Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[P]laci
senior tag
válasz foxymaxy #57050 üzenetére
Nemesis Teaser:
http://www.youtube.com/watch?v=PcpyavQSvMk(ha valakit még érdekelne. )
mondjuk ez az új levelezési rendszer, amit terveznek, az érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
ninjago
tag
Mindíg alakítanak valamit
[link][ Szerkesztve ]
-
korcsillio
addikt
Hölgyek,Urak.
Károsíton az akkut ha töltöm fél órát,leveszem használom egy órát majd megint töltőre teszem hogy feltöltődjön fullra? -
havri1
félisten
válasz mgTerminator #57059 üzenetére
Slim-et felraktam, hát, gyári után ez maga a felüdülés ;-)
havri
-
legenda
válasz korcsillio #57061 üzenetére
szia,
nem, a li-xx akkumulátorok már erre vannak kitalálva, töltőre dobálja az ember gépkocsiban, dokkolóban, munkaállomásra...stb.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
#TOTTI
őstag
Ez a gyári Google Play verzió S3-ra feltelepíthető, ami minden extrától mentes ROM verzió? Jah hogy erre nincs!
[ Szerkesztve ]
-
Dzsimmy
aktív tag
Sziasztok!Hogyan tuudom visszaállítani a product kódomat tmh-ra?
Egy progival a play áruházból sikerült megváltoztatnom xeh-re,de abban a progiban nincs tmh választási lehetőség!? -
apaszka
veterán
válasz mgTerminator #57058 üzenetére
Rakom vissza a gyári mentésemet.
Az aksi iddő nem a legjobb benne,pedig dicsérték.
A kedvenc appjaim közül párat nem szeret.
Így hiába tetszik,ment a levesbe.Jó a gyári nekem.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
havri1
félisten
válasz mgTerminator #57059 üzenetére
Slimrom belakva, tárcsázó + dolphin futtatva háttérben, 280 mb szabad hely. És máris boldogság van:-)
havri
-
apaszka
veterán
válasz adammkaa #57079 üzenetére
Köszi.
Amúgy nagyon testre lehet szabni ezt a ROM ot, szinte mindent megtud változtatni a kinézeten.
Viszont,a Powerampot, a képernyő rögzítőt,és pár appot nem nagyon szeret, mert néha hibát dob rá, amit nem tűrök el neki.Így ment vissza a jó öreg gyári ROM mentésem, mit kipucoltam, és perseus kernelt raktam alá.
Persze a kedvenc kiegészítőim sem hiányozhatnak.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
havri1
félisten
válasz mgTerminator #57081 üzenetére
Nem.
AOSP alapra épül, viszont rengeteg dolgot vesz át CM-ből, AOKP-ből, amolyan egyveleg.
Nexuson használtam nagyon sokat, S2-re annyira nem jött be, viszont most úgy néz ki megint pár napig használom, mert eddig nagyon jó.
Akksira leszek kíváncsi, Nexuson bitang jól bírta. Igaz ott a kernelt kifejezettem slim alá gyártotta egy srác, nexus s-hez, így az rengeteget dobott rajta.Nincs meg véletlen az a rom, amit kipucoltál? Nekem nem nagyon jött össze sose az app remover, valami mindig keresztbe rakott. Vagy FC, vagy minden eltűnt
[ Szerkesztve ]
havri
-
mgTerminator
veterán
-
havri1
félisten
válasz mgTerminator #57084 üzenetére
Kb minden fczett, amikor indult a rendszer. Valamit nagyon kivett, amit nem kellett volna.
Ez nem S3 volt?
[ Szerkesztve ]
havri
-
jdirteen
tag
sziasztok
a CM10.1-re tud valaki stock camera linket?
köszi
-
[P]laci
senior tag
válasz havri1 #57085 üzenetére
De S3 volt, de azóta kiderült már egy-két dolog. Samsung: Exploded Galaxy S III used unofficial battery
-
[P]laci
senior tag
válasz havri1 #57088 üzenetére
figyelj, én erre mindig azt mondom hogy mindenkinek szíve joga azt csinálni, amit akar... de mint minden döntésnek, ennek is megvannak a maga következményei...
viszont nem értem ezeket negatív sajtó propagandákat, hisz több készülékkel volt már hasonló dolog és mindig előre fújoltak, meg hasonlók és amikor megjött a jelentés, hogy user error (pl. mikro), akkor érdekes módon az már sosem kapott akkora hypeot.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv
Nekem ez alatt a rom MS TEAM_HD 12.0 _ Jul 19 _ I9300XXUFME7 _ 4.2.2,nem működik a képernyőmentés,tenyér él elhúzással,csak a két gombossal.
Mi lehet a gond? -
kelzsoca
félisten
==========================
==========================
MD5: b9aedf21669551939a8aa98d609cc829
Friss repo sync után buildelve, telepítése cwm recovery alól, lehetőleg wipe formázással.
A szoftver nem igényel gapps csomag telepítést, az integrálásra került.
A Fejlesztői lehetőségeket A telefonról-Build-szám 7x-i lenyomásával lehet előhozni.
[ Szerkesztve ]
-
Predikative
tag
Van rá mód, hogy kikapcsolva ébresszen az s3?
-
[P]laci
senior tag
válasz Predikative #57099 üzenetére
nincs.
a pc-t sem tudod kikapcsolva használni, az okostelefon is ilyen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest