Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luigi962
őstag
Sima S10-re jött már valakinek a 733 Megás frissítés? Úgy látom AUT már kint van.
Ez lesz a OneUI 3.1.1 -
KunEmber
senior tag
-
firka70
csendes tag
Bocsánat, ha lett volna már:
https://www.sammobile.com/news/galaxy-s10-s20-note-10-note-20-get-one-ui-3-1-1-updates/
A frissítés valójában a 3.1.1-nek felel meg, annak ellenére, hogy a készülék ezt így nem írja ki.
Az enyém valóban fluidabb és megjelent pár új dolog..., ahogy írják is a cikkben,[ Szerkesztve ]
-
Tujmos
tag
kicsit off a téma, bocsika!
Jelenleg s10 plusom van. Nagyon régóta szúrja a csőröm egy készülék amire tudnék rajzolni. Nem szivesen cserélném ezt a telefont, mert teljesen meg vagyok vele elégedve. Van valaki akinek van mellette más kütyüje, amire lehet firkálni vagy esetleg cserélte le az s10et valamelyik notera? -
McCsaplak
tag
Sziasztok!
Most lettem egy S10+ tulajdonosa, és Telekomos TMH-s ROM van a telón.
Ha ezt le szeretném cserélni XEH-s függetlenre, akkor a samfw.com-ról egyszerűen csak letöltöm az elvileg legújabb SM-G975F/XEH/G975FXXUCFUH3 firmware-t ami XEH-s, felrakom ODIN-nal, és kész, ugye?
Nem szeretném téglásítani a telót, de a telekomos szemétre sincs szükségem, ezért tennék fel független firmware-t. -
csorbajeno
veterán
válasz McCsaplak #31867 üzenetére
Milyen Telekomos szemétre gondolsz? Minden telekomos alkalmazás törölhető, az egyetlen különbség a 2 ROM-verzió között a frissítés időpontja. Az XEH hamarabb frissül pár nappal. De hogy a konkrét kérdésedre is válaszoljak, egy ilyen ROM-csere után emlékeim szerint DBT-re fog beállni és SIM-resettel tudsz átállni XEH-ra. Sajnos a számkódos átállás már nem játszik, de Karácsony környékén azzal át lehetett váltani.
-
McCsaplak
tag
válasz csorbajeno #31868 üzenetére
Köszönöm a választ , még 1 kérdésem lenne. Hogyan kell a SIM-resetet csinálni?
-
zoo8800
veterán
TMH S10-re is tölthető a frissítés.
rip and tear, until it is done
-
benczeb
aktív tag
TMH S10+-ra most reggel érkezett a frissítés.
-
-Ben-
veterán
Sziasztok,
Eladás előtt van valami teendőm a telefonnal? Miképp tudok mindent letörölni róla?
-
-Ben-
veterán
Köszönöm!
-
HThomas
senior tag
A kameralyuk alatt egy kis íves területen meghaltak a pixelek, teljesen fekete mind, tartalomtól függetlenül. Ilyen hibát látott már valaki? Először azt hittem, a látásommal van valami
-
KunEmber
senior tag
Skacok, találkoztatok olyannal, hogy más számot jelez/ír ki a telefon, mint amiről hívnak? Vodafone-os SIM és hív 'A' ember a hozzátartozó 'A' számról de egy ismeretlen 'X' számot ír ki a telefon. Tegnap ez szintet lépett ráadásul, 'B' ember írt smst 'B' számról, de 'Z' számot írt ki a telefon. Az Smsre válaszolva (tehát a 'Z' számra visszaküldve) viszont a 'Z' ismeretlen szám tulajdonosa és az eredeti 'B' SMS küldője is megkapta a választ. Ez mi lehet, életemben nem hallottam ilyenről. Elég ciki volt, egy ismeretlen néni hívott, hogy miért küldtük el neki az SMS-t.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
válasz csorbajeno #31884 üzenetére
Számhordozástól nem lesz 2 hasonló szám ugyanaz...
az eredendően Vodás 706056322 és az eredetileg T-s 306056322
ugyanez a szám marad bármelyik másik szolgáltatóhoz kerül.
-
KunEmber
senior tag
válasz csorbajeno #31884 üzenetére
Nem tudom sajnos, életemben nem találkoztam még ilyennel. Az biztos, hogy több telefon, több üzenetalkalmazása is produkálta ezt (Samsung Üzenetek és G Messages). Ma megy a szám tulajdonosa a Vodafone-ba megkérdezni, hogy mi lehet, csak írtam nektek előtte, hátha el tudunk indulni bármin is.
Másik fórumban annyit mondtak, hogy azért az igen aggályos adatvédelmi szempontból is, hogy az egy számra visszaküldött SMS két különböző számra érkezik meg.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
DaDa
senior tag
válasz KunEmber #31883 üzenetére
Próbáld meg, hogy ha ki van kapcsolva a "hívóazonosító és spam védelem" akkor is rossz-e. Lehet az kavar be. Bár ha kikapcsolod nem jelzi majd ha spam jön de egy próbát megér.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
bnss
veterán
Megérkezett a szeptemberi frissítés OTA-n S10-re (XEH).
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
vyce21
tag
Sziasztok.
Pár hete érkezett egy 7xx mb-os frissítés (független telekom).
Azóta érdekes dolgokat művel a telefon 10+Pl: írás közben (most is) fogja magát és random, magától lecsukja a billentyűzetett. Youtube (vanced) közben lerakja kis ablakba a videót. Böngészőben néztem videót a videó asszisztensel azt is random lerakja kisablakos módba, de ha simán teljes képernyősre teszem akkor is kicsire ugrik (indavido).
TvGO közben újra tölti a videót mintha bufferelne de még sem
Samsung gyári videó lejátszó közben pedig egy pillanatra megakad.
Meg még tudnám sorolniMás találkozott már ilyennel? A mostani frissítésel lehet valami, vagy valami vírus, vagy kezdi megadni magát a telefon?
Másfél éves egyébként, soha semmi baj nem volt eddig vele.Előre is köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz vyce21 #31894 üzenetére
Én is cache törléssel kezdeném. Illetve az eszközkarbantartót futtatnám. Ha utána is, akkor egy malwarekereső programot. Ha még mindig rossz, akkor factory reset. Esetleg odinnal egy tiszta telepítés. És semmit nem allítanék vissza mentésből, kivéve fotók, névjegyek, mail-ek. Ha ezek sem segítenek , akkor szerviz, hiszen garis még.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz MikeWazowski #31898 üzenetére
Recoveryben az utolsó menüpont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux kezdőknek
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest