Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz e-newsee #23693 üzenetére

    Nagyon tuti szerintem. A rácsba úgy kapaszkodik, mint állat, alig bírtam benyomni a gombot, amivel a pofákat szétnyitottam. A telefont nagyon jól tartja, mert fejre még nem állítottam az autót. Akkor biztos kiesne, de nem akarom kipróbálni. :)) Bőrhatású párnára simul a hátlap, szerintem az is nagyon el van találva. Tuti meg fogja bántani a telefont sem az, sem a karok, amikbe belefekszik.
    A töltő jó, a kábel szerintem jó, így nem is bánom, hogy megvettem. Tudna ennél többet is a bölcső szerintem, de nem is akarom a telefont a gyári max. értékkel tölteni. Otthon is egy "gyengébb" töltőre van téve, nem a gyárira. Elég az, ne pumpóljam max.-on az akkut.

    Én 3m-es kábelt hoztam be az irodába (usb - type-c végekkel), de mióta ide is behoztam egy QI állványt, azt nem használom, max. végszükség esetén fogom majd elővenni. De nagyon szeretem, jó hatásfokkal töltötte a telefont egy Samu A8 gyári töltővel, természetesen az a kábel is Ugreen. Jó cuccokat gyártanak. Baseus kábeleket vettem még, találtam olyant, amivel S-Cross fejegységgel nem akart csak tölteni a telefon, illetve olyant is, amivel minden jól működött, ment az AndroidAuto is, de Ugreen kábellel ilyen gondom még nem volt.

Új hozzászólás Aktív témák