Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Ennek örülök. :) Anno Siemens M35 öt simán bevágtam csap alá teszt célból. Ezt nem mertem kipróbálni, túl drága játék.
Más. Első teljes nap. Tesztek alapján rosszabra számítottam. Teljesen korrekt (120Hz).
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Rinocerosz
őstag
válasz MadMancs #5052 üzenetére
Úgy látom, hogy inkább olvasgatsz. Nem olyan rég láttam egy videóban, hogyan kell a 120hz-t és az energiatakarékos módot bekapcsolni.
Le is írtam a menetét, de nézd meg a videót az a biztos mert van akinek pont fordítva működött.[link]
Ezzel még vadabb üzemidőd lehet. Egy próbát megér.
Egyenlőre aki kipróbálta az megkapta így is az összes értesítést.(messenger, gmail, viber)
Mert elvileg a közepes energiatakarékos módban ezek nem működnek 100%-ban... de eddig semmi gond. Lehet ez csak valami régi probléma volt . -
MadMancs
veterán
válasz Rinocerosz #5053 üzenetére
Köszönöm, beállítottam.
Mozgásnál most ezt írja, vajon melyik aktív?Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
alcapone386
őstag
Ha már a hz-ről beszélünk, 96hz beállítást használja valaki? Egyáltalán még megvan ez a lehetőség? Leszedtem az appot, de nekem nem ment.
-
MadMancs
veterán
válasz Rinocerosz #5056 üzenetére
2 hét múlva lesz lehetőségem így letesztelni. Jövő hét utáni péntekig minden nap meló. Melóhelyemen meg térerő inkább nincs mint van, szóval 8. munkaóra körül már megetetem hogy hazáig kibírja.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
MadMancs
veterán
válasz csubííí #5058 üzenetére
Azért nem egyszerű a dolog, mert ha manuálisan bkaocsolom be közep.energia módot akkr ugyanolyan szürke lesz, ugyanazt írja és 60Hz re ugrik át a pötty. Így meg ugyan szürke lesz de 120Hz marad pötty.
-
fcbarca
őstag
Üdv s20 tulajok. Szoftveresen megkapta már a QHD 120 hz-t?
-
Rinocerosz
őstag
-
fcbarca
őstag
köszönöm a válaszokat
melyiket vennétek, s20 vagy s20 fe? kijelzőben sokkal rosszabb a fe? -
Rinocerosz
őstag
válasz fcbarca #5064 üzenetére
Nekem sima s20 telefonom van, de fateromnak S20FE... én azt mondom, hogy realizád mi a fontos.
S20:
-Kisebb mint az s20FE picivel.
-Van 64mpx kamera... ami jó, de kérdés, hogy kell e?
-Van QHD felbontás, de a 120hz csak FullHD-n működik.
- 8GB ram amíg az S20FE "csak" 6GB (Kérdés, hogy kell e...)S20FE:
- Árban sokkal jobb
- Lapos kijelző amit sokan szeretnek, de ezért egy picit vastagabb a káva (szerintem itt is szép a FullHD 120hz)
- Fotózásban/videózásban elég jó... sokszor vetekszik az s20-al
- Jobb üzemidő
- Sajnos a dobozban csak 15W töltő van ami... hát na, az s20 25W kapott alaból szóval azt venned kell ha szükséges.
-Esetleg ha kitudsz fogni egy 8/256GB Fe-t akkor azzal nagyon jól járnál szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Playerka
csendes tag
Sziasztok!
S20+ on hogyan lehet a memkarin lévő mp3-at beállítani csengőhangnak?
-
Rinocerosz
őstag
válasz Playerka #5066 üzenetére
Szia!
A Samsung music le van tölte neked? Mert akkor elég a szám mellett lévő 3 függőleges pontra kattintani és beállítás mint...
Vagy
Beállítások -> Hangok és rezgés -> Csengőhang -> Sim1 vagy 2 ha annak akaod -> Jobb felső sarok "+" jel és utána ki tudod választani... nekem legalább is így van. -
Playerka
csendes tag
Köszönöm a válaszaitokat. Nekem olyan + jel nincs
De a Samsung Music-os megoldás működött. Csak azt nem tudom, miért kért a telepítéshez engedélyt, hogy hívást kezdeményezhessen?
-
Playerka
csendes tag
válasz Rinocerosz #5070 üzenetére
Igen, csak akkor meg előbb ki kellett választani, hogy mivel akarom megjeleníteni, és ha a SecSoundPicker-t választom, akkor már van + jel.
Köszi még1szer. -
alcapone386
őstag
Nem tudom volt-e már, de egy jópofa Tof ot használó app. Kezdetleges éjjellátó: link
El lehet vele szórakozni[ Szerkesztve ]
-
Chamoro
tag
válasz alcapone386 #5073 üzenetére
Érdekes
-
Bogyo12345
friss újonc
Sziasztok. Vodás S20+ jött novemberi frissités?
-
NavySeal
senior tag
-
LimaBravo69
tag
Sziasztok,
QI töltő kérdésem van. Aliról rendelt 10W-os töltő több éjszakai töltésnél teljesen feltölt, majd a teló merül egy %-ot, ismét tölt, pár óra múlva 1% merülés ismét, és megint rátölt.
A gyári Samsung QI ezt nem csinálja, feltölt 100%-ra és úgymarad, amíg le nem veszem róla.
Mi lehet az oka az Aliról rendelt töltő viselkedésének?"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
MadMancs
veterán
Sziasztok.
Végül elhatároztam magam. Kérdés megvalósítható e. Nem veszek tokot hanem előre és hátulra ClearPlex (MM) fólia. De azért jó lenne keretet is védeni. Létezik szilikon keret/élvédő/nem tudom milyen néven keressem ami csak oldalt fut körbe? S20+.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Ubul86
őstag
1 hónapja beújítottam egy S20-ra, eléggé Samsung mániások vagyunk feleségemmel, S7-el kezdte, nekem S8, neki most S10-je van másfél éve, nekem lett az S20, hogy hát lássuk is már a különbségeket. Nem akarok semmit se fikázni, de csak én érzem úgy, hogy S10-hez képest alig történt változás? Nekem fontos volt a kamera pl, de S10-hez képest én nem nagyon látok előrelépést, sőt, sokszor úgy érzem, hogy lassabban fókuszál, lassabban csinál képeket, és mostanság amúgy - valószínűleg szoftverfrissítés után, tehát nem is hardveres hiba, mert az S10 is csinálja - leáll a kamera, majd újraindítva kiírja hogy a filter provider leállt, stb...utána már lehet készíteni képeket
Plusz piszkosul melegszik nálam a telefon kamerahasználat közben. Még nincs tokom, csak a gyári default fólia van rajta (tudom , ciki) , szóval tokban biztos kevésbé érződik a melegedés.
De valamelyest most kicsit csalódott vagyok, mert többre számítottam. De ettől még lehet user error is, és velem van a gond. Volt kis kitérőm S8 után egy A50 felé, ahhoz képest természetesen jóval jobb (az még lassabban készítette a képeket ).Szóval nem tudom. Megmarad, mert amúgy a lekerekített oldal nálam nagyon bejött régen, és hiányoltam is az A50-nél, az S21-nél meg már úgy olvastam, hogy nem is lesz. De aki hasonló módon váltogatta a telefonokat ennél a szériánál, hasonlóan érzi, vagy csak én vagyok az aki többet várt?
A filter provideres cuccra meg esetleg ha van valakinek megoldása, megköszönném, neten láttam hogy már más is írta, de konkrét megoldást még nagyon nem olvastam...az általam letöltött filtereket pl töröltem, de azóta is csinálja, csak nem olyan nagy intenzitással, meg hogy az S10-nél is megjelent, ezért nem telefon problémára gondolok
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni az alábbi problémában?
Amikor megnyitottam a Facebook alkalmazást utána nem sokkal jelzett a Messenger, hogy valaki (számomra ismeretlen, külföldi nevű) üzenetet akar küldeni nekem. A Messengerben nem volt sehol sem ez az üzenet, még az engedélykéréseknél sem. Lehet ez valami vírus? Kerülhetett a telefonra valamilyen kártevő? Be lehet valahol állítani, hogy a Messengeren ne tudjanak ismeretlenek üzenetet küldeni?
Csináljak a telefonon egy gyári beállítások visszaállítását? -
Project: A
tag
Sziasztok!
S20+ kamerájára érdemes fóliát tenni?
Ha valakinek van akkor a készített képek minősége mennyivel romlik?
Előre is köszönöm. -
törölt tag
válasz Project: A #5083 üzenetére
Minden, amit a frontlencse elé teszünk, ront a minőségen!
-
Playerka
csendes tag
válasz Project: A #5083 üzenetére
Én egy gyűrűs tokot vettem rá, így ha leteszem az asztalra, a kamera panel nem ér hozzá az asztalhoz.
-
jacis
nagyúr
válasz timelord1987 #5082 üzenetére
Ennek mi köze az S20 topikhoz?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
DonMarco
aktív tag
válasz timelord1987 #5082 üzenetére
Üdv ! Esetleg itt próbálj meg érdeklődni. [link] /
[ Szerkesztve ]
-
zmtTom
aktív tag
A sima S20-ba bele lehet tenni kettő fizikai SIM kártyát? Ha igen, akkor a telekom miért írja mellé hogy eSIM képes? Vagy nincs köze hozzá?
-
z83gnj
csendes tag
Igen képes kezelni kettő fizikai SIM kártyát. Az e-SiIM-mel meg vagy-vagy kapcsolat. Vagy két fizikai vagy pedig egy fizikai és egy e-SIM.
Samsung Galaxy 3 -> Google Nexus S -> Google Nexus 4 -> Asus PadFoneS (PF500KL) -> Huawei P9 L19 -> Samsung Galaxy S9 -> Samsung Galaxy S20+ 5G
-
eladogeppc
veterán
válasz Rinocerosz #5065 üzenetére
Szia !
S20FE melyik van faterodnak ? Exynos ? Írtad hogy jobb az akkuidő.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Rinocerosz
őstag
válasz eladogeppc #5094 üzenetére
Szia!
A sima Exynos 6/128GB-os van neki. Nekem ha nagyon reális akarok lenni a sima S20 olyan 4 órát bír. Neki ez 5 óra.Álltalában telefonálás, messenger, viber, pár játék, olvasgatás és sok fotózásra van használva.
-
alcapone386
őstag
S9plus hoz mindig uv ragasztós kijelzővédőt vettem. Olvastam teszteket és van pár ígeretes kijzővédő. Fogok rendelni 3 félét, de felfigyeltem egy jelölésre, amiről fingom sincs mi lehet. "100d", "900d"......
Van valakinek tippe? Esetleg keménység? Réteg? Összetétel? Vagy csak kínai agymenés, mert jól néz ki?!
-
silvergod
őstag
válasz alcapone386 #5096 üzenetére
ha olcsó uv-s fóliát nézel,nagy valószínűséggel nem fog menni az ujjlenyomat olvasás...
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Toobee
veterán
válasz alcapone386 #5098 üzenetére
Miért kínozzátok magatokat ilyenekkel? Abban a szerencsés helyzetben vagytok, hogy kapható InvisibleShield erre a telefonra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest