Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, nem tudom.. Én átlagosan 3-4 órát tolok bele úgy, hogy 24/7 wifi, vagy 3G/4G, BT, GPS állandóan bekapcsolva. Átlagosan napi szinten belemegy 1-2 óra zene BT headset-tel, és így van 3-4 óra kijelzőidő, úgy, hogy nem nyomkodom túl sokat.
@Ákkk: Értem, köszi,.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Keem1
veterán
válasz hackeeeee #15351 üzenetére
Ezt esetleg kipróbálhatod. Nálam a videós tesója igen meggyőzően teljesít pár éve, több lehetőséget enged, mint a gyári kamera app, hátha ez tudja a 10 mp feletti záridőt is. A fotóst nem, csak a videós appot próbáltam eddig, szóval nincs vele gyakorlati tapasztalatom
Szerk: persze, ha hardveres a limitáció, akkor azzal tényleg nem lehet sokat kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
-
gerner1
nagyúr
válasz vadászcsiga #15355 üzenetére
Ezek szerint, elírta ezt : ... - " A gyári kamera app is 0mp-t tud, AZ Camera-t néztem, abban is csak 10mp van. "
Ugyanakkor igazad van, nem tudok 10 sec -nél hosszabb lehetőséget biztosító app -ot .[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Olvastam, lehet megnézem majd ezt is, köszi. Hát ezek szerint sanszos a hardveres limit, sajnos.
@gerner1: Elírtam igen, bocsi.. A kérdés arra vonatkozott, hogy tud-e valami app 10MP-nél hosszabbat.
@tepenzed: Masszív nyomkodással 5-6 óra kijön az S7E-ből is, persze attól függ mit csinálsz..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
Az Iphone 7 lenne csak befutó, de félek pár dolog miatt a hajam tépném. Egyszerűen meguntam az android rendszert, és még a nova launcherrel sem tudom olyanná tenni, ami napi szinten boldogsággal töltsön el. Nagyon sok dologban a droid jobb, az alma meg csak érdekel, mert még sosem volt.
Sok dologban visszalépés lenne :S
(#15360) Galahed: Igazából nem droidra vágyom
(#15361) vadászcsiga: Van tokom hozzá, olcsó szilikon, szélein fényes, nem vastagít, csak segít kézbe fogni, de csúnya lesz tőle a hátlap (mert belül nem lehet róla lemosni a koszt, ujjlenyomatot), és nem a telefon minőségét fogom, hanem egy szilikon tokét.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Elvileg ma jön a garifutár a készülékért, ezzel kapcsoltba kérdezném, hogy a garancia papírokon kívül mit kell még adni a telóval? Töltő vagy valami más? Illetve a saját dobozában adjam oda vagy csak úgy ahogy van elviszik?
Érdemes külön megkérni vagy íratni valami elismervényt, hogy karcmentesen vette át? Kicsit félve adom oda, hogy mennyire lesz odafigyelve rá...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz 600700 #15364 üzenetére
Nem akarom szétoffolni a topicot, mert meghurcolnak
Köszönöm és valóban, ha csak érdeklődés szintjén van az ember (én is), lehet egy olcsóbban megvehető termékkel jobban járok, aztán ha mégsem jön be, továbbadok rajta minimálisnak mondható veszteséggel.Átgondolom
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
laci0530
senior tag
válasz FrezeR #15363 üzenetére
Én körbefényképezném minden szögből/vagy videóznám, valamilyen mai újság előtt (vagy weboldalt, pl. index.hu-t megnyitva egy olyan képernyőn, ami a felvételen dátummal együtt végig látszik. Bár ez is csak a felvétel végének időpontjáig szolgál támpontul, és a semminél épphogy csak több. Ha írásban el lehet ismertetni a sérülésmentes külső állapotot, az a legjobb, de az egy futárnál/postásnál erősen kérdéses kategória. Lehetőség szerint inkább szervizpontban adnám le és ott kérném a külső állapot valóságnak megfelelő rögzítését (ergo ne azt írják rá egyből, hogy "karcos, kopott", ha a készülék egyébként makulátlan állapotú, mert a telemax szerviz sajnos erre is képes, saját tapasztalatból tudom).
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz torrente777_ #15346 üzenetére
Köszi mindenkinek. Azt érzem, hogy a gyári böngésző gyorsabb mint a chrome.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
FrezeR
senior tag
válasz laci0530 #15366 üzenetére
Én is lefotóztam és felvettem videóra is dátumot mellérakva, meg fel is hívtam őket előtte, hogy megmondjam, hogy a készülék amit ma le akarok adni makulátlan blabla és fel is vették a beszélgetést szóval tudok mire hivatkozni. Bízom benne, hogy normálisan kezelik majd.
-
600700
senior tag
válasz FrezeR #15368 üzenetére
Fotozas utan le is lehet ejteni. Az meghogy a telefonba latatlanba makulatlannak titulalni egy telefont...
En ertelek persze de ettol ha pl ott a szervizben osszekarcoljak siman mondhatjak ugy kuldted el...
en szemelyesen adnam le es iratnek egy papirt hogy milyen az allapota es OTT fenykepeznem le.De bizzunk bennuk hogy nem csak trogerek dolgoznak ott hanem lelkiismerestes szervizesek is.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
FrezeR
senior tag
válasz 600700 #15369 üzenetére
Persze tudom nem a legtutibb megoldás, de sajnos már nem tudtam "visszacsinálni", mert már le volt adva a papírom meg a doboz amiben elviszik itt a postán. Nem tudom egyébként ez máshol is így megy, hogy a postán kell leadni aztán viszi tovább a postafutár? Mert nálam így lett megoldva. Jelzem nekem ez az első ilyen eset szóval fogalmam sincs a menetéről.
Amit lehet elkövettem, telefonálás fotózás de így meg személyesen senkivel nem tudtam beszélni a központon kívül csak a helyi posta vezetőjével, de az meg ugye nem sokat tesz hozzá a dologhoz. -
Zsebob
senior tag
Sziasztok, használ vki gyári bőr hátlap tokot?
Ma leejtettem kb fél méterről, laminált padlóra,
és a tok félig lepattant az aktuális sarokról.Mi lesz ha betonra-járdára esik??
S9+ dualSIM, Moto 360
-
lela
aktív tag
Lement az ára az edge-nek a telekomnál!
-
F-ECT$
titán
-
jaffa 2843
Ármester
Van itt olyan aki tudott szerezni hozzá normalis üvegfóliát? Elég bajos hozzá venni.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
jacis
nagyúr
válasz F-ECT$ #15379 üzenetére
Nálam azóta megy a telefon mióta megvettem 540 órája. Nekem igazából semmi bajom nincs vele. Bár az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy nekem kb 5 éve ugyanazok a bevált app-ok mennem minden telómra és szinte soha nem rakok fel semmi mást. Játékon kívül mindenre használom amire lehet. Nincs PC-m így gépet is évek óta a telefonjaim helyettesítik. Nexus után nekem meglepően stabilnak tűnik az S7e
[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
válasz 600700 #15374 üzenetére
Ez a rootolós garanciavesztős témakör nem teljesen fekete-fehér. Itt van egy cikk, elméletileg a szoftveres módosítás nem vonhatja maga után EU tagállamon belül az automatikus garanciamegvonást, azt az eladónak kell bizonyítania, hogy a szoftveres módosítás miatt történt a meghibásodás.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
600700
senior tag
válasz ferensz #15389 üzenetére
Olvastam mar en is regebben , de szerintem KNOX 0×1 el nem lenne garancia itt magyarban az tuti.. Nekem nem lenyeges ez a garancia kerdes semennyire. Viszont szivesen kiprobalok neha uj rom okat , es root adta lehetosegeket.Van boven amit egy atlag user nem tapasztalhat.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
jacis
nagyúr
Srácok,
Melyik böngésző fogyaszt a legkevesebbet? Most a chrome-ot lecseréltem a gyárira az ujjlenyomatos belépések miatt de azt látom hogy ez még többet fogyaszt mint a chrome.[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
válasz 600700 #15392 üzenetére
Szerintem a Knox sem kivétel ez alól, ez a Samsung által kreált korlátozás. Számomra az sem teljesen tiszta, hogy a Knox void jelzés az vonatkozik-e a general warrantyra, vagy csak a Knox platformon belül tárolt adatok megbízhatóságára. Lehet írok a Samsungnak, hogy mi az álláspont erről.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
törölt tag
Használja valaki a telefont legelső szoftverrel? Azon 8-10 órás SOT-om volt. Ma már csak max 7 óra..
-
600700
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik