Új hozzászólás Aktív témák

  • Kleroo

    veterán

    válasz guriga1234 #34010 üzenetére

    Kamerás összevetést szívesen néznék. :)Az én quick-testem alapján amiben akadt nagylátó, normál, illetve portrémódos elmosás; hát jobb, de ugyanaz a "mobilos" szint.
    A tele rész pedig hát, nekem a kb 50mm-es S10-nél telitalálat, hisz ez a "standard" gyútáv a fotózásban. Az S22U-n pedig van 69 és 1xx mm, de előbbi már necces hasonló dolgokra, és minőségben nem jobb, a második pedig tényleg egy plusz tudás, bár én nem nagyon használom/használnám.
    Ergo javarészt nem belezoomolva nézve a képeket simán összekeverném mi-mivel készült. Belezoomolva persze kemény előnye van az újabbnak, kérdés hogy ez hányszor hasznos. :)

    Nem állítom, hogy az S22U nem jobb, csak ennyire őrültsok pénzért, 3év után többet várna az ember. Már S10 idején is földbe volt állva a fejlődés üteme, de azért erősen kiosztotta a kokit ha egy S7-hez mértük. :)

    Picit egyébként öngólnak érzem, hogy ennyire maxon tartják SW-esen az S10-et. Már cseréltem volna újabbra, mert 2019hez képest gyakorlatilag SW-esen ez már egy jelentősen más, sokkal jobb, letisztultabb és többet tudó teló.

    [ Szerkesztve ]

    Hodor. Hodor? Hodooor!

Új hozzászólás Aktív témák