Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
addikt
válasz Balathruin #37550 üzenetére
Értem. És miért pont a 6.8-as kernel ajánlott, ha már bőven van frissebb?
Tényleg csak kíváncsiság, de itt már 9.0-ás EP kernel van. Gondolom csak javítva-átdolgozva lett azóta, a 6.8 óta pár dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz SUPREME7 #37551 üzenetére
Abban "felesleges" cuccok vannak, mint pl. CPU overclock, GPU overclock, alulfeszelés, stb... A 6.8 úgyis az akkuidők bajnoka eddig (úgy, hogy nem lassabb, talán a durva játékokban érezni valamelyest, hogy icipicit lassabb lenne). Remélhetőleg a 9.x verziókban az alulfeszeléssel lehet majd visszatérni arra a szintre vagy még jobbat elérni, most elég kiemelkedő ideje van a kernelnek, nemrég 400MHz-ről 710-re húzta a készítő az egymagos Mali-t.
-
SUPREME7
addikt
válasz Balathruin #37552 üzenetére
Köszi, inkább az üzemidő lesz fontos, játékra nem fogja szerintem használni Ha jól értem szimplán CWM e3-ból indít, kernel telepít, arra mehet a root, és boldogság? Kernelcserével kell factory reset, wipe cache/data? Mert most elkezdtem belakni neki, zokon venném ha elvesztegetett idő lenne
[ Szerkesztve ]
-
tarcsay
csendes tag
recovery-be az apply/sdcard /update.zip-el mit tudok csinálni? nincs még mindig rom a telón
-
SUPREME7
addikt
válasz Balathruin #37554 üzenetére
Köszönöm, és tapasztalataid szerint az összes a linkelt hsz-ben felsorolt alkalmazást érdemes törölni? Nem lesz instabil tőle a rendszer? Nem szeretném állandóan dobálná neki fel az ablakokat, hogy ez meg az az alkalmazás leállt, vagy random bootloopolna, mert hozzámvágja
-
Balathruin
veterán
válasz SUPREME7 #37556 üzenetére
Nekem a törlések után volt FC, újraindítás(ok) után meg se mukkan, megy mint a golyó. Csak akkor tudna fagyasztani ha a teszt appokkal szórakozna, mert ahhoz tartozó apk-k is vannak a listában. Még amit elküldök, az az exdialer. Berakod a /system/app mappába, telepíted (ha kell) és utána használhatod a gyorsabb, letisztultabb tárcsázót és névjegyzéket. Ha azt akarod, hogy véletlenül se legyen a gyári használva a menüben tüntesd el.
-
demars
addikt
válasz Balathruin #37554 üzenetére
Nem szeretnék bele szólni, de kernel csere után ajánlott a wipe ( összes ), hogy a régi kernel maradványokat kipucolja!
Vagy tévedek?[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
SUPREME7
addikt
válasz Balathruin #37557 üzenetére
Szerintem inkább ezt a törölgetést mellőzöm, inkább legyen békesség. az exdialert használom én is saját telefonon is, neki is feltettem Kernelcsere megvolt, nyomtam egy wipe cache/dalvik cache-t, minden rendben lement, köszönöm a segítséget, remélem tényleg stabil lesz a cucc
-
buktagt540
senior tag
Sziasztok!
Legújabb Fmod van fent,de nem működik rendesen a hangouts..megoldást tud esetleg valaki? -
Gery1987
őstag
válasz buktagt540 #37562 üzenetére
Elvileg kéne mennie. Mit jelent nálad, hogy nem működik rendesen?
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Gery1987
őstag
válasz buktagt540 #37564 üzenetére
Mostanában lett frissítve az alkalmazás? Én nem szoktam használni de előfordul hogy egy frissítés kétvállra fektett egy appot. Vagy valamivel összeakadt.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
[lAyCsI]
addikt
igazából az lenne a tuti ha az egészet újrapakolnám nulláról sztem,
amikor frissítettem az újabb Fmod-ra csak ráflasheltem aztán annyi,
Lehet valami app be van rajta akadva...a 8.6 utáni CC-k csak abban térnek el hogy van bennük tuning funkció nem?
