Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diablo50
tag
válasz vinacarlos #2550 üzenetére
Az szép hogy Voda előbb megkapja mint a független telefon...pedig még tényleg a lista se frissült a hivatalos U fórumon.
Amúgy Én is Vodás kártyát használok.
-
balazsnba
csendes tag
Én a héten vettem a T-nél a telefont, és még mindig azt írja, hogy naprakész a szoftver.
Nem vagyok valami tapasztalt droidos, az volna a kérdésem, hogy hogyan lehet úgy lementeni a mostani rendszert (GB), hogy ha felteszem az ICS-t, és nem tetszik, vissza tudjam tenni a GB-t?
Köszi!
-
confuser
senior tag
Nekem is elérhető az ICS frissítés a PCC szerint.
Vodafone-os telefon, 1263-2782-es SI számmal. A lista szerint nem "járna" még...
Majd valamikor megejtem a dolgot, bár meg kéne nézni, hogy SUS is észleli-e (azt hiszem abban alapból van full wipe telepítés előtt). Ha az nincs, akkor kézzel full wipe, aztán PCC (favágó módszer -
Tatyla
őstag
valaki csináljon pls a vodás ics-röl egy FTF-et hogy tudjak egy normális wipe-os frissítést is csinálni
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
LaciGSM
aktív tag
akkor most mindent töröljek,állítsak vissza? és úgy frissítsek?
vagy mehet a meglévő cuccomra simán?
minek mi a következménye?
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
david1212
tag
Nekem is vodás a telefonom, és a SUS és észlelte a frissítést. Ez a program felajánlja a full wipe telepítést is.
-
Szili88
csendes tag
Nekem a sony update service már felkinálja az ICS frissítést! (vodás vok)
-
_Mario_
tag
És tényleg van frissítés otan nincs de ppc és sus-on van (Vodkafone)
Most telepítem wipal sus-al ppc ben nem bízók a xperia minim el se indult utána
[ Szerkesztve ]
-
LaciGSM
aktív tag
este nekiesek énis!
csak azt nem tudom még mindíg hogy csináljak e előtte full visszaállítást vagy ne...
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
Szili88
csendes tag
Én is azon gondolkodok.
Ha törlök mindent,hogy lehet ugy visszatenni játékot hogy tudjam folytatni ott ahol abbahagytam? -
balazsnba
csendes tag
Visszaolvastam, és találtam olyan leírást, amivel rootolás után le lehet menteni a teljes rendszert frissítés előtt. Nincs olyan megoldás, amivel ICS frissítés után nyitva hagyható a lehetőség GB-re vissza root nélkül? A PC Companion nem támogatja ezt valahogy esetleg? Egyszer mintha Diablo50 írt volna olyat, hogy a frissítés során készül ilyen biztonsági mentés...
Lehet, hogy hülyeségeket kérdezek, ne haragudjatok, de fontos lenne tudni...
-
_Mario_
tag
-
Diablo50
tag
válasz _Mario_ #2569 üzenetére
Hmm,jó neked.remélem akkor hamarosan ide is megérkezik majd.
Hamár neked fönt van az ICS akkor megnéznéd hogy a Play oldalán fel e tudod telepíteni a Deer Hunter Reloaded-et ? Mert az a játék nekem régebben ment a Sony U-mon de aztán később letöröltem és pár hete újra akartam rakni és azt írja a Play oldala hogy nem támogatott a telefonom és nem engedi telepíteni.vagyis nem muszáj telepítened csak hogy komptabilis e az érdekel.
balazsnba : igen ott csinál biztonsági mentést illetve ott tudsz csinálni.biztonsági mentés és visszaállítás ott van a szélén jobb oldalt.
[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
Tyűűű nekem nagyon szaladgál az ICS Bár még nincs annyira megpakolva, de iszonyatgyors.
-
_Mario_
tag
Még mindigg nem kompatibilis aa deer ha Facebook os aa játék akkor szerintem megmarad
-
air
nagyúr
válasz balazsnba #2568 üzenetére
Nem tudom, hogy olvastál vissza, de ez a hsz-em úgy kezdődik, hogy NEM KELL root! És úgy folytatódik, hogy hol találod meg a leírást ami neked kell.
Olyan megoldás, hogy a mostani állapotú GB-t elmented, beállításokkal, appokkal együtt, és azt rakod vissza az ICS-re olyan nincs. Csak szűz GB-t tudsz csinálni.
És firmware-t downgrade-elni (ICS -> GB) úgyis csak flashtool-lal lehet. PCC-vel nem.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
_Mario_
tag
Csinaltam közben egy antutut 5830 pont lett
-
confuser
senior tag
Szűz vodás ICS (Android 4.0.4)
ST25i_6.1.1.B.1.10_Vodafone.ftfSzűz vodás GB (Android 2.3.7)
ST25i_6.0.B.3.184_Vodafone.ftf[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
Hmmm
Valakinek működik az USB OTG ICS-n? -
balazsnba
csendes tag
air:"És firmware-t downgrade-elni (ICS -> GB) úgyis csak flashtool-lal lehet. PCC-vel nem."
Diablo50 írta a PCC-re: "igen ott csinál biztonsági mentést illetve ott tudsz csinálni.biztonsági mentés és visszaállítás ott van a szélén jobb oldalt."
Ez a 2 infó nem két egymásnak ellentmondó? Vagy Diablo50, te ezt a biztonsági mentést csak appokra, adatokra írtad, firmware-re nem érvényes?
Lenne mégegy kérdésem. Ezzel a flashtoollal lehet, hogy csak akkor szórakoznék, ha később úgy döntenék, hogy mégis visszaváltok GB-re. Meg tudom ezt tenni? Tudok szerezni szűz T-s GB-t, amit aztán flashtoollal, root nélkül vissza tudok rakni az ICS helyett?
-
kd
aktív tag
T-nél még nem jött senkinek ICS ?
JAJA DE MI HAJCSA
-
MrSealRD
veterán
Nem...legalábbis nekem...
De ezt nem is értem...hogy jön itt a képbe a szolgáltató?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Szili88
csendes tag
Nah fennt az ICS, elég szépen fut, eddig semmi probléma vele...
-
lordiron
csendes tag
A teló navigációja nagy adatforgalmat generál mondjuk egy 200km-es út során? Ha esetleg rossz a kérdés,valaki akkor is felhomályosíthatna,hogy érdemes-e használni,vagy nagyon zabálja az adatforgalmat!?
-
MrSealRD
veterán
Huha...hát ezzel most benne van a bogár a fülembe...
Most néztem SEUS szerint a legfrissebb friss a készülék...ilyenkor azért fejbdobnék fele egy sony-s vezetőt...majd a lepattanóval egy t-mobile-ost....
Ha felteszek egy vodás ICS-t, akkor lesz olyan része a rendszernek amivel gond lehet emiatt?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
air
nagyúr
Az normális szerintetek, hogy a build.prop fájlban egy csomó helyen a 1263-1381 számsort lehet látni, sőt a service menu - service info - software info oldalán a customization version és az active version címszavak után is ez áll, ám az akku alatt, a készülék hátulján egy teljesen más SI kód van? Egészen pontosan: 1263-2706.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
confuser
senior tag
válasz Szili88 #2583 üzenetére
Na válogassatok, nekem ennyi van meg. A két vodás saját gyártmány, a másik kettő xda-ról van.
Sony Xperia U ROMs -
peestee83
aktív tag
válasz lordiron #2593 üzenetére
Hosszabb navigációra szerintem érdemes inkább olyan program, ami offline módban is használható. Úgy biztos nem lesz gond az adatforgalommal.
@sutszi: ne a SONY-t hibáztasd, ha nincs frissítés. Ők már kiadták. Innentől kezdve csak a szolgáltatón múlik, mikor kapod meg. A mellékelt helyzet jól mutatja, a Vodafone nem szórakozik, szinte azonnal engedi, hogy frissíts.
Van ICS, szépen fut Csak szokni kell az új dolgokat
[ Szerkesztve ]
Cor ne edito
-
veector
senior tag
Jeee rohadtjó a hangerőcsökkentés/növelés. Ez a néma->rezgő->1->2->... stb tök kényelmes
-
Töki bácsi
aktív tag
Jelentem fent van az ICS. Tökéletesen működik, jobban használható a rendszer. Annyi, hogy mintha, de tényleg csak mintha, lassabb lenne a lapozás a főmenüben. Gondolom ehhez is jönnek foltozások.
osu-no seishin
-
Bogyi007
veterán
Ha a Pc Companionban megcsinálok egy full backupot s ezután egy teljes gyári visszaállítást a telón majd az ICS-t felpakolva szintén a PC Companionban kiválasztom a visszaállítást akkor mindent ugyanabban a formában vissza fogok kapni? Konkrétan az Opera miniben levő könyvjelzőim és oldalaim miatt kérdezem ezt.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest