Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pook20
aktív tag
hupsz tolódik a 6.0
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
veterán
-
pook20
aktív tag
elvileg az S22-re kiadtak az új droidot.
[ Szerkesztve ]
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
Szpisti
addikt
válasz pook20 #11407 üzenetére
"Első körben ugyanakkor csak azok számára fogja felkínálni ezek telepítését telefonjuk, akik korábban már részt vettek az új rendszer béta változatának tesztelésében is.
Azok a Galaxy S22 felhasználók, akik még mindig az Android 13-at futtatják, csak kicsit később jutnak majd hozzá, ha az előbbi körben nem merül fel semmilyen probléma."[ Szerkesztve ]
-
Sumptuous
senior tag
Ez a mikrofon hol van kivezetve? Létezik hogy a vaku körül?
-
fishme
tag
Üdv mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni hogy a bixby vision-nél állítható valahol az amikor van egy kép pl a galériában és a képet megnyitva a felső sarokban ott a szem ikon amivel felfedezés módban keres a neten hasonló találatokat és itt nekem Pinteresten keres csak, át lehet ezt állítani Google keresésre?
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
Töltő + kábel töltéshez kinek mi az ami bevált? Jó lenne Black Friday alatt beszerezni a következő szettet
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Szpisti
addikt
válasz Quqesz #11416 üzenetére
Hát itt meg nincs ilyen, de lyuk nélkül nem tudom mit venne egy mikrofon...
A beépített tesztben is csak két mikrofont tesztel. Felül meg hiába van 2 lyuk, egy mikrofonhoz vezetnek. Az S20Ultránál volt a kameráknál is egy mikrofon, lyukkal. -
Sumptuous
senior tag
válasz Szpisti #11418 üzenetére
Fenti oldalon kettő is van, ez a harmadik, és akkor az alsó a negyedik.
Ez a lyuk egy mikrofon: [kép] Illetve a cserealkatrészen is látszik:
De valóban nagyon érdekes, mert én sem látok a hátlapon konkrét lyukat. Talán a vaku "be van esve" és ott körülötte lenne annyi hézag? De a vízállóság miatt is fura és szokatlan megoldás.
De a 22ultra és 23 ultra is rendelkezik a kamera mellett mikrofonnal, az is elég eldugott helyen van.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz OPiiPO #11417 üzenetére
Ez a telefon vezetékesen csak a QC2.0 vagy a PD2.0 töltési szabványt ismeri, max. 25 W töltési teljesítménnyel, tehát nagy kihívást nem állít fel a töltőkkel szemben.
Bármilyen 25/33 W-ot leadni képes, QC2.0 szabványt ismerő töltő megfelel hozzá egy hasonló paraméterű töltőkábellel.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
OPiiPO
veterán
válasz Donki Hóte #11422 üzenetére
ok, köszi
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
dnelb
veterán
megéri az az akksicsere, 1 nap alatt lemeríthetetlen még szaladgálós napon is :
wifi onlyn 8.5 felett lazán. kb mint újkorában
[ Szerkesztve ]
-
-
FeZ...
aktív tag
válasz Ateszpapa #11436 üzenetére
Csak S21 U-n, vagy Samsung-on vagy más típuson is ? Eddig 4 Amoled-es telcsim volt (ja, most jut eszembe, hogy egy ebből 1 Samsung) és egyiken se égett be a kijelző, pedig nagyon sokat használtam őket. A Samsung az már 2 éve a páromnál üzemel és semmi baja a kijelzőnek.
-
Ateszpapa
addikt
válasz FeZ... #11437 üzenetére
Minden OLEDes Samun.
Fentebb írták, S8-on tényleg hamar beégett, pedig nincsen autóm, hogy navira használjam.
Mivel vacakolt a telóm, úgyis szervizbe küldtem volna, picit segítettem a kijelzőnek, hogy egyúttal azt is cseréljék, ne kelljen még egy kört futni vele később.
Eddig minden Samu telóm gari lejárta előtt elküldtem szervizbe, utána meg eladtam a vevő meg örült, hogy szinte zsír új telót kapott.
-
pook20
aktív tag
Állítólag Ellindult 6.0 frissítés
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
sixpak
nagyúr
válasz Donki Hóte #11443 üzenetére
Nyilván nem egyszerre jön az összes telóra.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
rstwingo
tag
Aki szeretné használni a 14-st annak itt a link odinnal rakható
Frijaval az AUT csc-vel tölthető
Jó szórakozást.
a 14-s droid alkalmazásokban válogatós,lehet lesz olyan amelyik nem fog müködni vagy települni
-
sixpak
nagyúr
válasz Donki Hóte #11443 üzenetére
De talán jobb is, hogy nem jön.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs