Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Masato #1022 üzenetére

    Az első programban már sikeresen átállítottam, a másodikban első belépés után már alapértelmezettként azt hozta, hogy az LTE Only legyen.

    Viszont telefon bekapcsolás után hiába villan fel a 4G egy pillanatra, szinte egyből utána elszáll, fél perc-perc és beáll H+-ra az Lte only ellenére :(

    Bementem a helyi szervízhez (Nyíregyháza hivatalos), amikor mondtam, hogy miről van szó, akkor egyből fogta a fejét, hogy még egy... elmondása szerint á, nem állandó csak az az elmúlt 1-2 napban volt sok ilyen, de egyből ellentmondott magának a következő pontokkal:
    2-3 hét szerviz
    És már jött olyan vissza, amit megcsináltak... (talán alaplapcsere volt rajta ... wtf? akkor hogy is volt az az 1-2 napja?? alaplapcsere?)

    Hívtam utána egyből a Samsung experience store szervizes ismerősömet más városban.

    Mondta, h. náluk még nem volt tömeges, de pár napot most nem dolgozott, de egyeztett a kollégákkal, h. van-e rá megoldásuk.

    Mondta, h. helyszínen még ők sem tudnak javítani, fő alkatrészt stb-t cserélni, mivel Bp-re kell még nekik is küldeni, mivel teljesen új szerviz eljárások, gépek vannak a Samunál, s amég nincsenek meg az új szigorú szervizeléshez a nagy 'főgépek', ami még a javítás utáni tesztelési eljárásokat is azonnal monitorozza az ázsiaiaknak (vízállóság visszaellenőrzésére pl. javítás után stb).

    Addig nem nyúlhatnak hozzá.

    Hát... itt járok most. Tömeges a probléma S21-nél, elismerten és egyelőre nincs semmilyen megoldás.

    A 0680SAMSUNG-val is beszéltem. Elmondtam neki úgy a mondókámat, hogy ne tudjon lepattintani, s kért egy kis türelemet, amég hivatalosan választ kap a technikus kollégáktól. A mai napra, vagy legkésőbb hétfőre ígért választ.

    Ilyen procedúrával nem számoltam... főleg, h. volt T-sként pillanatok alatt megoldottam még a 72 órán belüli cserét is :(

    Most mit csináljak? Még egy 72 órán belüli, aztán hátha? :( Elkeserítő az ilyen.

    Szervizre beküldetem Bp-re Nyíregyhről lesz alaphangon - ha tömegesen viszik a készüléket vissza 2-3 hét, amire megoldják.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák