Új hozzászólás Aktív témák

  • xeri

    tag

    válasz country #16692 üzenetére

    Hello,
    remélem, Mircinko nem bánja, átmenetileg felraktam ide:
    7.5 teljes
    7.6 javítás

    Egyébként épp most futottam én is egy kört ezzel a telóval. 1-2 szoftver már nem megy GB-n, ezért felpróbáltam néhányat a JB-verziók közül (Mircinko, SS, Infinity). Mindegyik kapott néhány napot, aztán csalódottan léptem tovább. Meg sem közelítik a GB sebességét (bármelyik app indítása és váltás köztük, levelek megnyitása, böngészés, térkép), ráadásul mindig akadt valami, amit korábban használtam és elérhetetlenné vált.
    Most visszatettem a GB Rocks V3-at és a sebesség máris a régi. Egy dolog viszont furcsamód nem működik: a play store nem indul el (hibával leáll), így nem települnek fel a programok sem. Valaki járt már így?
    És még egy hiányom lett, bár lehet, hogy az előzővel együtt ez is megoldódik majd valahogyan: a billentyűzeten a space mellett volt egy mikrofon-gomb hangfelismeréses szövegbevitelhez. Nem tudom, mikor és hogyan került oda, de rengeteget használtam. Az újratelepítések óta viszont egyik verzióban sem tudom elővarázsolni (abban a menüben, ahol a leírások szerint engedélyezni lehetne, nincs ilyen pont). Hová tűnhetett?

Új hozzászólás Aktív témák