Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia M4 Aqua
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz aszti75 #2768 üzenetére
Elég gyorsan megjött a support válasza.
Szó szerint sablon válasz... A legfrissebb verzió a 3.111-es és leírja a nő, hogy hogyan kell frisíteni...
A pofám leszakad. Ment is egy válasz, hogy azért a sablon szövegtől többre számítottam. Nem sokkal de ez azért vicces. copy-paste.... -
kuyarashi
őstag
Ha akarná sem tudná már megtartani. Vicc kategória az egész.
Nem gond, ha M4-re az Android 7 kijövetelekor adják ki az Android 6-ot, csak ennek megfelelően közöljék le és ne ígérgessenek, ne fordítsanak hátat és ne zárjanak topikokat sunyi módon.
Az egész "Sony dolog" már csak név. Sokkal ritkábban csinálnak kiváló termékeket, mint régen. Laptopgyártást is abbahagyták; nem véletlenül. Szervizeltünk párat. No komment. Volt kivétel, de inkább hagyjuk. Most biztosan írtok páron, hogy Vaiotok van és hibátlan 5 éve, stb., de ami egy-két Vaio belsejében fogadott, az kemény. Inkább 90-ért Asus (ott legalább a garancia tűrhető). Ettől függetlenül volt köztük elfogadható típus is, de még a gagyibbaknál is meg kellett fizetni a nevet.[ Szerkesztve ]
iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
tomp
félisten
Erre ébredni reggel brutális volt. Rögtön felment bennem a pumpa:
Sajnálattal értesültünk arról, hogy nem elégedett készüléke szoftvertámogatásával.A megkeresésével kapcsolatban szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy a Sony Xperia M4 Aqua készülékeken elérhető jelenlegi legfrissebb Android verzió az Android 5.0 (26.1.A.3.111), mely a tervek szerint frissíthető lesz az Android 6.0 Marshmallow rendszerre. A frissítés ütemezéséről azonban jelenleg még nem rendelkezünk bővebb információkkal.
Emnyire analfabéta supportot még nem láttam.
Megírtam tegnap nekik, hogy nagyon várjuk jövőre is a feszült kéztartással ülő hölgyet a CES-en aki elmeséli a betanított mesét.
De erre is ment ma reagálás, hogy azért nem egy gyári sablont vártam válasznak.
Mert konkrétan elküldték a "Hogyan frissíthetem a készülékemet?" súgót...
Illetve leírtam, hogy nem a késés zavar. Az oké. De írjanak infót. Ne meneküljenek el mintha nem lenne M4 support...
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Tárhely gond megoldásához irány az Összefoglaló!
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest