Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnyboy123
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég került hozzám egy használt Samsung Galaxy S10 példány nagyon szép állapotban (kijelzőről 2 év után most lett leszedve a gyári fólia, karc/törésmentes), érdeklődnék hogy milyen kijelzővédelmet ajánlotok a készülékhez, ami nem befolyásolja túlságosan az ujjlenyomat olvasó működését, ugyanakkor valamilyen szintű védelmet is ad
(amit eddig néztem az a hidrogél fólia, illetve az UV ragasztós üvegfólia, csak sajnos semmi tapasztalatom nincsen ezekkel, meg a hajlított kijelzős telefonokkal úgy általában...) -
-
addikt
válasz sunnyboy123 #32701 üzenetére
Nekem FirstPhone-os fólia van rajta, már kb fél éve, ujjlenyomat megy, a kijelző kontrasztot sem rontja mint ami előtte volt UV-s üvegfólia, nem akar feljönni.
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
KunEmber
senior tag
válasz FireFox1996 #32696 üzenetére
Mindig mondtam neked, hogy ez hihetetlen. Nekem a munkaidő végére tölteni kell.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
veterán
válasz KunEmber #32705 üzenetére
Akkor rossz az akksid. Vagy egész nap játszol.
Más magyarázat nincs. Persze én is, ha mondjuk 30-40%-ra merül egész nap után, akkor felteszem tölteni. Viszont ha úgy hagynám, másnap kibírna még egy napot, ha csak átlag használat lenne (értsd nem játszanék, keveset neteznék, csak telefonálnék, üzeneteket írogatnék).[ Szerkesztve ]
-
-
válasz KunEmber #32705 üzenetére
Tuti nem azonos a használati szokásunk: én csak netezésre használom: index app, chrome, firefox, YouTube vanved, tiktok, emal appok stb.
S10+ 2 simmel, de amikor nem kell a net, akkor átkapcsolom 2G-re,mert így nagyon keveset eszik készenléti időben. Ha végig 3G/4G-en, akkor nem bírná ki 2 teljes napot 5 órás kijelzőidōvel.[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
csorbajeno
veterán
válasz sunnyboy123 #32701 üzenetére
Ne szedd le a gyári fóliát, ha még nincs késő, hogy szóljak
-
sgeza
veterán
-
-
zsolesz967
aktív tag
Valami jó tokot tudtok ajánlani s10+-ra?Én Spigen Tough Armort néztem rá.
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
-
zeg74
aktív tag
válasz karldergroße #32729 üzenetére
Szia.
Igen lehet,de alapból nincs benne. Betűtípus letöltése on. És rákeresel a Samsung Sans ra és már tölti is le 😀" kár érte, kiváló ügynök volt"
-
Tybike81
őstag
Én már feltettem Odinnal a Dbt-s Android 12. Pörgösebb van egy két újdonság, kamera mint ha jobb lenne. Szerintem jó lesz ez ha el nem cseszik egy frissítéssel...
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
stefi68
addikt
Aki használt eddig AodNotity-t és frisített A12-re működik neki rendesen a program?
Azt írja elvileg A12 kompatibilis....Esetleg nem tettek bele még olyan funkciót, hogy értesítésre aktiválódjon az AOD és mindaddig legyen aktív míg élő az értestés?
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Na, ez az aod engem is érdekelne, hogy végre van-e valami gyári megoldás végre.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
-
-
-
stefi68
addikt
Én csak azt írtam amit Ő írt....
Már korábban is mikrofonosan rögzítette úgy tudom, de hallható mindkét fél és ez nekem elég volt.
Nincs is szükség szuper minőségi felvételre, elegendő ha a hívásokat később vissza lehet hallgatni pl. valami fontos infó felidézése miatt.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest