Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
Azt hiszem így egy egész napos filmnézés és zene hallgatás után kijelenthetem megszűnt az akadás és használt az alkatrész csere.
-
RawrRr
tag
Üdv
Van magyar nyelvű MIUI a GT-I9300 -ra ? Független telefonról van szó
Eladó Lenovo A660 -> http://goo.gl/A4vitG (Garanciális, kártyafüggetlen)
-
Yeffy
veterán
válasz Gizmo94 #75346 üzenetére
óó, EMMMBEEERRR!!! ISSSTEN vagy, még mindig!!44négynéégy
na ez nem jutott eszembe, ezt kerestem. letöröltem a LPatcherrel együtt, most már frankón visszamászott.
örök hálámPLaci:
nekem sem a G2, nem gyere be. sőt, konkrétan maga az elgé sem, nálam droidos telefonban eddig csak moto meg samu jött/jön be, de hát ha ez a barom gugli nem velük gyártatja, hanem ezekkel az ökrökkel, akkor nem tudok mit tenni, marad az elgé. monnyuk' nálam a mikró/légkondi "szintjén" vannak. egy darab telefonjukat nem tudtam eddig komolyan venni, ami a kezemben volt. talán az N5-re már azt tudom mondani, hogy rendben van. talánLaraxior:
na menj máár... nem mondod b+, hogy még mindig nem csinálták meg?? emlékszem rá, tavaly év elején, meg előtte karikor, mikor sokat jártam ide, már akkor szoptál vele. asszem akkor jött ki a 4.1.2. és azóta nem bírták megcsinálni? hát gratulálok.
mert az én problémám (nem tudom, emlékszel-e rá), hogy a bal alsó érintőnél repedve van a kijelző, még csak-csak megértem, hogy nem akarták gariban cserélni, bár az is idegesített. no de ezt...
nevetséges.[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Bubukain
senior tag
fel tudna nekem tölteni valaki valahova egy SecGallery.apk és SecGallery.odex file-t, 4.3 Tmobilos romból?
köszönöm -
eastone1
senior tag
Pixelre van garancia? 5 hónap után megjelent egy fránya.
-
Laraxior
titán
Hogy fogom igy eladni arra kivancsi leszek....
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Luna73
tag
Sziasztok.
Tök kezdő vagyok az egész okostelefon kérdéshez,ha gyári visszaállítást csinálok akkor a telefonszámok, sms-ek, emilek is eltűnnek a telóról?Egyáltalán marad valami ami nem gyári? -
-
RawrRr
tag
Hogyan lehet CWM-et tenni egy független I9300-ra ?
Nincs rootolvaEladó Lenovo A660 -> http://goo.gl/A4vitG (Garanciális, kártyafüggetlen)
-
ViSAS
senior tag
Ismer valaki olyan launchert, amelyben tetszőlegesen lehet variálni az ikonok sorrendjét, hasonlóan a TW-hez? Akármelyiket teszteltem eddig (Apex, Nova), csak az ABC sorrendbe rendezés volt az egyetlen lehetőség.
-
eastone1
senior tag
Nem találtam sehol konkrét leírást sehol a teló pixelhiba garanciájára vonatkozólag. Samu oldalán sem.
-
Robesz32
csendes tag
Sziasztok!
Két napja vásároltam a Samsung Galaxy S3 készülékem. A mai napon kikapcsolás után próbáltam bekapcsolni és miután beírtam a PIN kódot, még egy kódot kér, ami nem tudom mi lehet. Melléklek róla egy képet:
http://kepfeltoltes.hu/140111/P1010972_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Próbálkoztam PIN, PUK kóddal is, de nem fogadja el őket. Nem tudom hogy belejátszhat e, de telepítve lett tegnap a Mcafee Mobil Security vírusirtó. A mai bekapcsoláskor előugrott egy Mcafee-s oldal ahol azt írta hogy az "eszköze zárolva van" és az eszköz zárolásának felodásához adjam meg a Mcafee-s PIN-t. Ezt beírtam, el is fogadta. Utána kaptam a mellékelt képen látható "kódkérő" oldalt. Hívást tudok fogadni, de semmi mást nem lehet csinálni, mert a krdéses kód beírása nélkül nem enged tovább.
Ha nem teszek be SIM kártyát, akkor is ugyanez a gond.
Tudnátok segíteni, hogy milyen kódot kellene megadnom? Köszi előre is! -
-
[P]laci
senior tag
válasz Robesz32 #75378 üzenetére
telefon kikapcs -> hangerő fel + home + power on gomb egyszerre -> ezt fogod látni -> wipe data/factory reset
és ne használj warezolt appokat, mert akkor sztem nincs létjogosultsága a vírusírtónak sem többek közt és ilyen bajod sem lehet.
btw nem adtál meg képernyőzár kódot? mert ez az... ha nem akkor meg tényleg mellőzd a warezolt appokat, mert ki tudja milyen "olyan" program okozhatta.
-
SteveJobs
őstag
-
gmatyi88
tag
Sziasztok. Tesómnak most jött meg a T-s 4.3 ! Sokkal fürgébb mint a 4.1.2 de kevesellem a szabad ramot . Toljak egy gyári visszaállítást? Mondhatnátok valami memória tisgtogató programot ami kiszedi a háttérből a sok szutykot. Köszi
-
[P]laci
senior tag
válasz Robesz32 #75387 üzenetére
igazán nincs mit!
(#75385) gmatyi88: Nekem úgy lett a leggyorsabb a telóm, hogy fogtam felraktam odinnal a t-s repartos romot, ami gyalult mindent, majd FR, majd a 4.3-as svájci rom, majd FR.
Ezután szépen töröltem és letiltottam a szükségtelen appokat, így végre teljesen tűrhető a cucc sebessége.[ Szerkesztve ]
-
balintXD
tag
Nekem is megjött a 4.3 a T-s telómra. Valamennyivel jobb és gyorsabb mint a 4.1 volt de azért még volna mit gyorsulni szerintem (főleg a tárcsázónál még mindig). Viszont jobban néz ki a beállítások menüpont meg néhány ikon is szebb lett szóval mostmár jobban is hasonlít az s4-re nyilván
Ami viszont nagy örömet okoz hogy végre eltűnt a home gomb reagálási késése feloldáskor. Számomra nagyon bosszantó volt az a hiba mert vagy 2mp-vel később villant fel a kijelző mint mondjuk egy s4-nél pedig egyszerre nyomtuk be a home gombot (pont a napokban mutattam egy s4 tulaj barátomnak hogy mennyire lassú a home gomb). És ez most végre eltűnt... ÉLJEN xDGalaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
spider80
őstag
válasz bigdigit #75351 üzenetére
Örülök,hogy jó lett. Nekem továbbra is szakadozott. Feltettem az új temasek féle cm-et. Ugyan úgy csinálta. Aztàn a cpu-nàl àtàllitottam,hogy ne 200 mhz legyen a legkisebb sebessége. 600-on van,így 3 óra alatt egyszer sem akadt meg a zene. 200mhz-en meg percenként. Igaz így jobban is merül gondolom. Viszont az a kérdésem az okosabbak felé,hogy ha régen jól működött a zenelejàtszàs,most meg pàr hete 4.1.2-n 4.3-on és cm 11-en is akad.mi fàradhatott el benne,ha a minimum órajelet megemelve meg minden tökéletes?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Maxtreme
addikt
válasz laci0530 #75313 üzenetére
A történet hatására belenéztem én is az usb aljzatba, nálam konkrétan nem porcicák, hanem porpárducok álltak bent. (adtam neki ecsettel jól)
Cosda hogy itt még nem jött elő ez az anomália.szerk: egyébként ez valamilyen szinten orvosolható lenne egy elhúzható kis ajtóval ami védi az aljzatot a szennyeződéstől... de hát Samsungéknál..
Hajdani Lg Arenameon ez milyen okosan meg volt oldva. katt[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?