Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-Maci-
addikt
Azon goldolkoztam még, hogy lehet, hogy az értesítés beállításoknál nincs engedélyezve valami, de konkrétan nem tudom mi, pedig nézegettem.
Lehet, hogy a 3 hibáddalmegérne gy FR-t a dolog. Nem tudom mennyi időd van foglalkozni vele.[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
vectras
tag
Sziasztok most lenne lehetőségem venni egy ilyen telót jó árban. Mennyire ajanlanátok igy 2023ban?
-
MadMancs
veterán
válasz vectras #10359 üzenetére
Én teljes mértékben.
Mindig is az évente cserélős voltam. De ezzel már 2 éve és 1 hete teljes mértékben elvagyok.
S22 ráadásul több fronton visszafejlődött csak.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-Maci-
addikt
Én is csak ajánlani tudom.
Az újdonság vonzása miatt szoktam telót cserélni. Ezúttal azonban nem járt át az innováció ereje. Az S22U nem nyújt többet és ahogy "halljuk" Az S23U sem igazán. Csak kb az Spen támogatás és elhelyezés szerencsésebb.
Egyébként régen az volt a szóbeszéd, hogy minden 2. S szériában van a nagy dobás. Az S21U pont egy ilyen kiadás. Viszont ezután megtörni látszik az említett tendencia.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
félisten
-
dnelb
veterán
válasz -Maci- #10366 üzenetére
exynossal 2 fő probléma van, a throttle során bezuhano teljesítmény, plusz a gpu. Nem támogatja a teljes opengl készletet így csomó app lag emiatt van, egyes gamek hibásan jelennek meg stb. Pl a Burger King app emiatt laggolt egy évig kb, görgetésnel volt vagy 15 fps Ezek megszunnek. Plusz általában akku is jobb velük. Én nagyon várom
-
-Maci-
addikt
Akkor kb. jól gondoltam, hogy azt érinti, aki komolyabb játékokkal játszik a telón. Azért szerintem ez nem fedi le a "fél Európa ezt várta" mennyiségű felhasználót.
Nekem soha egyik app sem lagolt a telón. Kifejezetten gyors és gördülékeny minden. Játszani nem szoktam.[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
veterán
-
-Maci-
addikt
válasz Donki Hóte #10369 üzenetére
A kamera teljesítményt nem vágom miben lehet jobb? Gyorsabb lenne? Bár szerintem most is elég jó.
Az akku időt pedig többször kitárgyaltuk: Mindenhol akad egy type c kábel ha nagyon kell.
Egyébként is egy húzós napot simán ki szokott bírni. Az meg kit érdekel, hogy este 15% helyett 20- 25%-nál dugom fel tölteni?Ahogy írtad, apró különbségek leszenek. Viszont az árcédulán, nem kis különbségek leszenek.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
"gyakorlatilag ugyanannyi pénzt fizettünk kevesebb teljesítményért, akkuert stb."
A kiszivárgoott hírek alapján nem valószínű, hogy 600K Huf alatt induljon az S23U. Azért az S21U ennyire nem volt túl árazva.
-
-Maci-
addikt
Igen, én az itthoni árakkal kalkuláltam.
Ezek szerint Te nem.
Meg szabad kérdezni, hogy hol és hogy tervezed be szerezni? Ha nem túl indiszkrét a kérdés. Hátha adsz ezzel egy jó ötletet.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
veterán
-
-FreaK-
veterán
S22-nél ez már nem igaz:
Galaxy S22 Ultra January 2023 Benchmark - Exynos 2200 vs Snapdragon 8G1
Ez aksi és teljesítmény, lesz majd kamera teszt is a feltöltőtől.[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz -Maci- #10372 üzenetére
Cégesre kértem volna egyet, de kizárt, hogy kapja egy 600ezer Ft-os telót. Pedig dán vállalatnál vagyok, de ettől függetlenül várni fogok ezzel fél évet.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
veterán
-
-FreaK-
veterán
válasz Donki Hóte #10378 üzenetére
1: Értem, tehát akkor ennek higgyünk, az általam linkelt tesztnek meg ne?
2: mikori szoftver verzió alapján készült? Csak mert a fentebb linkelt teszt épp a legutóbbival. -
doooo
veterán
Kivéve jelen mobil esetén mondjuk, ahol egyformát hoztak (GSMArena bebizonyította).
Ezzel együtt és ettől függetlenül is érdemes hangsúlyozni, hogy az S20-széria (ami kamerában látványosan előzte a Snapit; egyetlen pozitívuma annak a hírhedt Exynosnak) meg az S22-széria küszködött problémákkal, néha komolyakkal, meg olyanokkal is, amiket azért valamelyest próbáltak javítani (S22-k már pl. gördülékenyek lettek az őszi főverzió-frissítés óta), de az S21-széria nem ilyen volt.Ez olyan széria, mint mondjuk az S9 volt. Sokkal, sokkal kiegyensúlyozottabb.
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
Előző kommentem fényében (is) igen, szerintem mindenképp érdemes.
Semmiféle késztetést nem érzek, hogy mondjuk akár S23U-ra váltsak... talán majd az S24U-ra.
Gyors, erős, jó, sokáig bírja, lesznek rá frissítések még évekig (Android 15 is jönni fog rá, 2024 őszén, és még utána egy évig kisebb frissítések).
Szóval nyugodtan, nyugodtan benevezhetsz egyre.[ Szerkesztve ]
-
Monstersnake
tag
Simán!
Az S22 megjelenésekor azaz pont 1 éve vettem az S21 Ultrát, meggyőzött az akció. Azota sem bánom.
Valamikor évente vettem az újat, többet is de az S10+ után leálltam mert lelassult az innováció.
Addig megvolt a teljes S/Note széria.
Az itteni regisztrációmat is megszüntettem, kerültem a MA-t mert meggyőződésem volt, hogy egymást vittük bele a hülyeségbe. S10+ ota azt tartom, hogy ha megveszek egy csúcsmobilt akkor azt azért teszem mert perpill az a legjobb, és hogy 3 évig ne legyen rá gondom, igy legalább tényleg érzek változást, ennyi idő alatt talán butul annyit a hw. Nálam s24 körül lesz a befutó,KRB
-
félisten
-
Sumptuous
senior tag
válasz Trolee #10383 üzenetére
Nekem olyan, mintha valaki "megtrollkodott" volna és egy képernyőképet rakott be háttérnek.. Még a statusbar is látszik, és más az óra/akku százalék.. Nézd át, milyen appok vannak telepítve, és töröld ami nem kell. Esetleg nincs valami a bixbyrutin-ok között ami ilyet csinálna?
-
Trolee
aktív tag
válasz dkovizoli #10384 üzenetére
dkovizoli: Volt mind a kettő...
Plazmacucci: csak gyárit használok
aureeel: amint mondjuk nyomok egy alkalmazásváltó eltűnik. De valamikor az ragad be a háttérben. Vagy bill. zárra is eltűnik. Hektikus hogy mikor és mi. Nem tudom semmivel párhuzamba vonni, a frissítésen kívül
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
-FreaK-
veterán
OneUI 5.1 újdonságok (semmi lényeges) [link]
-
félisten
-
kkdesign
senior tag
válasz Plazmacucci #10393 üzenetére
Mi benne a hazugság? Komolyan érdekelne nem trollkodasbol kerdezem
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
kkdesign
senior tag
válasz Plazmacucci #10395 üzenetére
Nekem erre egyszerű a magyarázat. Iphhone 13pro maxszal nehéz jelenleg kipróbálnom, de hamarosan visszaterek samu frontra, ezert erdeklodok a tema irant
-
sixpak
nagyúr
Én használom régóta, elégedett vagyok vele.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
félisten
-
veterán
Bocsi, csak tudni szeretném, hogy a mondat melyik része nem igaz?
Az, hogy az app képes magas minőségű képet, készíteni, vagy az nem igaz, hogy feldolgozás nélkül csinálja, vagy az, hogy tömörítés nélkül csinálja
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
doooo
veterán
válasz Donki Hóte #10399 üzenetére
A második semmiképp nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest