Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
-
FET-MEN
veterán
Ics update hogy áll?
Iphone 7
-
Pitterix
őstag
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne:
Feleségem kapott egy Sony Xperia U készüléket és semmit sem tudunk telepíteni rá.
Hogy a lópikulába lehet feltenni erre bármit is?
Másoltunk képeket, játékokat, de csak a képeket tudjuk megnyitni.
Valami fájlkezelő programot szeretett volna letölteni, hogy működjön a dolog, de azt meg nem engedi.
Valamit rosszul csinál, vagy ez ilyen?
Mivel ez az első okos telefonunk, hót hülyék vagyunk hozzá.
Ha esetleg, valaki tudna linket adni, vagy leírni a pontos telepítési dolgokat, nagyon megköszönném!"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
-
LaciGSM
aktív tag
válasz Pitterix #2055 üzenetére
először is a beállításokban engedélyezd az ismeretlen alkalmazások telepítését. (bocs ,lehet nem pontos a megnevezés)
A Google Play áruházban keresd meg az ES file explolert. nekem ez bevált.
ha telepítetted és elindítod, akkor látod a telepítendő játékokat,alkalmazásokat amiket rámásoltatok. .apk kiterjesztéssel!
ráböksz és megy is!
az első pont azért kell, mert sok esetben nem enged alkalmazást telepíteni erre hivatkozva!
húú remélem valamennyire érted.
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
Pitterix
őstag
Egyelőre nem sikerül, mindig időtúllépést ír.
Ezt lehet valahogy orvosolni, vagy próbálkozni kell, hátha?"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
air
nagyúr
válasz LaciGSM #2048 üzenetére
Én általában az ebay.co.uk-ról szoktam rendelni, és olyan eladótól aki közvetlenül Európából szállít. Így biztosan nem kell se ÁFA-t, se vámot fizetni, és eddig egyik rendelésem szállítása sem tartott egy hétnél tovább.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
-
air
nagyúr
válasz Pitterix #2070 üzenetére
Real APK Leecher ezzel letöltheted a gépre, és onnan átrakhatod a telóra bármelyik progit.
-
Pitterix
őstag
válasz LaciGSM #2071 üzenetére
Még egyszer köszi!
Majd ha pénztárca engedi, befektetünk egybe.
Ez a teló sem volt betervezve, de a másik már csak világításra jó......
Még jó, hogy van kamatmentes részlet....(#2072) air: köszi, letöltöm!
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
batt
aktív tag
Srácok nem tudja valaki,hogy ugye minden sony-s kap 50Gb tárhelyet BOX-on,meg is kaptam,ez meddig használható "örök"?
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
I2oli
tag
So how long will I get the 50GB? Will my account ever be downgraded to 5GB?
- Once you get your 50GB Box account, you’ll never be downgraded and the space is yours for the life of the account.https://support.box.com/entries/20768867-box-50-gb-promotion-faqs
-
batt
aktív tag
Köszönöm Szépen!
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
Töki bácsi
aktív tag
Még csak 3 napos a készülékem, ezért új az akksija is. Régen volt már új telefonom, de nyugtassatok meg, hogy ha kicsit "bekopik" az akksi, jobban fogja bírni. Akku progi azt írja 100%os töltöttség mellett, hogy 72 óra a készenléti idő. De ennél gyorsabban merül azért jóval. A tesztben írták hogy 3G mellett 472 óra a készenlét. Gondolom ez csak elírás lehet.
osu-no seishin
-
bibi55
tag
válasz Töki bácsi #2078 üzenetére
Ha ténylegesen okostelefonként használod, 2 napnál többre ne számíts.
-
petuci
csendes tag
nekem lenne olyan kérdésem,hogy androidra létezik-e olyan program,amivel lehet nézni magyar tv csatornákat???
-
air
nagyúr
válasz Töki bácsi #2084 üzenetére
Azzal az akksival gáz van. Idővel nem növekszik a kapacitása, sőt ellenkezőleg, csökken.
-
L_YKing
addikt
Sziasztok!!
Van egy sony xperia u telóm. És az lenne a kérdésem , hogy az alja ugyebár cserélhető.
Hol lehet venni ilyet?vgay mi a neve?Visca el Barça! Mes Que Un Club!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest