Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petii88
tag
Sziasztok, lehet nem a megfelelő helyre írom, akkor elnézést kérek. A kérdésem annyi lenne igazából hogy új telefont akarok venni, és a T-mobilnál kinéztem magamnak az S3 LTE változatát, és a kérdésem arra felé irányul hogy esetleg itt van olyan akinek ilyen telefonja van, vagy tudja rá a választ hogy ebben a telóban ugyan úgy 4 magos procivan mint a sima S3-ban, csak 1 gb ram helyett 2 van ? Vagy ez hogy van ? Köszönöm előre is
S7 Edge
-
[P]laci
senior tag
válasz Petii88 #61051 üzenetére
Samsung I9305 Galaxy S III LTE - minden infó a készülékről.
Samsung Galaxy S III LTE fórumJoshi: sajna nem ismerem ezeket, plusz én nem is szeretem a flip tokokat. Nekem ilyen tokom van.
[ Szerkesztve ]
-
Petii88
tag
Hupsz, nem gondoltam volna hogy van neki Köszönöm szépen
S7 Edge
-
turbobusa
senior tag
-
havri1
félisten
válasz turbobusa #61062 üzenetére
Sandisk-re a hivatalos oldalon tett bejegyzést egy fórumtárs, elszallt neki. Küldtek neki újat, régit ketté kellett vágni, és lefenykepezni. Ha az eladó vállal is rá garanciát, a postaköltség húzós.
Én nyuzom keményen az enyém, szerintem tökéletes.[ Szerkesztve ]
havri
-
Burgburger
tag
Általában hány %-os merültségnél szoktátok a töltést megkezdeni? 10 % alatt? Esetleg már 10-20% között?
-
rankesz
veterán
válasz Burgburger #61066 üzenetére
Én amikor gépközelben vagyok rárakom akármennyin áll (70-30)
20 alatt már nem szívesen adom oda a gyereknek játszani -
borsodika
őstag
-
törölt tag
Nekem hátlapom van, és picit fogja a hálózatokat, de nem nagyon. Wifi/mobil picit gyengébb, de általában nincs is meg az egy csík különbség. Vételben nem érzek különbséget, a GPS is simán bejön, talán 1 mp-el lassabb... NFC-t nem használok, úgyhogy az nem is hiányzik. A feeling viszont ég és föld.
SanDisk téma: Jaja, nekem meghalt már 2 (itt Genfben vettem boltban, olyan 8000-9000 HUF körül), az elsőt a boltba vittem vissza, a másodikkal már a SanDisknél reklamáltam. Szét kellet trancsíroznom a rosszat, és küldtek egy újat. Elvileg az újabb szériákban már javították a problémát, azt mondták, az S3 nyiffantotta ki őket.
töltés: Annakidején jól utánaolvastam, és ezek az akksik nem szeretnek nagyon lemerülni. Ha konnektorközelben vagyok, simán töltögetek rajta, de 15% alá amúgy sem hagyom menni (akkor inkább a végefele már spórolok a dzsúzzal), és 100% után sem töltöm sokáig. Tudom, hogy abbahagyja magától a töltést, de állítólag a folyamatos 100% sem túl egészséges neki. Mindenesetre van rá egy év gari, meg aztán is csak párezer egy akksi, szóval nem kell túlparázni.
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
válasz #01696768 #61071 üzenetére
Telefon mitől gyilkolja meg?
Burgburger: 20% alá nem szoktam engedni; 10 alá ha megy, onnan elég lassan tölt. Ha éjszakára felteszed és feltölt mondjuk éjjel kettőre, akkor reggel nyolcig ha rajta van semmi baja nem lesz, hisz van védelem a töltőben...
[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
Van akinek mar megerkezett a hivatalos OTA frissites a telenoros keszulekere ? (xxemg4)
-
Gergosz2
veterán
tényleg amúgy samsungnak van / kell valaki hivatalos updta progi ami felrakja majd az esedékes frissítéseket.
Olyanra gondolok mint SE -nél a PC Companion.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Burgburger
tag
válasz FrankMonzano #61074 üzenetére
Kösz!
-
Gergosz2
veterán
-
Burgburger
tag
válasz Burgburger #61079 üzenetére
OTA?
-
Gergosz2
veterán
válasz Burgburger #61081 üzenetére
jelezni fogja
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
válasz Burgburger #61086 üzenetére
over the air
ennél tovább nem is kell magyarázniNokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
törölt tag
válasz turbobusa #61073 üzenetére
Azt mondták, hogy a chip adatátviteli módszerére nem volt kellőképpen felkészülve a kártya. Simán lehet bullshit, de tény, hogy a fórumok tele vannak S3-ban kinyiffant azonos típusú kártyákkal. De hamar kiderül ám, az első 6 hónapig bírta, a 2. kettőig. Szóval ha halnia kell, hamarosan halni fog.
Gergosz2: Engem speciel egyik sem érint, nekem elég az OTA. De ez így igaz, a gyári szoftverek elég ramatyok, és feleslegesek. Mókolatlanra jön magától (csak várni kell), de ha más van root, akkor az ODIN evidens.
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz Burgburger #61088 üzenetére
az a baj akkora mellénnyel vannak itt egyesek a kezdőkkel,azt hiszik mindenki androiddal születik
(most inkább kihagyom amit írni akartam),egyáltalán nem jellemző erre a topicra a segítőkészség.engem annyira mondjuk nem érdekel,mert nem romolgatom a telefont.de annyira természetes ha valaki kérdez valamit,az a válasz rá: hát ODIN-nal,OTA KIES PIT,3 fájlos,terminal emulator,stb..sokan már magyarul is elfelejtenek beszélni. -
törölt tag
válasz turbobusa #61090 üzenetére
Backup-földön nőttem fel, minden 3 helyen megvan. Volt már pár érdekes sztorink, azóta semmit nem bízunk a véletlenre.
(#61091) zoltan6 : Jahh, biztos, mert lány vagyok és mindigis kockák vettek körül, eszembe nem jutna bármit kérdezni, mielőtt nem nézem meg wikipediában/googleben, vagy nem keresek rá a fórumban. Persze lehet, hogy csak engem zavar, ha szőkének néznek. Meg ugye az egyetemen is kiborít, amikor a diákok úgy jönnek órára, hogy nem olvastak előtte... De mindenki máshoz szokott, az tény...
[ Szerkesztve ]
-
kacsuszka
aktív tag
Hali
Van nálam egy s3 És cm et akarok rá rakni de mindig vertification hibával leáll .ez miért lehet? -
[P]laci
senior tag
válasz zoltan6 #61091 üzenetére
szerintem ez nem mellény kérdése...(de ezt még el is fogadom, mert általában aki valamilyen területen nagyobb tudással bír, az a kevésbé tapasztaltakkal szemben valamilyen szinten jogosan engedi meg magának egy bizonyos szintig a nagyobb mellényt.. de ez magánvélemény. )
az alapvető probléma az, hogy Józska gyerek bemegy a boltba/gms-be és vesz egy telót, hazatotyog és az első dolog a first boot után az, hogy root, meg teszem fel a legfrissebb cm-et, mert haver azt mondta az a legállatabb cucc az s3-on.
ezzel csak egy a bökkenő, hogy fingja sincs arról, hogy mi a root pontosan, mi történik hivatalosan és nemhivatalosan akkor, ha rootol; nem tudja mi az a cwm, twrp, odin, kies, ota, backup, bootloop, urambocsá' EFS, IMEI, etc... de ő már rakná is fel a a cm-et, de megakad a recovery szónál.22 évesen (függetlenül attól, hogy mit tanulok) érdekel a mobiltechnológia is és azzal kezdtem anno a dolgokat, hogy minden ilyen alap dolognak utánaolvastam és mind a mai napig, ha valamire nem emlékszek nem vagyok rest visszaolvasni, hogy mi is volt az pontosan.
Vannak itt az idősebb korosztályból is hasonló kaliberű emberek, de sejtésem és tapasztalataim szerint a fiatalabbak közül is... és a nagymellényű embereket itt szerintem maximum az zavarja, hogy semmi (értsd zéró) utánaolvasással csinálnának mindent egyesek és ha beüt a szar, akkor meg csak kérdeznek majd, meg fúj samsung, fúj android, fúj egyik szolgáltató, fúj ez meg az, meg hasonló nóták veszik kezdetét megint.És a techvilágnak is megvan a maga szaknyelvezete (mintahogy minden tudományterületnek) és aki ezzel foglalkozik, előbb-utóbb kénytelen beletanulni ebbe, ha meg nem, akkor puff... majd szívni fog, vagy feladja...
[ Szerkesztve ]
-
Burgburger
tag
válasz [P]laci #61095 üzenetére
Nos. Egy ártatlan kérdést tettem fel. 1. Mert sose voltam technikai zseni. 2. Az S3 az első androidos készülékem. 3. Hála istennek tudok olvasni és igyekeztem azt a 60e hszt átnézni, és csak utána beköszönni és uram atyám esetleg kérdezni.
Nos egy biztos, hogy nem fogok a telefonhoz nyúlni, nem fogom rootolni, főleg a fenti 1. pont miatt.
-
BigBlackDog
veterán
válasz zoltan6 #61091 üzenetére
"Az informatika nyelve angol." - számtalanszor hallhattuk sokak szájából, tollából ezt a mondatot. Ennek ellenére, ha nem szakmai kifejezésről van szó, én is falra mászok néhány entitás trehány fogalmazásától, helyesírásától.
De kezdünk erőteljesen offba menni szvsz.[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz Burgburger #61097 üzenetére
ez nem rád irányult, nem kell magadra venni a dolgot... inkább az utóbbi pár hét szummázása volt ez.
BigBlackDog: a tudományos szaknyelv angol lett, bele kell törődni. sajnos a MA-s híreket is sokkal bővebben olvasom az angol szaksajtókban, ahonnan fordítják a cikket.
[ Szerkesztve ]
-
kacsuszka
aktív tag
Dejo hogy most is annyian segitetek...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest