Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- War Thunder - MMO Combat Game
- Azonnali játékos kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
Érdekes dolog történt éjjel...
A telefon érintetlenül 100%-ról 60%-ra merült 9 óra alatt.
Eddig átlagban 1-2%/óra volt a merülése éjszaka hozzányúlás nélkül.Nézegettem beállítások/akkumulátornál, hogy mi ehette meg.
Android op rendszer:
- CPU összesen: 19p 51mp
- Ébren maradás: 8ó 45pGSam:
Ébrentartás: 9ó 05p
Alkalmazások/Kernel(Android OS): Ébren marat: 8ó 45p - Folyamatoknál sok a migration és a kworker
Kernel ébrentartásokon belül meg a wlan_ctrl_wake ami 10ó 5pEzek mit jelentenek? És miért tartották ébren folyamatosan?
-
zlatan77
aktív tag
válasz balazs0102 #48852 üzenetére
S3-on 4.1-ben?
-
balazs0102
senior tag
kelzsoca cm-romja van a telefonomon és két dologra szeretnék megoldást:
- úgy vettem észre jobban merül az akkumulátor
- a csengőhangom egy rövid néhány kb-os régi nokia csengés amit a belső sd-n tárolok és csak egyszer játssza le...tehát ha hívnak egyet csörren, utána csak némán rezeg..ezekre van valami megoldás?
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz balazs0102 #48854 üzenetére
A cm romok üzemideje nem lesz olyan mint a gyárié. A gyorsaságnak ára van
A csengőhang ismétlése már volt terítéken, sajnos nem találtunk rá megoldást. Annyit tudsz tenni hogy leszedsz egy zeneszerkesztőt és beteszed egymás után a hangot. Így hosszabb lesz a lejátszási idő -
mgTerminator
veterán
válasz balazs0102 #48854 üzenetére
Én már nagyon nagyon rég felvetettem a hibát itt a fórumban is, meg kelzsocának is. Azt mondta hogy utánanéz, hát azóta is nézi
Én a merülést a siyah kernellel tudtam visszaszorítani, bár szerintem lehetne ez egy picivel jobb is, a csengőhangot meg szerkesztettem hogy hosszabb legyen....
Kh@oSz: Na na na.... A kernelfolyamat beragadásától szerintem nem fog gyorsulni a készülék....
Laca1212: az a gsam lófaszra nem jó... tedd fel az android tuner freet, az pontosan rá fog mutatni a hiba okára, és ahogy elnézem, nálad is a kworker kernelfolyamat ragad be, ami használja a procit. Már korábban említettem, de mindenki leszarta.
[ Szerkesztve ]
-
balazs0102
senior tag
válasz mgTerminator #48857 üzenetére
ezeknek a kerneleknek magyarul hol a francba lehet utánaolvasni? látom itt hogy iylen kernel olyan kernel azt sem tudom, hogy lehet felrakni
-
mgTerminator
veterán
válasz balazs0102 #48858 üzenetére
xdan utána tudsz olvasni, hogy melyik kernelben mi van. A telepítés egyszerű, recoveryben telepíted a zippet. Van amelyiket lehet finomhangolni progival is.
-
Disla87
csendes tag
Sziasztok! HTC One X-ről váltottam a napokban S3-ra és meglepődve tapasztalom, hogy stabilitás terén szörnyű az S3 a One X-hez képest. Újraindulgat, volt hogy szaggatva játszotta a zenéket, bezzeg akkor nem indult újra magától, nekem kellett újraindítani és csak akkor javult meg. Nem terhelem jobban mint a HTC-t, de azzal nem voltak ilyen problémáim. Lehet ezzel kezdeni valamit?
LG G2 --> LG G4 --> iPhone 7 --> Honor View 10 --> Xiaomi Mi9
-
lafaty80
addikt
válasz Disla87 #48860 üzenetére
Nem világos, hogy milyen rendszer is van rajta, stock, custom.
Újként vetted, vagy használtan.Én mindenképpen csinálnék első körben egy Factory reset-et. Ha mér 3/8 napon belül vagy és még mindig megmarad a gond, akkor cseréltesd vagy kérj szervízt.
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Disla87
csendes tag
válasz FrankMonzano #48863 üzenetére
Oké köszi, megpróbálom.
-
balazs0102
senior tag
válasz Disla87 #48860 üzenetére
Én is one x-ről váltottam. A kamerát leszámítva mindenben jobb volt a one x. azért váltottam, mert one-t nem lehetett gyári rommal sehogy rábírni, hogy felvegyen beszélgetést. ugye a one topicban mindig ment a duma hogy a htc nem tud optimalizálni gondoltam na majd az S3 milyen faszántos lesz....mikor elkezdtem használni az s3-mat gyári rommal legszívesebben földhöz csaptam volna...a gyári romhoz képest a onex gyári (a gari miatt csak gyári volt fent) ég és föld volt.
Én kelzsoca CM romját raktam fel, a kb 10 sorral lejjebb említett 2 hibán kívül semmi más nincs, nagyon jó, írtam is neki priviben, hogy szinte iOS gyorsaságú a rendszer. (egyedül a kamera szoft olyan amilyen, arra annyit lehet mondani, hogy ezt kell szeretni )
-
Disla87
csendes tag
válasz balazs0102 #48865 üzenetére
Én elsősorban a kijelző miatt váltottam. A HTC előtt is galaxy-m volt még az első S, aztán utána rossz ötlet volt TFT-s telóra váltani, nagyon irritált, hogy nem fekete a fekete. Illetve még közrejátszott a gyenge akkuidő és hogy nem cserélhető az akksi.
Az első galaxy-n még én is cserélgettem a szoftvereket, a HTC-nél leszoktam róla, mert a gyári szoftverrel teljesen elégedett voltam, semmi problémám nem volt vele.
Sajnálnám, ha itt most újra cserélgetésre lenne szükség, hogy egy HTC/iOS stabilitást kapjon az ember, de ha nem lesz más lehetőség, akkor felteszem amit említettél (köszi a tippet).
-
oggy71
tag
Üdv mindenkinek!
Nem tudtok véletlenül olyan programot ami ha alszik telefon kirak egy ilyen mászkáló idő/dátumot?
A mászkálást úgy értem, hogy nem fix helyen vannak a számok, nehogy beégjen a kijelző.
Még anno a Nokiámon volt ilyen, de ott még voltak egyszerű animációk is, de ez nem fontos. -
nordican
tag
Sziasztok, ha álló készülékkel csinálok videófelvételt és a laptop mégis fekvő videóként játssza le, ez normális? A telón rendesen álló felvételként megy.
-
nbukta77
addikt
válasz Disla87 #48866 üzenetére
Nem tudom mi bajotok a gyari rendszerrel eddig en is rootoltam meg romolgadtam, de miota s3-at hasznalok nem erzem szukseget. De ez a szereny velemenyem. Ja es meg soha nem fagyott le vagy indult volna ujra.
Mas. melyik battery saver progit hasznaljatok?
[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
nbukta77
addikt
válasz davidcsaba93 #48873 üzenetére
Azt tudom,hogy seperc csak nem erzem,hogy kene. Hogy szuksegem lenne ra. De ezt mindenki maga donti el.
[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
korcsillio
addikt
Kipróbáltam pár romot én is,de mégis visszatértem a gyárihoz,nekem ez vált be eddig,csak root-olva van(+kipucolva kicsit).
-
ittakary
nagyúr
válasz korcsillio #48876 üzenetére
Mit ertesz a kipucolas alatt?
-
mgTerminator
veterán
válasz davidcsaba93 #48870 üzenetére
Na írd csak le szépen hogy is sikerült elérned ezt a gyönyörű eredményt!
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
válasz mgTerminator #48886 üzenetére
Ebben teljesen egyet értek veled. Mert nekem kicsit érdekes és furcsa
kengyel
-
kacsuszka
aktív tag
hogy tudok 4.2.2ről vissztérni 4.1.2re?
-
Disla87
csendes tag
válasz Varszegig #48875 üzenetére
Na ilyenről hallottatok-e? Ki van húzva a füles és mégis halkan szól a rádió a telefon hangszóróján, ha megnyomom valamelyik hangerő gombot, de csak pár másodpercig, úgy, hogy elvileg a rádió alkalmazás a füles kihúzásával le is állt, mert reggel valóban hallgattam. Na és mellé még a teló reggel óta lemerült 100-ról 16%-ra, pedig nem csinálok vele semmit. Este megcsinálom a javasolt resetet mindenképp...
-
tomas01
aktív tag
válasz mgTerminator #48834 üzenetére
Vettem a fáradtságot, csak miután itt írta valaki, hogy rémhír... Gondoltam megkérdezem.
-
-
student
őstag
melyik eszi jobban az aksit a wifi vagy 2/3g?
-
kelzsoca
félisten
Ha jó látom akkor ez egy CM10.1, amiben a rendszer eléggé ki van csontozva
Rosszul látod, és nem csak Te, mástól is olvastam már hasonlót.
A CM rom egyáltalán nincs kicsontozva (az egy teljesértékű szoftver) sőt egy alap AOSP forrástól bőven több is, az hogy nincs teleszórva mókusvakító, a valós életben totálisan felesleges, csak a marketing fokozására alkalmas alkalmazásokkal-szolgáltatásokkal-funkciókkal, mint egy Samsung gyári rom, az már egy más kérdés.(#48897) student
Erre a kérdésre pedig nem lehet egyértelmű választ adni, mert mindkettő áramfelvétele/működése sok tényezőtől függ.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Hobby elektronika
- Peugeot, Citroën topik