-= No way back from Here =-
-
Carvus
senior tag
Hellotok!
Hétvégén én is átestem a tűzkeresztségen: jó ideig sima trémobilos gyári 2.4.6-ot használtam(még csak OTA frissítés se volt), pár hét/hónap kellett, h rávegyem magam erre a "nehéz" műveletre, de már nagyon döcögött a rendszer így belekezdtem! Acef
mesterfórumtársnak és leírásának hála sikerült is az itt már alapnak mondható repart jb-cocore 6.8-fmod művelet. Egyenlőre még szoknom kell az "új" telefonomat, de eddig elégedett vagyok, így hiába nézegettem a Nexus 4/5-öt egy ideig elnapolva, bár aztán ki tudja mikor csábulok el...divi#2208
-
sys25
aktív tag
Hi!
Valakinek van tapasztalata az utángyártott nagy kapacitású akkukkal?Bírják a strapát?Nem pusztulnak el 1-2-3 hónapon belül?Hozzák a dupla üzemidőt,vagy csak marketing a 3500mAh?stb-stb...
Gondoltam rá hogy venni kéne egy 3500mAh-s akkut,mert pikpak megetetem a telóval a gyári akkuban lévő elektronokat és utálom a szabad konnektor vagy usb port vadászatot! -
sys25
aktív tag
válasz Balathruin #37571 üzenetére
Naponta általában 2x töltöm(elég sokat netezek a telón,mondhatni kib...ott sokat ),a teló életkorával felszorozva olyan 1000 töltést kapott már,szóval "kissé" gyengül már az akku.
Most fél fényerőn 3G-n netezve közben zenét hallgatva 1óra alatt 25-30%-ot esik a töltöttségi szint,de 0 használattal is mire beérek a munkahelyemre 8-9%-ot esik.2G hálózat+0 kijelző használat+zenehallgatás és 100-ról 40-50%-ra ugrik le az akku 4-5 óra alatt.
Tudom hogy ez már a gyenge akku hibája,pont ezért tervezem a cserét,csak ha már csere lesz akkor elgondolkodtam ezen az "extented battery" dolgon is,pont ezért érdeklődök itt a tapasztalatokról,a gyári akku teljesítményre meg már jóformán nem is emlékszem,lassan 1,5 éves a teló.Jut eszembe!Mivel,pontosabban melyik jelly rommal és milyen kernellel tudnám kitolni az üzemidőt kicsit?Eddig a kernelt nem maceráltam külön,Carbon romot használom egy ideje,ami 4.2.2 alapon kicsit jobban eszi az akkut mint a gyári T-s 4.1.2.
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
Akkus megoldásra 2 romot tudok javasolni, az előbbi szerintem jobb lenne, mert az nem készülőben lévő (szóval stabil is).
1. Gyári(használhatatlan)JB + CoCore 6.8 + Fmod [link]
2. Esetleg Maclaw CM11, de nálam nem mutatott túl jó stabilitást, főleg nem Fmodhoz képest.
Akku: Hát ha naponta 2x töltöd akkor már tuti elhasznált. Egy li-ion akku (tudtommal) 1-1,5 évet bír napi töltéssel, meg amire érdemes odafigyelni az az, hogy "100%" után ne vedd le, még hagyd rajta akár 1 órát is, mert akkor lesz igazán feltöltve. Esetleg egyszer próbáld meg fél napig töltőn lógatni, hátha javít kicsit.[ Szerkesztve ]
-
sys25
aktív tag
válasz Balathruin #37573 üzenetére
Cégnél pont a gyenge akku miatt van hogy egész nap a töltőn lóg azért hogy hazafele biztos legyen benne nafta,úgyhogy ez kilőve.
Szeretem az okostelefonokat,de egyre jobban idegesít ez a gyenge üzemidő dolog!
Szeptemberben teló csere,remélem addigra lesz valami ütős aksijú teló a piacon,egy razr maxx,lg g2,lg f6 kaliberű akku már barátibb kicsit,még ha nem is világmegváltó!
2 éve volt egy ideig a tulajdonomban egy nokia c5 "butatelefon" a szifonom mellett,az okosteló mellett szabályosan furcsa volt hogy csak hétvégente kellett tölteni.[ Szerkesztve ]
-
-Zola0808-
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban tanácsot adni, hogy az Advencet vagy a Galaxy SIII Mini válasszam?Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
" A hülyeségnek és a Szovjetuniónak nincs határa!" (Hofi)
-
sys25
aktív tag
válasz -Zola0808- #37575 üzenetére
Ha jól tudom belül egy és ugyan az a 2,egyedül a ram kicsit nagyobb az s3 mini esetén,de javítsatok ki ha tévedek.
A legfőbb különbség a 2 teló között hogy az s3 mini RONDA! -
Roxkex
senior tag
Jelenleg van stabil ( wifi bugja nincs ! ) 4.4es alapú rom ?
Vagy valami fasza romocska ami nem FMOD ? ( Persze imádom azt is , csak már nézegetnék valamit megöl az unalom xd )Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
terra052
őstag
MACLAW 0311 megérkezett
werkmania.hu
-
flash-
veterán
Teamcanjica cm11- maclav között mi a különbség?
előnyök-hátrányok?
-
lehella
senior tag
válasz -Zola0808- #37575 üzenetére
Üdv! Páromnak S3 Mini van, nekem Advance. S3 Mini mellett szól az 1 GB RAM, Advancenál ugye 768 MB van. Emiatt picit talán lassabbnak érzem az Advancet. Viszont ebben meg van fény érzékelő, számomra az előny, hogy mindig a környezetnek megfelelően világít. Minden más elvileg ugyanaz, külsőre szerintem az Advance menőbb, férfiasabb
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Van egy kis problémám!A telóm mikor az aksi 20% körül van kikapcsol,és mikor be akarom kapcsolni már be se kapcsol!legújabb fmod van rajta.1 Napot sok piszálással kibír és este még nyomkodom,mikor leraktam 30% krül volt ,de reggelre már kikapcsolt!Rádugtam a töltőt mert máshogy nem kapcsolt be és mikor bekapcsolt 20%mutatott.Szarakodik az aksim vagy más is lehet?Azt elfelejtetem hozzátenni ,hogy előtte gyári romon is ezt csinálta viszont kb két három hete még jó volt.Valaki tud megoldást megköszönném!
-
Imi1981
veterán
És vissza lehet valahogy csinálni olyanra amilyen volt?Rendszertelen töltés az lehetséges mert volt olyan (nem egyszer)hogy 50%-nál rádugtam de még nem töltődött fel teljesen és levettem ,meg hasonlók.Kb egy hónapja még azzal dicsekedtem havernak milyen jól bírja az aksi,ennek a telómnak volt eddig a legjobb aksija.
[ Szerkesztve ]
-
zeorsdfd
senior tag
Üdv!
Látom akkus téma van. Kérdezem, hogy honnan lehet tudni, hogy régi már az akku? Szeptember óta használom, folyamatos netkapcsolattal, utcán spotify-stream, viber stb, minden fut és napi 2x kell tölteni.(CoCore, Pure Vanilla)
Ez normális? Vagy megéri máris új akkut venni?[ Szerkesztve ]
-
alexdp7
tag
Az akksihoz:
4-5 napja van fent az Fmod......mintha kicsit jobban merülne mint a gyári JB-vel (eddig kb másfél napot bírt,most egyet)......CSERÉBE...3x gyorsabb....nem laggol..........nem akadoznak,szaggatnak a videók............
VALAMIT-VALAMIÉRT
[ Szerkesztve ]
La Vecchia Signora, vince Ancora! -ASUS Zenfone 2 - backup - Samsung Galaxy S4 LTE 5.0.1
-
-
Balathruin
veterán
Megjegyezném, hogy a 100% töltöttség az a kiírás után majdnem 2 óra még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest