Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodaaa1
tag
Sziasztok! Tudna valaki egy hamarlejovos linket dobni svajci 4.3hoz. Elore is koszi!
-
havri1
félisten
-
eengir
tag
válasz kelzsoca #75955 üzenetére
Ok, köszi a gyors valaszokat. S2-nél még mindegy volt meddig tartottam nyomva; ezek szerint csak én vagyok béna..
Más: emlitettétek, hogy van a power gomb-nak némi laggja 4.3-on. Most kapcsoltam be elöször a telot és 4.1.2-n is megvan ez. Bár az is lehet szinkronizál jobbra-balra, meg még semmit nem tiltottam le. Idövel kiderül.
-
Rocky975
senior tag
Nekem a Triangleaway 3.10 sem csinál semmit.Végigfut de marad minden a régi.
Mi lehet a baj?[ Szerkesztve ]
Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
válasz Rocky975 #75964 üzenetére
A TA3.1 a svájci és a magyar tés romot is nullázni tudja. A TA nullázás előtt újraindítja a telefont download módba. Utána kérdezi mi legyen. Itt nem szabad neki normál bootot engedni. Helyette download mód és odinnal mehet fel a gyári rom.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
balazs1022
őstag
válasz Rocky975 #75967 üzenetére
Bocsi h neked ment. Véletlen volt.
Hi all!
XXUGMK6, XXUGML2 és az XXUGML4 között mi a különbség?Ha jól olvastam az ML2 a svájci. Ami végül is a kernel verziója ugye? Mert a modem nem ML2-es lesz, hanem MK6-s. Jól értelmezem? Szal ha fel is tenném a svájci romot és arra boeffla kernelt rakok, akkor az nem fog úgy működni mint a svájci.
[ Szerkesztve ]
-
Lacko84
aktív tag
Syastok. Az természetes ha telefonálok vkivel és közbe hívnak és beszélgetés közben hallom a csengőhangot halkan?? A másik pedig hívnak csörög a telefon felveszem és kb még 6-8 másodpercig még hallom a csörgést halkan ahogy felvettem és elkezdtem beszélni a másik féllel....mi lehet a gond? Gondolom ennek nem így kellene lenni?! T-mobilos a teló és semmihez nem lett hozzá nyúlva!
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Tegnap frissítettem az S3-am 4.3-ra és a friss rendszerbe importálva a google névjegyzéket, nem írja ki a telefon a hívó nevét... Ez mitől lehet? Any solution?
Köszi!• Honor Magic5 Pro •
-
eengir
tag
válasz Lacko84 #75970 üzenetére
Az igen... Ez mindig van? Vagy csak bizonyos hivasoknal? Nem telefon specifikus hibanak tunik, hanem halozatinak. Miért jatszanak visszafelé tone-t, ugye... De ha csak Nalad jelentkezik, akkor mégiscsak helyi gondnak kell lennie.
Mit értesz az alatt, hogy a sajat csengöhangodat hallod vissza? Amit beállitottal csengöhangnak gondolom, de akkor annak semmi köze a halozathoz. Ugyértem, hogy nem hallhatod ugynazt vissza...
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz fpatrik17 #75975 üzenetére
Én nem írtam át, hanem megvárom amíg hív és akkora meglévő kapcsolathoz hozzáadom a számot
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
adammkaa
senior tag
Sziasztok. Létezik friss térképes ingyenes gps navigacio ami megbizható? Illetve esetleg ami fizetos es olcso?
Nexus 5 Black
-
Lacko84
aktív tag
válasz eengir #75977 üzenetére
A másodikat amit írtam hogy felveszem és hallom még kb 6-8mp-ig a csengőhangot az kb anyámnál van mikor hív meg néha páromnál. másnál még nem tapasztaltam. az első az ma jelentkezett először épp mamámmal beszélgettem és közbe anyám hívott és hallottam a saját beállított csengőhangomat addig még le nem rakta...:/
fl0werstar... Azért annyira nem fülbemászó...
[ Szerkesztve ]
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
Synaptic
senior tag
válasz fpatrik17 #75975 üzenetére
Próbáltam segíteni pár száz hozzászólással ezelőtt , de itt csak akkor hajlandóak válaszolni ha fikázom az androidot
http://prohardver.hu/tema/re_samsung_galaxy_s_iii_csucstamadas/hsz_75201-75201.html
[ Szerkesztve ]
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
adammkaa
senior tag
Nekem ilyan kell ami offline, es nem kell hozza internet kapcsolat.
Nexus 5 Black
-
-
sgtGiggsy
csendes tag
Sziasztok
Mikrofoncserével kapcsolatban van esetleg valamelyikőtöknek tapasztalata? Hol vállalnak ilyesmit, mennyiért, stb. A telefonom másfél hónapja vízbe esett, két héttel később, több kitakarítás után volt hajlandó először életjelet adni magáról. Onnantól kezdve bekapcsolt, de úgy 10 perc-fél óra után le is állt folyton, és azután már a töltőt sem volt hajlandó elfogadni (kis sárga háromszög felkiáltójellel, mögötte hőmérőikon) Mikor már végképp lemondtam róla, és elkönyveltem, hogy alaplapcsere lesz, akkor egyszer csak bekapcsolva maradt, viszont a mikrofonja az továbbra sem működik. Egyelőre headsettel használom, de azért nem vagyok benne biztos, hogy szeretném így ameddig le nem jár róla a hűségszerződésem. A hivatalos Samsung szervizből elhajtottak azzal, hogy ők nem cserélnek mikrofont. Tippek esetleg?
-
babhun
aktív tag
Neat rom-ról mondana valaki egy-két infót, tapasztalatot, aki azt használja?
-
-
sgtGiggsy
csendes tag
válasz SteveJobs #75992 üzenetére
Hát a Samsung szervizben a takarításért is (ahova a házi takarítások sikertelensége után vittem) elkértek egy ötöst, és semmivel sem lett jobb utána, mint előtte volt. Az alkatrész ára egyébként tényleg lófütty, 2-3 dolláros összegért rogyásig van vele az eBay.
A legdühítőbb az egészben, hogy az S2 és az S4 esetében is külön cserélhető az a kurva panel amin a mikrofon és a microUSB van(ami miatt ugye haldoklott a töltés) csak az S3 van ennyire egyberakva. -
vwpolopg
őstag
válasz sgtGiggsy #75995 üzenetére
Venni kell egy pókhálósat és lesz egy csomó cserealkatrészed is
-
daniel2121
senior tag
Sikeresen betört az S3 kijelzője. Mennyibe fáj egy kijelző csere, a teló amúgy működik vagy mennyiért lehetne eladni.
-
Mond
senior tag
válasz daniel2121 #75998 üzenetére
Szerintem akkor csak az üveg tört meg! frontpanel
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók