Új hozzászólás Aktív témák

  • HUTCHDB

    nagyúr

    válasz Revesz #15725 üzenetére

    A helyzet az nalam, hogy nekem nagyon fontos a dual sim, mivel nem ohajtok ket telefont hozni-vinni magammal, tolteni, vigyazni rajuk.
    Az iPhone nagy csinnadrattaval bejelentette a dual sim-et, en kovettem is az XS es az iphone topikot, es fel is hoztam ezt a temat ott, vagyis a dual sim-et.
    Mindenki aradozott rola, hogy nagyon jol mukodik, aztan kiderult, hogy csak hallomasbol voltak az infok, es a szokasos "kedvenc vedelembol" jottek az elso pozitiv reakciok. Aztan ahogy egyre tobben probalkoznak a ket sim hasznalataval a kommentek alapjan lathato lett, hogy elegge instabil a rendszer, es korulmenyesen is mukodik.
    Szoval az lenne az igazi, ha par napra ki tudnek probalni egyet, es utana sajat magam eldontenem, hogy erdemes-e valtani vagy sem.
    Mondjuk a keszulek (XS Max) merete sem biztos, hogy idealis, es itt nem a kijelzo meretre gondolok, hanem a telefon szelessegere.
    Annyira megszoktam mar ezt a kicsit keskenyebb samsung kivitelt, ami valljuk be azert igen kenyelmes tud lenni a mellett, hogy a kijelzo merete meg tuti.

    [ Szerkesztve ]

    " Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Új hozzászólás Aktív témák