsindulást,[egy appot találtam, root kellene hozzá] kevesebb vízfestékezést .

    Az meg hogy a rendszerben egy csomó korábban természetes apróságot/dolgot próbálnék működésre bírni/beállíta, nem a sony hibája, nekem voltak magasak(?) az elvárásaim (érdekes módon a céges Xperia Go-mhoz képest is akadnak itt újabb sajátosságok, pedig ahhoz képest csak előrelépésre számoltam a nyalókával). 925öt is napokig használtam(most ez lett nejemnek N8 után) karácsony előtt (plusz amire csak lehetőségem van kipróbálok mindenféle telefont) és összességében csalódott vagyok némileg az os-ben, a gigantikus feljhasználó tábor és a csillió alkalmazás ellenére segítség nem nagyon van (ph) és az alkalmazások egy része sem azt tudja amit keresek (car dock) és hogy a keresett problémák nagy részére rátalálok googleban, de megoldásra általában nem, (bt) - nem tudom mennyire a fejlesztők, mennyire a tömegigények, mennyire a rendszer korlátai a ludasak ebben.
    Mielőtt ezt megvettem, több helyen próbáltam utána járni x-y dolgokat melyik rendszeren hogy tudom megvalósítani, de ez nem sokat ért.

    Persze azért nem adom könnyen én sem magam, csak a vártnál sokkal több a bökkenő...

    Jut eszembe, sms-eket te emlékszel mivel tudtad átköltöztetni? :R

    [ Szerkesztve ]

    Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725

Új hozzászólás Aktív témák