Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
válasz foldi_istvan #15751 üzenetére
A messenger " chat feje " az alap kijelző felett van. Az alap " képernyőt " fedi. Lehet nincs igazam, de sztem az lesz.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
törölt tag
válasz Száguldo #15750 üzenetére
Lehet de nem szeretem az összeesküvés elméleteket. Itt azért több esetről van szó.
Igen a Note4(több is volt c, f) óta én sem találom a helyem.
Valahogy az s7e után többre számitottam a N7-nél. Nem mintha bármi gondom lenne az s7 testvérekkel de a Note azért egy szinttel feljebb volt az s szériánál mindenben.
Kis túlzással a N7 egy cerkás s7e lett..
Nem nagyon erőltették meg magukat viszont több kárt csináltak a márka jóhírének mint amennyi hasznot egy ilyen rétegmodell hozhat. Ez a hiba alapján az "eccerű" ember az egész márkát "lebrendeli"..
Majd kiderül az S8 eladásoknál, hogy mekkora maradt a bizalom.[ Szerkesztve ]
-
Zugi
aktív tag
válasz asuspc96 #15746 üzenetére
"képernyőfedvény" ez valami nyelvújítás kori elfeledett szó lehet
amúgy én is találkoztam már vele, nagyon idegesítő, nem engedett nekem sem telepíteni valamit, de nem jöttem rá mi az.Amúgy nekem a chat fejek facebook messengerben ki vannak kapcsolva és ennek ellenére is kaptam ilyen képernyőfedvény figyelmeztetést.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Erre a képernyőfedvényre találtam egy ilyet, ahol azt írták, hogy Samsung galaxy s7 edge-n is tökéletesen működik...
11 hsz:
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
itt mi a helyzet a térerővel? itt is előfordult az, hogy nem tudtok hívni, vagy nem tudnak elérni?
Xbox One: bandymnc
-
freezespider
tag
L:http://napidroid.hu/ez-lett-az-ev-legjobb-okostelefonja/L
-
tjokai
senior tag
-
tjokai
senior tag
válasz WinstonWolf #15766 üzenetére
Nekem Telekomos a készülékem.....mikor kapok rá új fw-t? Nekem még mindig jelentkezik a hívásprobléma
Üdv!
-
tjokai
senior tag
-
tjokai
senior tag
válasz WinstonWolf #15770 üzenetére
Nálam sajnos jelentkezik de csak kimenő hívás esetében. Azért köszi a segítséget
Üdv!
-
bandi0000
nagyúr
válasz WinstonWolf #15770 üzenetére
nekem is volt s7-nél nemrég, és szintugy telekom...nem tudom sirjak e vagy örüljek, legyen szolgáltato vagy a gyártó sara de ez gáz
-
600700
senior tag
válasz tjokai #15774 üzenetére
Van par mas tipusu telefonom is azokkal is elojott.Mindenféle hálozatnál. Bel es kulfoldon is vegyesen. Szerintem 4g rol levaltasnal 3g re van a hiba fokent. En halozati es gyartoi dologra vegyesen tippelek.talan a VoLTE elterjedese megoldja.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
bandi0000
nagyúr
-
tjokai
senior tag
válasz bandi0000 #15780 üzenetére
Nagyon remélem h nem lesz igazad! Ha bebizonyosodna h antenna probléma vagy bármilyen tervezési hibától szenved az S7 széria, a Note7 széria meg túlmelegedéssel és töltés problémákkal küzd....na az elég nagy bukta lenne a Samsungnak, biztos kudarcot jelentene a cég számára, nekünk tulajoknak meg egy soha véget nem érő bosszankodást és egy (árában)eladhatatlan telefont!
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
600700
senior tag
válasz bandi0000 #15780 üzenetére
Nekem Voda , T, O2 , nemet T , halon is vegyesen elofordul hivasinditasi , elerhetetlenseg.S7, 6S, (htc 10 el sőt i7 el is )telefonokkal vegyesen Hazai es nemet kartyakkat hasznalva.Szerintem tul erzekenyek ezeknek a telefonoknak az antennai es a halozat meg nem acelos.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
asuspc96
őstag
Üdv újra
úgy látszik, hogy ma ver engem az andoid....netezés közbe egyszer csak befagyott, újraindult, (5p után), aztán most nem jelenít meg képernyőt, ha hosszan nyomom akármelyik gombot, akkor sincs semmi reakció...
Még az aksit se tudom kivenniIlyenkor mi a tosz van ?
-
bandi0000
nagyúr
válasz 600700 #15784 üzenetére
nem hiszem, attól h érzékeny még nem kellene gátolnia a hívás inditást, pláne nem egy ujraindítás meg mrgoldja..ink szoftveres, de ha meg az akkor meg már javitani kellett vna
de ez akkor is elfogadhatatlan, ettől függetlenül csak ez számomra a tökéletes, iphone-t kipróbálnám, de nevetségesen drága, pláne h +16 giga tárhelyért 40k felárat kell fizetni
-
tjokai
senior tag
-
tjokai
senior tag
Egy kis érdekesség! Inkább a SGS7-et csinálnák meg normálisan
Üdv!
-
james008bond
őstag
válasz WinstonWolf #15766 üzenetére
Nekem független készülék, Magyarországon vásárolt és legújabb ROM mellet is volt már kb tegnap ilyen hívást nem tudok indítani probléma amit csak repülő mód ki/be oldott meg. Úgyhogy a probléma létezik.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
600700
senior tag
Hivasinditasi problemak lte mindenhol jelen vannak tipustol fuggetlenil google : LTE problems cimszora keresve jopar talalat van.
Más:
[link]
Egy 4 oldalas cikk lte halozati jel - telefonok hibalehetosegerol. Erdekes az lcd csatlakozasi pont tud interferenciat okozni , gyenge jel mellett ha jelszuro ic nem megfelelo.SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
WinstonWolf
senior tag
válasz james008bond #15796 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy? Nekem Telenornál már rég nem jelentkezett ez a hiba...
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
james008bond
őstag
válasz WinstonWolf #15798 üzenetére
Telekom.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Joe.36
addikt
Én lassan több mint 4 hónapja használom ezt a telefont, nálam az itt felsorolt hibák egyike sincs jelen. Soha nem volt újra telepítve, csak a frissítések mentek fel. Én minden téren megvagyok elégedve vele.
Spigen tokban használom fólia nélkül, 0 karc.
Én nem bántam meg, eddig az a legjobb telefonom. Nem fagy le, nem indul újra. Jó a kamera nagyon szerintem, főleg a fókusz része. Még gyenge fény viszonyok közt is jó képet csinál.
Nagyon szép a kijelző. Nagyon jó a vezeték nélküli töltés. Nálam erős a wifi, jó nagyon a telefonálás minősége. Nem merül gyorsan, 2 napot bőven bír, ez nekem elég, kímélve sztem 3 nap is megy.
A telefon szerintem kiemelkedően hangos. És nagyon szép is.
Pedig utálom a Samsung telefonokat, kivéve ezt.Tmobil 4G+ Bp.
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest