Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz alcapone386 #23762 üzenetére

    Hát... nekem valamiért maradt egy nagy bubi az üveg alatt a legalsó negyedben amikor a ragasztó elterült, így lecsúsztattam az üveget majdnem félig, aztán meg vissza a helyére (valószínűleg így toltam ragasztót a hangszóró rácsomra jó balek módon, de ez már mindegy, elpepecseltem vele pár pillanatot :DDD ) és utána lámpáztam. Tökéletes volt az eredmény úgy is.
    De fejembe jutott, hogy a műhelyben van egy másfél méteres UV fénycsövem (ilyen falusi diszkóba szögre akasztós 230-ba dugós kivitel, de fogalmam sincs, honnan szerezhette régi szomszédom, akitől kaptam és milyen funkciója lett volna eredetileg), legközelebb nem pötsölök ilyen kis vackokkal, behozom, alá teszem, had kössön... ;]

    samu74:
    Nincs mit, örülök, ha segíthetek.

    szevassag:
    Az enyém is szőrös volt, a kifolyt ragasztó ragad. Ennyi. Fogtam egy orvosi tűt, amivel a szurikat szokták beadni, óvatosan leszedtem a kijelzőre ragadt részt is, meg az üveg oldalára ragadt részt is, utána nem is szőrösödött tovább. (Azok a tűk ugye eléggé jól élezett darabok, vágják a ragasztót, ezért azzal csináltam, ha valakiben kérdés merülne fel ez irányba.)

Új hozzászólás Aktív témák