Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
Frissült ma a Light Manager, minden eddigi hiba javításra került, semmi bug(megáll a villogás már szerencsére ha leokézod az elmulasztott esemény is) egyelőre
[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
baladam86
aktív tag
válasz Varszegig #3703 üzenetére
Köszi, úgy érzem át vagy b*szva egy kicsit. Reklamáljak-e a gsm boltban, ahol elvileg azt hirdetik, hogy mindegyik készülék független? Gondolom függetlenítették, mert a hálózatzár off-on van, de ezek szerint a product code nem hazudik.
Mit javasoltok, mit kellene lépnem?SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
Varszegig
veterán
válasz baladam86 #3704 üzenetére
Hát igen Ez gyakori GSM boltos eljárás. És az egy dolog, hogy kifüggetlenítették, de annyi eszük nem volt, hogy egy XEH-s firmet tegyenek rá?? Mellesleg örülj, ha nem részletre vett telót függetlenítettek ki, mert akkor esetleg jöhet egy IMEI tiltás is Tényleg a telefon IMEI egyezik az akksi alatti matricán lévővel? (*#06# az imei kiíratása.) Mert ha azt is átírták, az még jobb.
Mit tegyél? Hát vagy megbarátkozol ezzel (nincs garanciád, a telefon kevesebbet ér, bizonytalan, hogy nem lesz-e tiltva), és raksz rá egy XEH-s firmet, és onnantól tudsz frissíteni. Vagy nem barátkozol meg vele, visszamész, és esetleg rendőrséget is emlegetsz. (Ha nem engednek, simán fel lehet őket jelenteni, a függetlenítést a törvény bünteti.) Az utóbbi macerásabb, de én azt választanám.
-
mycso
veterán
válasz Varszegig #3706 üzenetére
Az utóbbi napokban/hetekben én is belefutottam pár ilyen esetbe... (mármint páran megkerestek, hogy vettek független új S2/S3-at és valami nem OK, de volt pát P7500 is már...).
Általában az imei a helyén marad, meg a prod.kód is, csak simán kifüggetlenítik, kitöltenek az adott cég/bolt nevére valami garancialevelet, aztán már árulják is gyári függetlenként...baladam86: Mint előttem is írták, így a garanciád már necces, illetve egyéb problémák is felmerülhetnek a későbbiekben, sőt ha majd el akarod adni, hááát nagyon nehézkes lesz, vagy nagyon csak olcsón.
Én is azt tudom tanácsolni, hogy vidd vissza, és szépen kérd vissza a pénzed....
(azt egyébként szabad tudni, hogy mennyiért vetted??? ha nem publikus jöhet privátban is)[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
baladam86
aktív tag
Most hívtam fel őket, elmondtam a bajomat, azt mondták vigyem be, ők elküldik a nagykerbe, ahonnan ők veszik, és utána meglátjuk hogyan tovább. Kissé rossz érzésem van ezzel kapcsolatban...
Egyébként 2 hete vettem, beszámították a régi S2-met 70.000-ért, és így fizettem 114.000-et.Menjek vissza a rendőrséggel?
[ Szerkesztve ]
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
baladam86
aktív tag
válasz Varszegig #3710 üzenetére
Hát nem tudom, jövő héten tudok csak visszamenni és az asztalra csapni. Gondolom pénzt nem szívesen adnak vissza, de majd akkor fogok előhuzakodni a rendőrséggel. Ez ilyenkor elég ijesztő számukra? Remélem nem nekem kell majd bebizonyítanom, hogy nem én tettem ezt...
-
mycso
veterán
válasz baladam86 #3709 üzenetére
Hát persze... a nagyker ahonnan ők vették...pfff
Én a pénzvissza dolgot erőltetném mindenképp.(és nem elkeserítésként, de az S2-t itt PH-n 80-90k között is el tudtad volna adni és 160-170k körül, valamelyik szolgáltatónál megvehetted volna kártyásan, hűség nélkül az S3-at)
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
baladam86
aktív tag
De mi van, ha semmi áron nem akarják majd visszaadni a pénzt?
Tudom, hogy jobb áron is túladhattam volna az S2-n, de akkor azon a héten úgy fel**szta az agyamat a T-mobil, hogy eldurrant az agyam és rögtön szerettem volna megvenni az S3-at, ezek meg legalább beszámították helyben, nem volt kedvem még napokat várni, hogy valaki megvegye az S2-t...
-
thork
csendes tag
Valaki tud ajánlani egy jó adatforgalmat figyelő progit , valamint egy jó videó lejátszó progit ? tettem rá 3 filmet (csak símán kies air-ral felmásoltam) ebből 1-e nem játszik le , 2-t pedig lejátszik , nem tudom mi lehet a gond , most vagyok elsőnek androidos , formátummal lehet gond ? milyen formátumokat játszik le a teló ? v videó lejátszót kelhet rátennem ?
-
pzstm
titán
3G watchdog. 1éve használom S2-n, tökéletesen mér. A Pro verzióban meg is adható az, hogy mekkora egységekben számláz a szolgáltató
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Robertoq
őstag
Nekem kék és nem tűnik úgy mintha nem illeszkedni jól, viszont kicsit recsegős. Mióta megvan 2x vettem le és teljesen jól visszigazítottam, viszont ha megnyomom középen (aksi felett) a hátlapot majd lent az usb portnál akkor recseg kicsit. Azt tapasztaltam,hogy nekem az aksi egy kicsit mozog a helyén és talán az egy kicsit megmozdítja a hátlapot és emiatt
-
Beri78
őstag
válasz baladam86 #3718 üzenetére
Semmiképpen ne add oda a telefont addig, amíg nem csengetik le a pénzt.
Családban volt (van) ilyan eset, ami nagyon hasonló, és már 3 éve megy a huzavona. Persze minden megvolt - vásárlók könyve, majd rendőrség, utána bíróság - aki kötelezte, hogy a készülék vételárát szolgáltassa vissza, de még mindig semmi (mi sajnos visszaadtuk a készüléket) És ez 3 éve megy...se telefon se pénz...
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
FragMaster
addikt
-
-
Barnes
aktív tag
válasz baladam86 #3718 üzenetére
Valahogy gondoltam, hogy ők.
Nekem már volt velük balhém.
Vettem egy uj 2ev gyartoi garis s2-t tavaly es erdekes volt mar az hogy nem elottem bontotta ki a dobozt. Megvettem kimentem a boltbol, kijelzo karcos volt. Visszavittem azonnal es a gyerek hozatott a nagykerbol egy uj telefont.
Termeszetesen addig visszaadta a penzt. Sokat nem kellett gyozkodnom. Mondtam hogy felszamolasi eljarast inditok ellenuk. Bolti v gyari garanciaval vetted? Volt afa rajta vagy nem? 0%-os afanal hasznaltkent adjak el a telefonokat ezt jo ha tudod. Szerintem nyugodtan fenyegetozz a NAV-val es a fogyasztovedelemmel es kovetelj egy gyartoi garis 27%-os afas szamlat. Termeszetesen azon az aron, amin vetted. Ha azt mondja hogy nem, akkor van egy papirom a fogyasztovedelemtol, azt toltsd ki es add fel ajanoltt levelkent. -
baladam86
aktív tag
Ahogy most már gondolkozom, szerintem ők gyári garanciát hirdetnek, ami a gyakorlatban boltit jelent náluk. Áfáról sehol nem volt egy szó sem, számlát, mint olyan, nem adtak.
Jövő héten megyek vissza intézkedni, ha nem járok sikerrel, előre is köszönöm azt a papírt!Ejj, most már bánom, hogy ezeknél vásároltam
-
Robertoq
őstag
válasz FragMaster #3734 üzenetére
Természetesen nem ezzel játszok Meg nem is vagyok nagyon érzékeny az ilyenekre, de: amikor telefonálok a mutatóujjammal támasztom meg a telefont, ergo benyomom ott valamennyire, aztán amikor utána normál helyzetbe veszem a telefont, akkor megnyomódik alul és hallom. Vagy ja elfektetem a telefont majd vissza, akkor is sikerült általában reprodukálnom.
-
bigrock
addikt
válasz baladam86 #3741 üzenetére
Általában 0 %-os ÁFÁ-s számlát adnak, ami semmire sem jó (és ráadásul használtként tünteti fel a készüléket, pedig a honlapon újként hirdetik). Ha viszont nem adtak számlát, nyugodtan rájuk szabadíthatod a NAV-ot, és ők 5-6 nullában utaznak ilyen esetben.
[ Szerkesztve ]
-
manokaki
addikt
azért nem lesz ez olyan könnyü , felvannak ök erre készülve !
Attila
Attila
-
Gold_fish
tag
Ha ilyen áfa nélküli számlával adják a telefont, az a vevőnek milyen hátránnyal jár? Nekem volt már ilyen telefonom (HTC), amit aztán a vásárlás után a kereskedő adott be a szervízbe (E-care), és gond nélkül javították. Lehet ha én viszem, visszadobják a számla miatt?
[ Szerkesztve ]
-
kakuk100
őstag
Elnézést, hogy beleszólok, de évek óta minden telefonomat a Partnero gsm nél vettem. Soha nem volt semmilyen probléma. A Srác nagykerből hozatja a telefonokat és ha valami gond van szó nélkül cseréli. Nem csak nekem hanem az ismerőseimnek se volt soha gondja vele.Biztos vagyok benne, hogy fenyegetések nélkül is rendezni fogja a problémát ha jogos. Szerintem ha nem tudsz menni csak a jövő héten, nem ártana telefonálni és megbeszélni előre a problémát.
Üdv, -
baladam86
aktív tag
válasz kakuk100 #3748 üzenetére
Telefonáltam már neki, ma beszéltem vele erről.
Örülök ha te elégedett vagy, de nem szeretem ha hülyének néznek, nem fogom annyiban hagyni a dolgot. A telefont meg nem adom oda biztosíték nélkül, sőt, inkább a visszakért pénzt máshol fogom elkölteni, biztos hogy itt többet nem vásárolok.SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest