Új hozzászólás Aktív témák

  • Gold_fish

    tag

    Valószínűleg az elsőként gariztatott S3 birtokában :D jelentem, hogy a bár ezúttal pixelhibát nem látok, sötétben az új kijelző is foltos. Kicsit kevesebb a paca, de most jobb oldalon fentről lefelé úgy 5-6 centi hosszan van egy 2 mm széles szálka. Már csak röhögni tudok rajta, szerintem ez a technológiából eredően ilyen. Tudom, sokan úgy vannak vele, hogy rendeltetésszerű használatnál ez nem látszik, csak ez sajnos nem így van, és még csak korom sötét sem kell hozzá. Elég egy ki vagy bekapcsolás, egy fekete hátterű menü, amiben 2-3 opció van, vagy egy játék, aminek fekete a loading képernyője, esetleg egy film, ahol sötét van. Én az itt sorolt második példa során észleltem, a többinél meg láttam/látom. A telefonhasználat 98 %-ában viszont valóban nincs jelentősége. Az a 2% meg eldönthető, hogy mennyire fér bele ilyen vételár mellett. Nekem már bele fog férni, miután harmadik hónapja folyamatosan hordom vissza a telefonokat (S3-at csak most az egyszer), és meggyőződhettem róla, hogy hibátlan darab valószínűleg nincs.

    Aki ilyet tapasztal, szerintem várjon, mert nem sok esélye van foltmenteset kapni. S2-nél is igen elterjedt hiba volt, és az új modellnél sem tudták egyelőre kiküszöbölni úgy tűnik. Később meg még jól is jöhet a dolog, mikor majd karcos lesz a kijelző és/vagy lepattog a festék a keretről.

    Aki mégis úgy érzi, hogy szervízt neki, annak jó hír, hogy 2 órán belül kész volt, és még új hátlapot is kaptam, mert az meg anyaghibás volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák