Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTommi
aktív tag
Jajj neeeeeeeeee Nekem ezek szerint nagy szerencsém volt anno! Az MH-610-esem egyik fele letompult úgy 10 hónap után, de csak besétáltam a Cordonba, ott kipróbálták egy hazai készülékkel, majd kaptam egy vadi újat.
szóval nekem eddig csak jó tapasztalatom van velük Egyébként most bent csücsül náluk a telóm, mert rászántam magam, hogy csinálják meg a fedlapokat.SXZ2 és SXZ5c
-
Deck
titán
-
Joshi
titán
Sziasztok. Szeretnék venni egy Z2 telót. Melyik bolt a legmegbízhatóbb (gari, szállítás stb) ahol 100 alatt be tudnám szerezni kártyafüggetlenül? Válaszokat előre is köszi.
-
őstag
Hali. 726os HK loli alatt az sdre írás nem megy. Valaki tud rá megoldást?
-
oliwire
őstag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Tudná valaki linkelni, vagy egy felhő tárhelyből letölthető legfrissebb 4.4.4-et, Telekomosat? Egy ismerősömnek tennénk vissza Lollipopról, nem tetszik neki. Munkahelyen gondok vannak a az XperiaFirm-mel, onnan nem sikerül letölteni, de minden más megvan már hozzá, csak az ftf kellene. Bocsi, hogy nem olvastam vissza, lehet már írtátok korábban, de keresőbe beírva nem hozott találatot a hozzászólások között. (vagy elsiklottam felette)
Előre is köszönöm a nevében.
-
Laraxior
titán
válasz darvinya #10798 üzenetére
Simán OTA jött le. Nem nyultam semmihez
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Majko102 #10815 üzenetére
Teendő?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Laraxior
titán
válasz Majko102 #10818 üzenetére
Uhumm, igy már fasza köszönöm
-
Hysterycs
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani (linkelni ebayről) valami jó dokkolót, amit autóban lehetne használni? Köszönöm szépen!
-
moriak
tag
Sziasztok! T-ben mit kezdenek olyan Z2-vel aminek az előlapi üvege megrepedt? Ma vettem csak észre ahogy a fény rávetődött... azt hittem, hogy a fólia. Életemben nem találkoztam ilyennel, hogy így megreped 1 cm-en felül az üveg. Nem dobálom, nem esett le, nagy bumszli gumi tokban van benne és fólia a kijelzőn. Elképzelhető, hogy illesztési hiba miatt repedhetett be? Zsebben sem hordom táskám vagy kabátom zsebében szoktam.
-
Laraxior
titán
válasz eszaki0 #10823 üzenetére
Semmi, rossz topikot neztem
[ Szerkesztve ]
-
Majko102
aktív tag
Ha tényleg semmilyen külsérelmi nyom nincs rajta(tényleg semmi, egy ici-pici benyomódás sincs sehol sem) akkor _talán_ meglehet próbálni leadni gariba, hogy hallottál egy kicsi reccsenést, és ezzel találkoztál szembe. Ha visszadobják akkor meg addig menni, amíg belemennek a cserében. Általában esésnél nem csak egy centis hajszálrepedés szokott keletkezni. Ilyenkor jönne jól a biztosítás.
-
moriak
tag
válasz Majko102 #10833 üzenetére
Elég szomorú, hogy ilyen összegek repkednek. Először azt mondtam volna, hogy karc a fólián majd néztem, hogy a fólia alatt repedt a hangszórónál. Nincs külsérelmi nyom sem a készüléken sem a fólián. Szabad szemmel nehéz észrevenni párom telefonjának a vakujával pásztáztam. Egyértelmű, hogy repedés viszont ami még érdekes, hogy a hangszóró másik sarkán nyomom meg a kijelzőt akkor enyhén nyomódik így ebből kifolyólag anyaghibára/ragasztási hibára gyanakszom. Holnap kiderül reggel beviszem a T szervizbe délelőtt megírom, hogy mit mondtak.
-
BalaG
aktív tag
Emberek egyre jobb dolgokat olvasok gáz hogy egy iylen drága meg ilyen nagy márka szervizelése ennyire gáz legyen én egyenlőre csak lolli-tol hányom el magam hardver hibám nincs!
-
Deck
titán
Xdan megoldották az xposed problémát. Kipróbálva, működik
http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/workaround-bootloops-xposed-lollipop-t3089203/post60268402#post60268402
PS5
-
rone003
tag
Sziasztok!
Lollipop alatt nektek működik a rádió? Nekem megtalálja az adót írja is a nevét, de nem szól semmit. Néma... Újraindítás meg volt. -
bojan
tag
lehet, hogy csak nekem új infó, de mogosztom hátha másnak is. szóval lolli alatt nekem eddig úgy tűnt, hogy a gyors gombok fixek. de véletlenül rájöttem, hogy a beállítások gombja és az akku között van egy ceruza szerű ikon, amire kettintva szabadon lehet hozzáadni elvenni úgyanúgy ugyanazokat mint kitkatben.
-
Rocoo
tag
Macro-zni hogyan lehet a telefonnal ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Opel topik