Új hozzászólás Aktív témák

  • DQ

    tag

    Szervizbe került 2 hónaposan a telefon, mivel minden jó volt rajta, csak éppen telefonálni nem lehetett vele, az meg telefon esetén bosszantó. JB-nel jött vissza.
    Azt mondja meg nekem valaki, hogy miért jó nekem, ha ez van a telefonon? Mi az a +, ami miatt érdemes ezt használni?
    GB-nel nem volt semmi bajom (a korábbi S-en sem). Ezzel van.
    - Kb. 100 megás könyvtárat akarok átmásolni rá, s véletlenszerűen szépen megáll az élet w7 alatt 20, 50, 80%-nál. XP esetén legalább visszaszól 30-40 mp tétlenség után, hogy a média írásvédett! Ott lehet nyomkodni átlép gombot, s akkor folytatja az írást a szerinte írásvédett sd-re. Ezt teszi a belső memóriába és a külön sd kártyára másolásnál is. Formázás, gyári visszaállítás nem segített. Ja, és ue. jelentkezik 7-8 megás app másolásánál is teljesen véletlenszerűen, míg kisebb méretekkel nincs gondja.
    - Nincs bajom a sebességgel, de ha már új szoft van rajta, és ez jobban kihasználja a hardvert, kíváncsiságképpen futtattam az antutut: 6.700. GB alatt 7.000 volt... Az antutu verziószáma 3.3.0, előtte nemtom melyik volt fent, de sokkal régebbi nem lehetett, mivel a telefon áprilisi. Ja, és most még nincs minden fönt a telefonon, ami korábban fönt volt.
    - Ahogy nézem, jobban merül az aksi: korábban simán megvolt a 3 nap (wifi, net, poker mellett is), míg most 2. Ha telefonként használtam csupán, akkor 4 nap is megvolt.

    Szóval mi az a +, ami miatt érdemes a JB-t megtartani?

Új hozzászólás Aktív témák