Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelside77
tag
Sziasztok!
Egy hibám lenne az U-val.
Mircinko 7.5- öt raktam fel rá. Elméletileg jól ment a telepítés, nem figyeltem, csak okéztam, mikor kellett.
Most az a gondom, hogy nem indul el. Megjelenik a Sony logó, 4-5 mp és újraindul, majd újból ez, semmi gombra nem reagál, csak az akkut tudom kivenni, hogy leálljon. Számítógép sem érzékeli, értelem szerűen.
Tudtok valami ötletet?
Rég feladtam, hogy embereket mentsek meg a világnak a fejükben levő szellemektől.
-
air
nagyúr
válasz angelside77 #16651 üzenetére
Vissza az elejére!
Gyári rom fel, root, CWM, aztán újra a telepítés.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz angelside77 #16653 üzenetére
Összefoglaló!
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! T-mobile-os zárt bootloaderes telefonom van. Nem tudom mondjuk, hogy ki lehetne-e nyitni valahogy, gari nyilván lejárt már.
Újra akartam rakni a rendszert az összefoglaló alapján. Sajnos az ottani linkek 90%-a már nem működik.
Kerestem egy flash toolt (flashtool-0.9.19.8-windows) meg letöltöttem a 7.0 Mircinko ROM-ot. Felraktam a drivereket a flash toolból. bemásoltam a romot a mappájába( nem a C-n volt valamiért hanem valahol a users mappában, csináltam mondjuk egy mappát a flashtool mappájában, de indítás után szólt a progi, hogy töröljem). A telót flash módba sikerült tenni, gép felismeri. A flash tool 2 módot ajánl fel, én az egyszerűbbet választottam, és nem lát semmilyen romot. Innen nem tudok haladni tovább, és a teló valamiért már nem indul el, folyamatos XPERIA felirattal boot loopban van.https://tinyurl.com/rasoapro
-
angelside77
tag
válasz rasotamas #16656 üzenetére
A Mircinko rom sztem csak CWM- ből fog települni.
Tölts le egy "gyári" ROM-ot, ami ftf kiterjesztésű.
Én ezzel csináltam: "6.1.1.B.1.54 közvetlen link a romhoz: [link]"Nálam a Flash tool egyből a C-re ment fel, és azon belül volt a "firmwares" mappa, oda kell rakni, akkor látja a ROM-ot.
Simán sikerült feltenni, meg root-olni, a linkek is működtek. A gyerek már játszik rajta.
[ Szerkesztve ]
Rég feladtam, hogy embereket mentsek meg a világnak a fejükben levő szellemektől.
-
veterán
válasz angelside77 #16658 üzenetére
Úgy látszik valami harrdveres hiba lesz a telóval, rendszer újratelepítés után folyamatosan "Elnézést, a xxx alkalmazás com.android.xxx folyamat) nem várt módon leállt. Próbálkozzon újra" úgy, hogy bezárom és felugrik ezaaltt több új, nem lehet kezdőképernyőre jutni.
Illetve azt is írja, az alkalmazásfelület betöltése nem sikerült.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
Nyomtam egy hard resetet, működik
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Van nálam egy Xperia U telcsi. Olyan probléma van vele, hogy ha bekapcsolom akkor csak világít a kijelző, de semmi mást nem csinál. Kikapcoslni is csak úgy lehet, hogy ha kiveszem az akksit. Próbáltam Flashtool-al felrakni egy Gb romot, de ugyanez a helyzet, csak annyi változott, hogy egy kis idő után ujraindul. Legalábbis úgyvélem, mert a gép is eldobja a kapcsolatot vele. A gép látja is meg mutatta is hogy Xperia U.
Lehet rajta segíteni, vagy kuka?.:: iPhone 13 Pro 128GB ::. Fanatec CSR Elite Wheel - CSR Elite Pedals
-
veterán
Eléggé beragadt a Sim kártyám, ami microSim bővítővel. a rugós megoldás nem akar működni. Mégis hogyan kellene kiszedni?
-
Ittnemaz
aktív tag
szoftverezést vállal valaki bp-n?
ezt probálnám ki... -
handbox
csendes tag
Üdv!
Van egy vodás U-m, 4.0-ra épülő romokat próbálgattam, de nem valami hatásosak. Esetleg tud valaki valamilyen módszert bootloader nyitást függő készülékre? Esetleg olyan integrátort, ami 4.2-es custom romokkal is megy zárt loaderre? Előre is köszönöm a választ. -
tooomikaaa
csendes tag
Sziasztok ! Olyan problémám van, hogy megprobáltam rárakni egy régebbi andriod verziot flastool prgogrammal és bepipáltam a sim lock-ot. Így nem ismeri fel a sim-kártyát. Probáltam mindeféle programot vissza rakni rá, eredetit is, t-mobilos-is. Vajon hogy lehetne ezt heylreálitani.?????????????
asd
-
Speederer
senior tag
Sziasztok,
Láttam a téma összefoglalóban, hogy miként lehet rootolni egy ilyen telót, amin ez a szoftver van: 6.1.1.B.1.10
A kérdés már csak az, hogy mi lesz ezután a telefonon tárolt adatokkal? Gondolok itt az alkalmazások saját elmentett adataira (pl. játékok mentései). Azoktól búcsút kell venni?A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Nem túl aktív a topik, de szeretném megkérdezni, hogy ha zárt egy Xperia U bootloadere, akkor melyik az a legfrissebb rom, amit még fel lehet rá tenni (customra gondolok)?
Illetve, a zárt bootloaderrel tudok valamit házilag kezdeni?Köszi!
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
sajmon8282
csendes tag
Sziasztok !!
Lenne egy olyan problémám hogyha beakarom kapcsolni a wifit akkor azt irja ki hogy hiba
létezik erre valami megoldás ? -
minek?:S
őstag
válasz sajmon8282 #16684 üzenetére
Hali! Csak annyit ír ki, hogy hiba? Konkrétan szóról-szóra mit ír ki?(Én nem értek hozzá, de ha jön egy szaki, akkor megspóroljunk egy ilyen kérdést)
Üdv.:M.
-
Septum15
aktív tag
Sziasztok!
Tegnapi nap folyamán megtaláltam a régi a telefonomat, az U-t az egyik fiók mélyén.
Próbáltam bekapcsolni, de bejött a SONY logó 2-3 másodpercig, majd újra indult, és megint SONY logó 2-3 és újraindulás. Szóval egy gyönyörű bootloopba került a telefon...
Rengeteg google keressgélés után találtam megoldást rá, legalább is ezt hittem.
Flashtool-al be tudtam flashelni a 6.0.B.3.184 gyári firmware-t
Örültem, hogy túl ment a bootloopon, de csak az XPERIA logóig ment tovább. Ott megint újraindult és most ott tartok hogy megáll a SONY logón, újra se indul, csak megáll a SONY logónál.
Most ha próbálnám ugyanazzal, vagy másik firmware-rel újra flashelni, akkor a flashtool megáll a
"Device connected in flash mode" és "Opening device for R/W" résznél.
Valaki tudna segíteni újra működésbe hozni ezt a telefont? Oda szeretném adni a húgomnak, hogy ne mindig az én telefonomat vagy az iPad-emet kérje elWindows 10-et használok, és 0.9.19.8 Flashtollal probáltam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
De imádtam ezt a telefont!
-
country
csendes tag
Hali nincs véletlenül meg valakinek Mircinkorom bármely verziója? Nem találtam élő linket sehol. köszi
-
Szabcsizz
őstag
válasz #13110016 #16691 üzenetére
Első androidos telefonom volt.Mikor még 2.3.6(?) volt rajta,én is imádtam.Aztán kijött rá az ICS,és kb.használtatlan lett a készülék.Akkor fogadtam meg,hogy soha többet droid,és áttértem a iPhone-ra.Fél évig bírtam ki vele,utána vissza a zöld robotra,és azóta is itt vagyok.Már soha nem mennék vissza az iOS-re.Persze hozzátartozik az igazsághoz,hogy a csúcs szériában nézelődök mindig,de akkorse.Egy a lényeg,azért jó kis telefon (volt) ez.
[ Szerkesztve ]
-
xeri
tag
válasz country #16692 üzenetére
Hello,
remélem, Mircinko nem bánja, átmenetileg felraktam ide:
7.5 teljes
7.6 javításEgyébként épp most futottam én is egy kört ezzel a telóval. 1-2 szoftver már nem megy GB-n, ezért felpróbáltam néhányat a JB-verziók közül (Mircinko, SS, Infinity). Mindegyik kapott néhány napot, aztán csalódottan léptem tovább. Meg sem közelítik a GB sebességét (bármelyik app indítása és váltás köztük, levelek megnyitása, böngészés, térkép), ráadásul mindig akadt valami, amit korábban használtam és elérhetetlenné vált.
Most visszatettem a GB Rocks V3-at és a sebesség máris a régi. Egy dolog viszont furcsamód nem működik: a play store nem indul el (hibával leáll), így nem települnek fel a programok sem. Valaki járt már így?
És még egy hiányom lett, bár lehet, hogy az előzővel együtt ez is megoldódik majd valahogyan: a billentyűzeten a space mellett volt egy mikrofon-gomb hangfelismeréses szövegbevitelhez. Nem tudom, mikor és hogyan került oda, de rengeteget használtam. Az újratelepítések óta viszont egyik verzióban sem tudom elővarázsolni (abban a menüben, ahol a leírások szerint engedélyezni lehetne, nincs ilyen pont). Hová tűnhetett? -
Dealer95
őstag
Sziasztok!
Manapság mennyire használható ez a teló még?
Viber, hívások, youtube, net, fényképezés.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest