Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocoo
tag
Hello , Sony Z2-t hol tudok venni Sony-s garival Sony boltokban drága nagyon First phone ba nincs már
-
somag
tag
Már nem tudtam módosítani. Nálam minden lollipop verzió alatt Így van.
-
Tomtotom
senior tag
Sziasztok!
Decembertől tartó mizériám most zárult le, küldik a cseretelefont. Még decemberben küldtem a telóm hangerő gomb hibával a cordonhoz. A gombot ki is cserélték, de vele együtt kaptam egy hibás mikrokarcos kijelzőt, egy összekarcolt recsegő hátlapot, és egy lötyögő akkumlátort. A teló hasonlított egy babacsörgőhöz. A Sony Mobile nem segített, csak ígérgetett majdnem 2 hónapig, már ügyvéddel, Békéltető Testülettel fenyegetőztem, de nem érdekelte őket, kiálltak a cordon véleménye mellett. A múlt héten vissza is küldték 4.-szerre javítatlanul a Telekomhoz, de közben a Sony Központban (hosszas internetes kutakodás után kiderült számomra, hogy létezik ilyen, és semmi köze a Sony Mobile ügyfélszolgálathoz) nagy nehezen felvettem a kapcsolatot az országban egyetlen telefonokért felelős munkatársukkal , aki emberséges volt, még vissza is hívott, mert nem lehetett a Központban elérni, és láss csodát, a Telekom még csak kiértesíteni sem tudott a hibás telefonom visszaérkezéséről, mert azonnal visszarendelték a szervizbe, és hétfőn kipostázták az új készülékemet, amit a héten átvehetek. A telómon a szervizelés után jött ki a rengeteg hiba, ami miatt már 4.-szerre volt a cordonnál eredménytelenül. Számomra ez egy nagy tanulság volt, Kétszer is meggondolom legközelebb a szervizelést, csak közel 4 hónapig szívtam a hibás telefonnal, legalább 20 levelet írtam a Sony Mobile ügyfélszolgálatnak.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
vbandit
tag
Sziasztok
Tudna valaki linkelni (ebay) egy olyan mágnes kábelt ami bevállt?
Már hármat rendeltem,de abból most csak egy működik, a többi nem tölti fel a telefont teljesen csak 80% ig (a gyári töltő fejjel).
Most vennek egy jót végre.Flickr - http://www.flickr.com/photos/38236970@N03/
-
ZaitZev
csendes tag
Heló!
Nálatok működik az mx player pro, vagy bármelyik verzió?(5.0.2.)
Nálam a pro verzió el se indul, a simánál meg nincs ac3 hang támogatás. -
dedehu
aktív tag
-
bojan
tag
-
vbandit
tag
Köszönöm mindenkinek a tippeket, a dokkoló lenne a legjobb,de most rendeltem egy tök jó otterbox szerű tokot és szerintem azzal nem férne bele a dock-ba
Ezért marad a kabel,a masik kábel akit vettem hibátlanul tölt, de pont a sajátom adta meg magát. A sony feliratos kinai kábel jobb? Tudom hogy az se eredeti...Flickr - http://www.flickr.com/photos/38236970@N03/
-
peterson1190
tag
válasz ZaitZev #10374 üzenetére
Működik az mx player,Itt kell letölteni Ac3 plugint hozzá, egyből felismeri az mx h leszedted , csak engedélyezni kell és kész
Alcatel ?>3310>Cxt55>ZTEBlade 3>Xperia X8>Lenovo S650>LG G2>Lenovo vibe X2>Honor 6>Sony Z2>Huawei Mate 7>OnePlus One>Galaxy S6 edge>Honor 8>Galaxy S7>Galaxy S8>Mi Mix 2S>Pixel 4XL>iphone8>Iphone11>Mi10>Note20 Ultra>Zenphone 9>S24
-
dedehu
aktív tag
válasz peterson1190 #10385 üzenetére
+1 köszönöm.
-
vbandit
tag
A smart lock funkció műkődik valakinek?
En nagyon örültem, hogy a z2 n is tudom majd használni mint a nexus 7 nel,csak itt nem működikFlickr - http://www.flickr.com/photos/38236970@N03/
-
mozo78
csendes tag
-
Tomtotom
senior tag
Lehet. Nekem is van egy a szekrény mélyén, ami egy éjszaka alatt tölti csak fel a telót, már azt sem tudom, honnan rendeltem, de ez a sony feliratos nagyon bevállt, már vagy fél éve hibátlanul tölt. Ha itthon fog ki hibásat az ember, azért azt könnyebben rendezi az eladóval
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
BoneDragon
veterán
Kicsit megőrült a telefonom. Ha rádugom a gépre usb-n keresztül, kb mp-enként próbál újra és újra csatlakozni. Már múlthéten is csinálta ezt, de akkor csak pár perc csatlakozás után őrült meg... Esetleg valami ötlet?
-
mcsm88
senior tag
válasz BoneDragon #10391 üzenetére
Másik kábellel próbáltad?
Nekem akkor csinált ilyet, amikor megtört a kábelem. -
törölt tag
Nekem nem vált be a Sony feliratos mágneses töltő, úgyhogy ma vetem egy gyári dokkolós töltőt, na ez aztán patent! Hiába, a gyári az csak gyári.
-
dedehu
aktív tag
Egyszer futottam neki. Lehet csak szerencsém volt? Ma délután nekifutok mégegyszer, megnézem mégegyszer, ha megy összeírom kicsit pontosabban mit csináltam.
El se indult, vagy a szokásos xposed telepítés utáni bootloopp ami egy wipe egy újraindítás erejéig helyrerak?
[ Szerkesztve ]
-
imrus72
tag
Ismét van új rom a láthatáron,amit már sikerült is letölteni.
USA 726-os Frim egy pár módosítással ,Recoveryvel,rootal ,és a többi hasznos dologgal.
Felraktam a balti romra ,csak sima chace,és dalvik törlése után recoveryből.
Megy minden,a külső sd írás,a minden bezárás,stb,root ok,recovery ok.
Eddig ennyi.
Fórum
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest