Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teaway
veterán
Folyamatosan kapja meg mindenki, nekem is felment.
Nincs itthon csokid??
-
davidreg
csendes tag
8 napja vettem egy Samsung Galaxy s20+ mobil telefont, amire lejöttek az új verziók:
UI: 3.0
Andoroid: 11Viszont a frissítések után, ha telefonálok, akkor mindenki panaszkodik, hogy visszahallják saját magukat. Ha kihangosítom a hívást vagy fülessel beszélek, akkor nincs ilyen probléma.
Találkozott valaki ilyen hibával? Ha nem sikerül megoldást találni, akkor élek a 14 napos elállási lehetőséggel.
Térerő gondok nálam nem jelentkeznek, amúgy voda-s vagyok. -
MikeWazowski
veterán
Kicsit reméltem, hogy lesz 3.1 is, de talán majd a márciusival...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
polonic
félisten
válasz MikeWazowski #6355 üzenetére
Nem szolgáltatótól vett telefon. Samsung store-ból.
-
alcapone386
őstag
válasz MikeWazowski #6355 üzenetére
Euronics, XEH.
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm Nektek, akkor tehát mind XEH ami nem szolgáltatós. Remélem egyszer azért valahogy én is át tudom állítani XEH-re.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Hauzer
tag
Estét!
Kérdés, este sötétben nektek is fenn ragad a képernyő fényerő? Hiába van automatán, állandóan kézzel kell lehúzni,mert kiégeti a szemem..
-
Gims
tag
válasz MikeWazowski #6361 üzenetére
Odin-nal...
-
Viper26
nagyúr
-
Gims
tag
válasz MikeWazowski #6365 üzenetére
A hivatalos Samsung szerviz is Odin-t használ. Úgyhogy azzal nyugodtan válhatsz régiós ROM-ot.
Ha eladod, és gyári állapotot akarsz, ugyanúgy ráteszed ami volt és csókolom. -
pflamm
csendes tag
Mondja már el valaki hogyan lehet ROM-ot váltani? A TMH-s telefonra Odinnal felraktam az XEH-s romot és maradt TMH-s. Próbáltam CSC-vel és HOME_CSC-vel is. Mit csináltam rosszul?
-
davidreg
csendes tag
Ma telepítődött egy új szoftvercsomag és már nincs telefonálás közben a vonal másik felén visszhang.
-
törölt tag
Nektek nem akadozva megy ez az oldal, ha görgetitek?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Akksi használatnál az " 1 feltöltéssel kb. ennyit bír"-nál nektek is a hátralévő időt írja?
-
MadMancs
veterán
válasz bozsozso #6382 üzenetére
Emlékem szerint ez mindig is így írta.
Aztán passz, sose figyeltem így igazán. De végül mindegy is mit jósol, persze ha már megismert tudja nagyjából hogy fogom használni telefont, de ez nem mérvadó, lehetnek extrémebb vagy lightosabb napok és már nincs értelme.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
jacis
nagyúr
Az S20+ -ból kihoztam a maximumot szeritem.. 😊 Torrenten szedek le egy 7GB-os filmet, közben egy másik 720p-s mesét tolok át a TV-re, mellette gyorstöltés és közben magán a telefonon egy 1080p-s videót nézek youtube-ról.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Az szériaszámmal ellenőrizhető, hogy a telefont vihetem-e samsung márkaszervízbe?
-
Teal'C
veterán
.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
delig
tag
Sziasztok!
Huawei Mate 9-ről térnék át S20+ 5G-re. Telenor-tól az utolsók között sikerült szerintem korrekt áron kártyásan venni egyet. Szerencsére független.
De nem is ez a lényeg. Mennyi idő míg az akku nagyjából beáll? Őszintén, elég siralmas az eddigi eredmény, 3 órás kijelzőidőt produkál.
Semmi extra csicsa nincs beállítva, pl 120Hz sem (még), és ami gondot okozhatna háttérfutásban, azok is le vannak lőve. Nyárig visszaolvastam kb a hsz-eket, amiket ajánlottatok megnéztem.
Holnap csinálok valamilyen közös tesztet a régivel. Annak már nem túl erős az akksija, de most úgy nagyjából partiban vannak. Annó Mate-el az egész napot pl kihúztam nagyjából, hogy több száz képet csináltam, plusz térképet néztem utazás alatt. Vagy napi másfél óra Waze plusz telefonálások elég volt 3 napra is nagyjából.
Nagy igényeim nincsenek, de eddig nem tom. Van még pár napom az elállásig.Köszi.
-
delig
tag
Köszönöm az eddigieket
-
Jappán
tag
Sziasztok! Tud valaki esetleg olyan böngészőt ajánlani, amiben alul van a kereső sáv?
S22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
S20 Ultránál minden esetben levált 4G-re 5G-ről a készülék ha le van zárva vagy ez beállítható? Jelenleg ha feloldom akkor ugrik vissza 5G-re.
Köszönöm!
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
Új hozzászólás Aktív témák
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest