Új hozzászólás Aktív témák

  • keIdor

    titán

    S6-ot kértem céges telefonnak, kemény 23k-t kellett érte fizetnem, annyit bőven megért.
    Gyors összehasonlítás a HTC M9-el:

    [link] - [link]

    Sokat nem tudtam még vele foglalkozni munka mellett, de reggel már egyből a kezembe is nyomták, hogy használjam egészséggel, megérkeztek. Gyorsaságra egyformák, a Sense még mindig sokkal igényesebb, komolyabb felület, úgy is mondhatnám, hogy ég és föld, elég megnézni az ikonok design-ját. De ettől függetlenül nincs bajom a Samsung felületével sem. Ezt a kék színt kicsit sötétebbnek éreztem interneten, de ez a babakék sem rossz, a Samsung S3-am volt hasonló, azt is szerettem, igaz az sötétebb árnyalat volt. Bár érdekes egyébként, mert szemből ilyen babakék, oldalról meg sötétedik és ilyen lesz.
    Érdekesség: a kollegináknak a Samsung jött be, főleg a szín miatt, a kollégáknak meg a HTC, sokkal férfiasabb az, mindenki azt mondja, egyébként egyetértek, Sense viszont mindenkinek jobban bejön.
    Ujjlenyomat olvasó nagyon gyors és mindig felismeri az ujjam, az i5S-é is jó volt, de ezen érezni, hogy modernebb, sokkal gyorsabb. Az AMOLED kijelző brutális, szép a HTC IPS-e is, csak a színek valahogy annyira ott vannak a Samsungnál, hogy ihaj, persze túlszaturált, de ettől nagyon szép. Magasabb fényerőre is képes, szerintem, majd napon megnézegetem mindkettőt, erre még nem került sor.
    Multitasking jobb a HTC-nél, a Samsung szoftverére még ráfér az optimalizáció, mert minden appot szinte újratölt, a HTC megjegyzi. Egyébként boot után mindkét telefonnál kb. 2GB szabad, 1GB foglalt.
    Mindkettő 32GB-os egyébként, és kb. 26GB-ot látnak. Android 5.0.2 egyelőre mindkettő.

    Összehasonlító képeket majd lövök holnap, igyekszem nem a gyár területén. :DDD De nézegettem azt is, sokkal szebb videókat és képeket lő a Samsung. Már csak egy LG G4 kéne. :))

    ¡GLORIA A LAS PLAGAS!

Új hozzászólás Aktív témák