Új hozzászólás Aktív témák

  • #13260800

    törölt tag

    válasz Brutális eb #2343 üzenetére

    Ráhibáztál! Kipróbáltam a frissítést a saját telómon! Ami rootolva volt és piszkálva. Leírást is csinálok róla csak a kedvedért hál isten végig fotóztam az egészet. Egyetlen egy dolog ami történt, hogy szoft frissítés után újra kellet rootolnom a telót (na bumm). Érdekes módon megtalálta az új szoftot és érdekes módon minden probléma nélkül frissült. Nyilván mielőtt az ember gyári szoftokat szed le utána néz, hogy miket nem lehet mert a rendszerbe van "égetve" és eltávolítása hibákat okozhat. De a frissítés vicces módon még ezeken a telókon is lemenne, hiszen hibaüzenetnél nem áll örökké a teló előbb utóbb átugorja azokat a progikat amiket nem tud frissíteni.

    Az külön tetszik, hogy hivatkozol valamire amit valamikor valahol olvastál és van arcod azt mondani, hogy a kezdő infókat megadtad. Na erre szokták mondani, hogy kösz a semmit!

    Azt meg külön ajállom neked, hogy olvasd el mit jelent a rootolás mert már párszor leírtuk, hogy nem új ROM -t égetnek ilyenkor a telóba hanem RENDSZERGAZDÁT csinálunk magunkból! Magyarul minden ugyanúgy működik csak ha akarod RENDSZERGAZDA vagy. De ha te ne adj isten olyan okos vagy, hogy letörlöd azt a szoftot ami vezérli a frissítést akkor sem a rootolás tehet arról, hogy te nem tudsz frissíteni, ez esetben szokták mondani USER hiba!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák