Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cirkus
aktív tag
Hogy tudok a telefonos kontakt listában lévő névjegyekhez azok facebookos képeit rendelni, anélkül, hogy az összes fb ismerőst bele tenné a kontakt listába ?
-
kelzsoca
félisten
Azért még pörög az S3 marketing gépezet is.
-
Helltak
őstag
Szerintetek melyik most a legjobb vagy legjobban használható cuatom rom?
Kipróbáltam már jó sokat, de még keresem az igazitOneplus 12
-
Imii
tag
Sziasztok!
Tegnap sikeresen a tulaja lettem egy T-mobilos GalaxyS3-nak. Nagyon tetszik, ez az első benyomásom. Szép, használható, gyors... Minden gyári rajta. Kérdésem, hogy hogy lehetne egy biztonsági mentést csinálni, elég-e a Kies-sel? "tuningolni" nem szeretném, csak mégis jó, ha van róla egy mentés a gyári állapotáról szerintem.
Illetve az első hsz-ban leírt EFS mappa helyileg hol van, illetve egyáltalán nem értem mi az az abd? Egy program? Mire Androidra, vagy Windows-ra? Esetleg máshogy, egyszerűbben biztonsági mentést hogyan kell készíteni?
Köszi előre is! -
kelzsoca
félisten
válasz Helltak #49956 üzenetére
Használd a gyárit, annál jobbat senki sem tud készíteni, a gyáriból készült főzelékek is csak azért stabilak, mert gyári szoftverhez piszkálnak hozzá, sokszor hozzáértés nélkül sajnos...
(#49958) w333
Lehet valós is, felfújódhatott az akksi, majd szétrobbant.
(#49962) balazs0102
Nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
Amos17
tag
válasz kelzsoca #49954 üzenetére
Azért az érdekes, hogy míg a hátlap jobb alsó része elégett/elolvadt a hátlap maga a telefon jobb alsó részén nem látható semmi olvadás/korom vagy bármi (alsó kép) + az aksi környékén a fehér műanyagon nincs olvadás vagy bármi égésre utaló jel.. érdekes .. Elég Fake gyanús de a hírverésre jó (már csak az hiányzott volna, hogy ha oda írják a kép alá egy Iphone készülékkel készült )
[ Szerkesztve ]
-
berczy03
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Régen S-en CM-et használtam nagy megelégedésre. Olvasom itt, hogy CM így meg úgy. Eddig csak gyárit használok már fél éve S3-ra, de megjött a kedvem egy CM-hez. Egyetlen kérdésem, hogy miről kell lemondani a gyári szoftverhez képest egy CMnél, mivel tud kevesebbet? (a csillivilli dolgok hidegen hagynak, mint mozgás, stb. csak normál használat mellett érdekel miről kell lemondanom.)
Előre is köszi!
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
FrankMonzano
őstag
válasz roberto211 #49945 üzenetére
Ezzel csak egy bibi van. Az adasveteliben ott van,miszerint ha barhova mashova viszed a telefont automatikusan bukod a garanciadat,es rengeteg kiskapu van amivel ezek a cegek befedik magukat. Johetsz nekik fogyasztovedelemmel,kimagyarazzak. Ezert mennek ezek a boltok sikerrel. Gondolj bele hany es hany ilyen eset volt mar es meg mindig uzemelnek bosegesen ezek a boltok. Igazabol a naiv emberek boltjai ezek,foleg a bolti garancia reszevel egyutt.
-
kelzsoca
félisten
válasz berczy03 #49968 üzenetére
Az összes Samsung fejlesztésről (S-appok) nem lesz rádió, illetve a kamera más tömörítési algoritmust használ, ezért sokak szerint gyengébb képeket készít egy CM szoftver. (itt egy kis összehasonlítás, gyári vs. CM)
Többen arról számolnak be, hogy jobban eszi az akksit a CM rom.Cserébe gördülékeny rendszert kapsz, több memória lesz elérhető, és jobban testreszabható lesz a készülék, továbbá a legfrissebb Androis 4.2.2-re épül a CM 10.1-es szoftver.
[ Szerkesztve ]
-
berczy03
aktív tag
-
blt.62
őstag
Hogyan tudom megoldani az S3-on,hogy wifi routerként tudjam használni?
MegtorloXp
-
-
zotyi2222
csendes tag
Heló olyan kérdésem lenne hogy vettem 1 s3 LTE telefont és a kernel verziója 3.0.31-746327 és ennél van már újabb ez 3.0.31-1042335 De a telefonom azt írja h telepítve vannak a legújabb frissítések hogy lehetne ezt megoldani?
-
zotyi2222
csendes tag
Rendben köszönöm
-
balazs0102
senior tag
válasz kelzsoca #49970 üzenetére
nekem a kamerával teljesen más bajom volt. minőség még hagyján, de az ,hogy nem tud normálisan működni az autofocus az gáz. Először belövia fókuszt ahova tapogatok majd rányomok az ikonra, hogy elkészüljön a fotó és tök életlen képet csinál....mindegy a romod amúgy ha a kamera app jobb lenne nagyon jó lenne. Viszont kiszedtem a tiedből a deskclock alkalmazást, simán fel is telepítette, a lockklock-ot viszont még nem mertem-próbáltam...a phone.apk-t próbáltam de azt írja h van már egy ugyaniylen nevű meg aláírt alkalmazás szval nem rakja ...gondoltam egy próbát megér, hátha lecseréli a gyárit (mert ha jól gondoltam ez a tárcsázó)
-
saril
senior tag
sziasztok
mai nap folyamán érkezik meg az s3-am s2ről váltottam rá milyen jó tanácsokkal tudtok szolgálni?
mod: 49985: bocsi láttam, ki is töröltem a kérdést
[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Tuz
tag
Valaki tudna segíteni,hogy a gyári zenelejátszóban a hibás albumborítókat miként tudom eltávolítani mert nagyon idegesítő.Azokat a zenéket amikhez ki kéne raknia rendesen már letöröltem,de még mindig megvannak a borítók más zenéknél.
S3 Marble White _ Tab 3 10.1 3g _ Ps3 Superslim 500Gb
-
kelzsoca
félisten
válasz balazs0102 #49983 üzenetére
A phone.apk-t ne cserélgesd, mert többet telefonálni nem kell.
A Contacts.apk, azt nézd.
-
Jadro
veterán
-
Lacko84
aktív tag
Milyen márkákat érdemes venni micro sd kártyában:??
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
-
apaszka
veterán
[link]
Ha lehetne ilyen mobil internetem. De csak sajnos csak itthon wifi -nél él ennyivel.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
senior tag
-
resch13
tag
válasz feketepeti #49967 üzenetére
Hmmm... Lattam mar Li-ion akkut szetpukkadni, nagyon szepen eg...
De azert megneztem volna az esetet tavolrol... Eg a telefon, ami csatlakoztatva van a toltohoz, ami persze a konnektorhoz, azaz az ARAMHALOZATHOZ. Kicsit meglocsoljuk VIZZEL es minden rendben...
OK, nem probaltam (nem is akarom), lehet igaz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest