Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    1, Tudnátok a Z3C-re alternatív, bevált kamera alkalmazást?

    A mert mi bajom a gyárival kérdésre: A saját vakujáról a fehéregyensúly legtöbbször nem vesz tudomást(?), sőt, néha arról sem hogy vakuzik, mert kiégeti/túlexponálja 2 méterről is a részleteket, úgy, hogy 1-2 fényértékkel magasabb isot is használ esetleg mellé. Sajnos elég primitív a fáj elnevezést is, szomorú hogy a lossless zoomot nem sikerült megoldani (mégis minek akkor a szürke sáv?), és sajnos nem ritkán sikerül elmosódott képeket csinálni (oké, tarsam ki az 1/8 -at, de 90százalékban ez megy is, a többi esetben érdekesen elmosódott. Fókuszpontot nem enged választani manuál módban(?), változatlan iso és zársebesség mellett random erővel vakuzik, mindegy hogy acra vagy multi ('több') fénymérést használok, és változatlan képet örökítek meg vele. Most még fél órán át próbálgattam és sajna elég hektikusan működik, pedig 1-2 korrekció után bármivel tudok hasonló képeket készíteni mint amit látni szerettem volna, de ezzel hiába korrigálok valamerre, ki tudja következőleg hogy méri a fényt. 5.1.1-es a készülék, nincs (még?) rootolva.

    2, Piszok sok szemét jön be operával böngészéskor, most egy ideig mellőzöm tesztelés végett, de nem tudom hogy a böngésző, vagy a rendszer miatt? (facebookon kisorsoltak felugró szar(nem is vagyok fészen); vírusos a telefonom kamu ablak, ha nem sikerül frissítenem az androidot, és egyéb szemetek).

    :R

    Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725

Új hozzászólás Aktív témák