Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin555
aktív tag
lájkolom az androidot de ez a halála ennek a dolognak. erre ne is válaszoljatok.
a leírt full nulláról felépítésnek nincs idegem nekimenni, tehát eladó a karcmentes telóm, viszont, milyen telót vennétek 4,5-5 col közt ami NEM JÁTÉKRA hanem minden másra (google maps, gyanítom már HW gyorsítósra van fejlesztve, MX player (kölköknek az autóban) és nem gond ha valahogy "strapabíróvá" lehet tenni, nem najon hiszek a gyári ütésállóságban, párszáz ft-os vastag szilikonos gumitok elég szokott lenni)
POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok ,
CM 10.2 és MIUIv5 höz melyik swap zip kell ,hogy a belső - külső memót felcseréljem ? S azt melyiknél hogy kell rakni ?[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
achon
aktív tag
Szia Acef,
Használom a jó kis FMOD 131111 verziót, eddig nem kis megelégedésemre.
Kérlek, segíts egy válaszban.
Elfogyott a belső tárhely az alkalmazások számára ,ami 2,0 GB.
Rájöttem, hogy a /DATA/ mappába kb 1,5 GB adat került az alábbi mappanevekkel: MMDSP-SIA...20140219...
KB 30-40 db mappa volt.Ez elméletileg a MAPI driver -hez kötödik valahogy, de mik ezek?
Hátha találkoztál valami hasonlóval.Köszi,
A.A legszebb múzsa a határidô.
-
achon
aktív tag
közben megnéztem, és nem igazán tiszta, hová is teszi a cache-t, de nem a /cache mappába
viszont ezzel nem is foglalkozom, mert 3x töröltem cache-t és dalvik-cache-t, ami nem javított a helyzeten.Mivel a mappanevek elég hosszúak voltak, nem írtam le őket és töröltem, csak utána jutott az eszembe, hogy rákérdezek Acef-nél.
Az biztos, hogy ezzel kezdődőtt a név: mmdsp-sia, és utána még voltak adatok, majd a dátum.Bár sok minden nem tiszta az Android működésében, de azt azért tudom hogyan töröljem a alkalmazások ideiglenes tárolóját és a Dalvik gyorsítótárát.
A legszebb múzsa a határidô.
-
-
Roxkex
senior tag
Megcsináltam a memory swapot a purevanilla rom alatt és most amikor menteni akarok titanium backuppal akkor azt mondja nincs hely .. pedig "belső" memóriára akarok menteni hol van még vagy 25gb hely .. :\Hogyan oldhatnám meg ? :\
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
muchacoado
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy stabilan működő romot egy T-mobil függő Advance-hoz? ( I9070)
Köszönöm.
-
Csori72
aktív tag
válasz muchacoado #37116 üzenetére
Mi2S
meg se fogod közelíteni, de Acef blogját olvasd végig: [link] úgy azért 1 jó készülék kerül a kezedbe..:: 1+TTTTT ::..
-
Lin3Lord
tag
eddigi 3 maclaw tokeletes volt, a 4. ami kijottt na azzal dalvik wipe utan jo a wifi 2-3 percig es ennyi. amugy a rommal nincs baj, csak a wifi halott. kar erte. most rakhatom vissza a korabbit. elotte eleg ha csinalok egy factory resit elotte-utana vagy huzzam ujra az egesz 4.1.2 es arra epitkezzek?
akkountvadasz
-
alex devil
senior tag
Rácsobbant már valaki a cocore 9re?
S23
-
flash-
veterán
Nekem 8.6 van és ilyen gyors még nem volt a telefonom.
viszont ezt ma fedeztem vel a kijelző alatt.
Mondja már meg valaki mi a csuda ez?
leírás kép alant:
[link] -
demars
addikt
Sziasztok!
Kicsit off és nem is ide való, de hátha tud nekem valaki segíteni!
GT-I9001-es telóra (SamsungGalaxyS Plus) kellene új romot tennem, leszedtem a cuccokat hozzá de ennek teljesen más a recovery-je, a gyári is, nem tudom feltenni még a fejlett recovery-t sem! Valaki használt ilyen telót? Leírhatná pár sorban a lépéseket...
Megköszönném![ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
muchacoado
aktív tag
válasz Csori72 #37117 üzenetére
Köszi, haveré a teló csak lassan telefonálásra is alkalmatlan annyit fagy..engem kért meg hogy nézzünk rá valamit mert elege van . A Repart-os JB, illetve az Fmod romok ígéretesek, kipróbáljuk.
Küldtem privátot Acefnek az Fmod romokért, remélem estére válaszol mert ma este kellene. Máshogy nem lehet hozzájukférni?
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz muchacoado #37126 üzenetére
A CoCore-t ne felejtsd ki! Az is sokat számít.
-
Acef
addikt
válasz muchacoado #37126 üzenetére
Sztem. másnak küldted, mert nem kaptam meg.
-
őstag
válasz flash- #37122 üzenetére
Ez olyan mintha ragasztási hiba lenne, a topikban többeknek volt már ilyen, gariban simán cserélik
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Madoc
veterán
válasz flash- #37122 üzenetére
Nekem ugyanilyen lett a héten az s4 minin,csak a másik oldalon a kijelző közepénél és terjed szépen.A szervizben azt mondták kicserélik az egész kijelzőt.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
demars
addikt
Egy gyors kérdésem lenne kedves kollégák:
Másik telónál ugyan úgy feltehetek pl egy ukrán, vagy szerb romot, ha az frissebb ugye? ( mint az advance-nál is feltettünk minden féle nemzetiségűt...)
S Plushoz szednék akkor le "friss" romot ( most 2.33 van rajta, az a gyári, de van 2.36, 2.37 is... )
Garancia már nincs a telóra. Ha sikerül létre hoznom, a falhoz vágástól mentem meg szegénykét...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Abban a topicban ül minden. Alig van mozgás...
Senki nem mond semmit sem, nincs leírás, összefoglaló hasonló.
Hasonló a két teló, de -tök más a menü... recovery nem megy, folyton bootlop van. Csak xda-s leírások vannak. De elég gyér az angolom, emiatt szívok eleget...
Köszönöm a segítséget!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
flash-
veterán
meg tudja nekem valaki mondani hogy akkor most van -e garancia a telefonomra vagy sem?
mert nekem nem egyértelmü.webáruházban vettem 2013.01.8.án 1+1 év garanciával( 1év az eszközre további 1 a szoftverre)
tehát az 1 év lejárt ha az eszközt nézzük januárban.
Igenám de regisztráltam a terméket a samsung oldalán és ezt látom:samsung smart és prémium megoldások
Garancia idő lejárata: 2015. 03. 07
de amúgy gyári samsungos garipapírt én nem kaptam csak a webshopost ahol vettem.
akkor most van garanciám vagy nincs?
[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
válasz flash- #37135 üzenetére
Biztos, hogy van, mert alapból 2 hónapot dob rá a samsung! ( feltéve, hogy beregisztráltad a készüléket )
Abba is beleférnél, de ezek szerint a rendszerben bőven van garid! ( 1+1 év gari él!!! )
Sztem hívd fel őket mielőbb! Ők megmondják a tutit!
Samunál jó a szerviz, bár én magam még nem igényeltem ( szerencsére), de az itt leírtak alapján, nyugodtan hívd ki Őket!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Gery1987
őstag
válasz flash- #37135 üzenetére
Általában a hivatalos normális garancia így néz ki ami 1+1 év:
1. év az egész cumóra...ergó ami a dobozban volt. Telefon, füles, töltő, akksi.
2. év csak a készülékre vonatkozik, a többire már nem.
Ezek alapján neked bőven van garanciád. Vagyis 2014.01.08-ig tartott a komplett csomag, és 2015.01.08-ig van a készülékre csak (füles és akksi ha tönkremegy akkor venned kell).
Nyugodtan leadhatod. Nekem már volt egy kijelző beégés de azóta semmi baja. KOPP-KOPP!
[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
flash-
veterán
válasz Gery1987 #37137 üzenetére
Okés csak az nem baj hogy a webáruház ahol vettem ott már lejárt a garancia januárban, viszont a samsung oldalán azt írja hogy 2015.03 ban jár le.?
akkor ne foglalkozzak azzal hogy a webáruházas számla szerint már lejárt a garim? Mert az a lényeg hogy a samsungnál még él a garim ?
[ Szerkesztve ]
-
beccyboy
aktív tag
válasz flash- #37138 üzenetére
Egy próbát tehetsz, de szerintem ha bemész egy Samsung boltba, vagy felhívod őket, akkor tudnak segíteni. Elmondod, hogy milyen garancia papírod van, ők meg megmondják, h az jó-e nekik. Mert a szervizben kell az is, de úgy emlékszem, h a t-nél is csak egy nyomtatott A4-es oldal T-mobile fejléccel, amit minden telefonhoz adnak. Szóval simán lehet, h a tiédet is elfogadják
Caffeine addict.
-
törölt tag
válasz flash- #37138 üzenetére
Szia!
Amikor én vittem a telefont samsung szervizbe tőlem még garancia lapot sem kértek. Megkérdeztem kell-e azt mondták nem szükséges elég csak a számla. Nekem mondta is hogy 1 év teljes körű garancia és 1 év csak a telefonra. Vagyis 2 év van a mobilra.
Viszont nekem lenne egy gondom. Néha elkezd villogni csíkosan a kép, de csak pár másodpercig utána abbahagyja. Ez mitől lehet?
-
Lin3Lord
tag
Mondjuk három napja ezzel küzdök, szerintem már minden praktikát próbáltam, de hiába. Factory után jó egészen egy restartig. :/ látja a hálózatokat csak nem tud felcsatlakozni. vagy ha épp megy, akkor bontani se enged, hanem pár perc után csak, amint kifagy a wifi.
akkountvadasz
-
zalyy
tag
válasz Balathruin #37118 üzenetére
Biztonsagi mentessel ugye minden kimentodik meg a jatek mentesek is? Es hogy tudnam majd megcserelni a belso memoriat az sd kartyara? Kosz
-
törölt tag
válasz Balathruin #37143 üzenetére
köszi akkor kipróbálom mi történik.
-
gabeszka88
újonc
Sziasztok mi a különbség a CoCore CWM és a CoCore CWM Touch között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest