Új hozzászólás Aktív témák

  • chriss23

    tag

    Sziasztok!
    Egy kis tapasztalat megosztást szeretnék felétek tenni.
    2-3 hete úgy jártam, ahogy még soha egyetlen egy Samsung telefonommal sem. Otthon fel akartam rakni MobileOdin-nal a legújabb 4.2.2-es ROM-ot, de valami baj volt a programba és mikor újra indult és csinálta a dolgát összeomlott és folyton rebootolt. Gondoltam semmi baj, majd másnap felrakom a gyári 4.1.2-őt sima ODIN-nal. Erre felraktam és folyamatos bootba kezdett. Még itt sem akadtam ki, mert nyomtam egy 3 gombos resetet és hírtelen lefutott pár sor, majd összeomlott a készülék semmilyen gombra sem reagálva. Na itt volt az amikor már beparáltam (hozzá teszem sokat babrálom a telefont...). Azt hittem egy JIG USB megoldja a dolgot (ezt be is szereztem magamnak), de mint a T-ben kiderült sajnos nem segít, mert a srácnak ez volt az első dolga, hogy megnézze. Így közölte, hogy főpanel csere kell, mert valami kiégett... Ezt garanciába megcsinálták!

    Következő eset párnapra rá (töltés):
    Ahogy olvasom sokan küzdenek itt a töltéssel. Nekem 3 hónapja van meg az S3 és újonnan vettem a T-ben egy jó akció keretében. 2-3 napon keresztül játszotta, hogy hol töltött hol nem. Volt, hogy jelezte, de közben merült. Majd elkezdtem használni egy másik töltőfejet, de azzal is ezt csinálta. Gondoltam jöjjön egy ROM csere hátha valami bekavar neki, mert ugye jelzi mindenütt a töltést. Nos ez sem segített!
    Ekkor jött az utolsó lehetőség: elkezdtem tölteni gyári töltőfejjel + gyári Nokia kábellel és láss csodát hírtelen elkezdett úgy tölteni, hogy hihetetlen! Másnap irány be a T-be és elmondtam a tapasztalatom a szervízesnek. Hozott ki egy új kábelt és töltőt, majd az új kábellel és az én töltőfejemmel elkezdtük tölteni és valóban A KÁBEL VOLT A ROSSZ! Kicserélte és azóta is működik tökéletesen!

    Remélem hasznára lesz pár embernek a kis írásom! :R

    chriss23 felhasználónak 4 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

Új hozzászólás Aktív témák