Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker10
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.
Ha leteszed az S Advance telefont képernyővel lefelé, az gondolom teljes fekszik az asztalon?
Nem hiszem, hogy már ebbe a telefonba belepakolta volna a Samsung a hajlított kijelzőt...
Csak mert a feleségemnek kicsit már hajlott...Samsung Galaxy S9+ ; Samsung Galaxy S4 White Frost Android 5.0.1 Lollipop
-
scyllarus
veterán
-
donat_sz
senior tag
én most ezzel az "újabbbal" kezdtem, ha jól értelek a 13-ai build a legjobb?
amit elsőre én tapasztalok, hogy gyorsnak gyors, wifivel nem volt gondom, de mintha még mindig nem lenne elég folymatosa a gördülés, viszont baromira merül.szóval 0113 nightly? vagy nem 11 hanem 10.x?
kicsit háttérbe szorult ez a teló nálam, de azért csak jó lenn egy fasza rendszer asszony telefonján is -
vazzz
őstag
válasz killer1203 #36501 üzenetére
Még az van fenn, nincs vele bajom. Minden működik rendesen, amire használom.
donat_sz akku beállt 1-2 töltés után nálam, recegés néha tényleg van. Wifivel nem volt bajom nekem se. A 29-i build kamerája van megpiszkálva, már lehet külső sd-re is menteni, viszont ocsmány képeket készít, a képek mérete 1mb alatt van.
[ Szerkesztve ]
-
donat_sz
senior tag
köszi az infót! Elkeserítő, hogy még mindig ennyi megnemoldott probléma van... (amúgy a Nexus 5-ös CM11 képei se az igaziak hiába állítod super fine-ról 100%-ra, de akkor legalább nem kisebb mint egy megás képeket csinál, felteszem itt is ez lesz a "megoldás")
valami jó alternatív megoldási javaslataod van?
-
miti5
tag
hello hello!
Valaki nem tudja mi lett a "kies air" el ??? ha megnyitom a telon folyamatosan a szervert keresi,és a számítógépem ugyan látja a telefon tartalmát de nem tudok róla semmit letölteni, a javat akarja telepíteni mindenáron,de az naprakész ,frissitett a gépemen.... Ez mi lehet??? -
Szépnapot midenkinek. Egy kérdésem lenne Cm10 11.18-cal kapcsolatba.
Hogyan lehet a felhasználók közt váltani? A létrehozás megy, de nem tok váltani. Ha ujra indítom akkor a fő accontba tesz de nem tudom hogyan lehet átlépni a másikba. Ha a gyorbeállítások panelon a névre nyonok csak a zárképernyőt hozza be. :/
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
pepe0419
tag
Srácok, a repartos JB (T-s) nem állította vissza a régiókódot, az eszköz névjegyében az alapsáv verziója és a build száma vége I9070XXLQE. Volt factory reset is a repartos után.
Próbáljam meg a repartos GB-et?A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni.
-
pepe0419
tag
válasz Gery1987 #36520 üzenetére
Értem, köszi. Közben a checkfus-al is ellenőriztem, az Acef blogja szerint mutatja, hogy garanciális ezek szerint Na majd kiderül. Megyek a szervizbe, a hangerő gomb megint nem jó, tök szívás volt a download mód elindítása is.
[ Szerkesztve ]
A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni.
-
stifi82
aktív tag
Hello! Telefonom még febr 10ig garanciás ha beviszem a t mobil szervizbe akkor tesznek rá nekem ingyen jelly bean-t? Meg mennyi időt vesz igénybe? Érdemes e rá rakatni jobb gyorsabb lesz tőle a telefon?
Köszönöm a segítséget előre is. -
beccyboy
aktív tag
válasz stifi82 #36522 üzenetére
Játeszik, nem biztos h gyorsabb lesz tőle. De ha van a közeledben olyan samsung bolt, ahol van szoftverfrissítő terminál, akkor ott te magad is meg tudod csinálni. Csak előtte meg utána is csinálj gyári beállítások visszaállítását. Így elveszik minden adatod (szóval csinálj biztonsági mentést), de így jobb lesz a rendszered.
Caffeine addict.
-
miti5
tag
hello hello!
Valaki nem tudja mi lett a "kies air" el ??? ha megnyitom a telon folyamatosan a szervert keresi,és a számítógépem ugyan látja a telefon tartalmát de nem tudok róla semmit letölteni, a javat akarja telepíteni mindenáron,de az naprakész ,frissitett a gépemen.... Ez mi lehet??? -
pepe0419
tag
Bevittem a telóm a kanizsai té szervizbe, nem ez az első Advance hangerő-fel gomb hibával, helyben cserélnek valamit, 1-2 nap.
A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni.
-
Akkor nincs ötletetek mit lehet tenni, hogy tudjak felhaszálót váltani.
-
-
beccyboy
aktív tag
válasz royalka #36529 üzenetére
Ha a zárképernyőt elhúzod oldalra, ott sincsen semmi? Amúgy itt lehet, hogy írnak valami hasznosat.
#36526 Beren: Igen, én pl az Europarkban lévő Samsung boltban láttam ilyet. Nem kiessel frissít (de nem is odinnal). Rádugod a telefont, megkeresi a legfrissebb szoftvert, aztán frissíti. Ha valami gond van frissítés után, csak megfordulsz, és le is adod a telefonodat a szervizesnek
Caffeine addict.
-
Csori72
aktív tag
válasz royalka #36529 üzenetére
bár én csak rövid időre (pár óra) raktam fel CM-et, de valami olyan rémlik, h a beállításokba van menüpontja a kikapcs menünek, és ott lehet hozzáadni a Profil lehetőséget is. ezuán ha a bekapcs gombot megnyomod feljön az ablak, és ott kell lennie benne.
..:: 1+TTTTT ::..
-
-
Eggyáltalán valakinek működik ez a funkció?
-
Balathruin
veterán
Valaki ismer a gyárihoz hasonló óra alkalmazást? (Az az óra amiben az ébresztő és az időzítő is van!) Kezd elegem lenni abból, hogy nem lehet vele normálisan ébreszteni. Olyan kéne ami tud ébreszteni és van benne stopper meg időzítő is (az alapot törölni szeretném...)
-
FET-MEN
veterán
Viszont majd portoltok a miniről.
Iphone 7
-
-
-
Csori72
aktív tag
erről vlkinek van tapasztalata? [link]
tetszik a kinézete, de ha nem jól működik akkor a kinézet nem vigasz.
..:: 1+TTTTT ::..
-
horvii96
tag
Lehet IOS 7 tratusbart (vagy hasonlót) tenni androidba?
-
Adam8199
tag
Valaki segitene?Leszedtem egy egy fájlos romot és nem tudom hova kell berakni odinba(1.83 odin).
A pda helyére kell berakni?Audi A4 B5
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest