Új hozzászólás Aktív témák

  • milan0422

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egy hete vásároltam egy "független" Samsung galaxy s3 készüléket használtan. A telefonon 4.3 futott IMEI szám rendben volt bevette a vodás sim kártyám egyből. Amikor használatba vettem néhány elég fura bug volt, frissíteni nem engedte mert "módosított" készülék, megnéztem odin mode ban és tényleg custom rom volt rajta, ezért úgy gondoltam visszateszek rá egy gyári 4.3 stock rom ot. Odinnal visszatettem a gyári rom ot, és ezután már csak segélyhívást engedélyezett a telefon. IMEI szám továbbra is megvan, nem változott meg, ha beírom a kódot akkor is kirakja a telefon, és egyezik a telefonban lévővel.
    Próbálkoztam rootolással és egy Patch telepítésével amit erre a problémára írtak XDA-n de az sem segített. Megpróbáltam egy másik megoldást amit a youtube on láttam (két file-t kellett telepíteni cwm-ben) az se működött. Most ha megprobálok telefonálni azt írja ki, hogy nincs regisztrálva a hálózaton, a telefon beállításaiban már mindent megpróbáltam de eddig teljesen sikertelen a probálkozás.

    Mostani állásában:
    alapsáv verziója:I9300XXUGNA8 <- i9300buugmj3 ez volt rajta amikor megvettem
    Build száma: I9300XXUGNA5
    IMEI: 353976053188250
    IMEISV: 01

    probáltam t-s, vodás kártyával egyiket sem veszi be, valószínűnek tartom, hogy valami külföldi függő a telefon csak volt rajta valami szoftveres függetlenítés, telefonszervízben aztmondták megtudják csinálni csak én pofátlanságnak tartottam 10e ft ot ezért.

    Valaki tudna segíteni, hogy újra használni tudjam vodafone-os kártyámmal a készülékem?

    "a rolling stone gathers no moss"

Új hozzászólás Aktív témák