Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Warhammer 40.000
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Gray Zone Warfare
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Wuthering Waves
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Én már csináltam pár FR-t, még a Samu fiókomat is töröltem, mert nem mindent tudtam törölni, mindent 0-ról kezdtem, mert valahogy erre a váltásra az Alkalmazások sem készültek fel rendesen. Ezt lehet, csak én érzem így, de a 8-ról 9-re váltást kivéve minden Android váltást megéltem, igaz, nem Samun, mert okostelefon korszakomban ez az első Samsungom - mert nekem is volt pár tellám (ezt nem tudtam kihagyni) -, de valahogy ez volt a legmacerásabb váltás.
-
tyccon
tag
Sziasztok! S10+ vásárlás előtt állok,és szeretnék tokot és tempered glass-t venni rá, e témában lenne kérdésem: mennyire tartós a teljes kijelzőt elfedő üveg,érdemes megvenni,vagy tudtok javasolni más alternatívát? Szilikon tok lenne rá( átlátszó, a bérlet miatt).Köszi előre is a segítséget!
Ui: Boldog karácsonyt kívánok! -
dkovizoli
addikt
válasz HoldfenyLuna #18752 üzenetére
Én android 1.6 óta okostellázom , de az utóbbi 3-4 nagy főverzió váltást egyre simábban vészelem át. Nem kell fr, stb. Pedig ezt is végig bétáztam.
-
Viper26
nagyúr
Erre a mobilnet eldobós történetre van már esetleg megoldás?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
iceQ!
addikt
válasz Viper26 #18759 üzenetére
Hálózat gyári visszaállítását csináld meg... Van akinek segít van akinek nem. Próbát megér.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
migabi24
nagyúr
Visszatalálos😅
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mikor Galaxy Store-ba véleményt írok egy appról, akkor hol tudom módosítani a megjelenítendő nevet? Nem a Samu acc névre gondolok, nem is a becenévre.
-
migabi24
nagyúr
Itt mi a helyzet a gps-el? S10e vettem nemrég és mikor hazavittem gps test progival megnéztem mit tud az antennája akkor még 9-es droid volt rajta 1m pontosságot tudott meg is lepődtem, mióta a 10-es van fent 4m alá nem ment a pontosság
-
csorbajeno
veterán
válasz migabi24 #18768 üzenetére
Hogy őszinte legyek veled, én még semmilyen telefont nem láttam 4m-es pontosság alatt ezzel az appal, viszont egy területmérő appal négyzetméterre pontosan tudok mérést ismételni, így annyira nem lehet pontatlan. sgeza-hoz hasonlóan én is azt mondom, hogy ne foglalkozz ezzel.
-
migabi24
nagyúr
válasz csorbajeno #18770 üzenetére
Mondom mikor megvettem 1m tudott de feladom ha nektek ez így jó
-
csorbajeno
veterán
válasz migabi24 #18771 üzenetére
Elhiszem, hogy neked 1m-t mutatott, de nekem soha, de a tapasztalat azt mutatta, hogy siman belül van a pontosság az 1m-en. A Locus Mappal körbesétáltam egy földterületet és ha egyet jobbra vagy balra léptem az latszott a nyomvonalamon. Én ezért nem aggódok. Valószínűleg szoftveres optimalizálatlanság állhat a háttérben.
-
varos
tag
Gyári samsung garancia érvényesítéshez, garanciális javításhoz milyen iratok kellenek (számla és garancia jegy) , blokkot (mert azon csak az összeg szerepel) elfogadják számla helyet?
-
varos
tag
számla nincs nem adtak. FirstPhone szaküzletében, csak pénztári blokkot adtak.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Markizmark #18729 üzenetére
Most teljes feltöltés óta tökéletesen egyformán méri a kijelző időt a gyári akkumulátor alkalmazással ( Samsung A70-en tesztelve mert azon még Android 9 van és össze tudom hasonlítani). Most telepítettem s10+-ra is és így látni fogom mennyi a sot Android 10-en . Amúgy éjfélkor nem nullázza ugye?
-
varos
tag
Nem, de az a furcsa hogy csak blokkot adott az eladó az üzletbe.
ezt találtam az oldalukon:Samsung és Huawei készülékét az általunk üzemelteltetett márkaszervizekben javítjuk. Abban az esetben, ha a mi szervizünk esetleg (alkatrészhiány) nem tudja javítani mobiltelefonját, abban az esetben a termék továbbításra kerül a Telemax szervizébe. Ilyen esetekben a javítási idő az átlagosnál több időt vesz igénybe. Xiaomi és Ulefone készülékek esetében a (nem megfelelően kiépített gyártói szervizháttér miatt) a készüléket a disztribútor szervizeli, melynek időtartamára cégünknek nincs befolyása. Ilyen esetekben a szervizelés átlagosan 4 hetet vesz igénybe.
Milyen dokumentumokra van szükségem ahhoz, hogy leadhassam készülékem szervizelésre?
Ahhoz, hogy készülékét szervizeljük szükség van a jótállási jegyre valamint a vásárlást igazoló blokkra vagy számlára. Ezen dokumentumok hiányában sajnos nincs lehetőség a hiba kijavítására.Rendben, de én például nem náluk akarok garanciális javítást végezni, ha nem egy budapesti samsung márka szervizbe akkor mi van? Akkor fentiek alapján nem gyári samsung garancia van rajta?
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Hogy milyen garancia van rá, azt a boltban tudod megkérdezni.
Most b@szogatás nélkül kérdezem, tényleg neked nem volt furcsa, hogy csak blokkot adtak?Ma már alap a névre szóló számla. Ha otthon baja esik a készüléknek, biztosító felé hogyan számolsz el.... ?
[ Szerkesztve ]
-
N4ri87
senior tag
Ez a felelősségbaszás Samsung esetében egész fura. A Samsung honlapja szerint a FirstPhone hivatalos viszonteladó, tehát az ott vásárolt Samsung készülékre a gyári garancia vonatkozik, nem a bolt sufni bontója.
Így én is azt gondolom, hogy száma/ blokk+jótállási jegy ellenében egy SES is foglalkozna veled.C805
-
csorbajeno
veterán
Igaz nekem S9-cel és az S6-tal van tapasztalatom, de a debreceni SES-be bevittem az említett telefonokat és minden papír nélkül megcsinálták, igaz én a Telekomtól vettem, de ebből a szempontból lényegtelen. Sorozatszám és IMEI alapján csekkolták a telefont, majd bevették javításra.
-
Imi1981
veterán
válasz Markizmark #18785 üzenetére
Nem nullázza mert már éjfél elmúlt és mutatja rendesen . Droid 10-en jól jön a gyári átláthatatlan helyett .
-
za75
csendes tag
válasz HoldfenyLuna #18752 üzenetére
Szia! Az lenne a kérdésem, hogy neked megoldotta ezt a problémát a FR? Feleslegesen nincs kedvem kínlódni vele...
-
S. Laci
tag
válasz csorbajeno #18770 üzenetére
Melyik terület mérő appot használod? Tudom hogy van millió a Play Áruházban, de ha valamelyikkel van pozitív tapasztalat, akkor megkímélném magam a tesztelgetéstől.😊
-
iceQ!
addikt
válasz csorbajeno #18792 üzenetére
Nekem 6 métert mutat lakásban... Nem olyan rossz ez
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz N4ri87 #18783 üzenetére
Ez készülék függő. Ha pl Samu oldalalon megnézed, hogy mondjuk S10-et hol vásárolhatod meg, ott nincs First Phone. Egyébként meg azért mert egy bolt viszonteladó, semmi nem gátolja meg abban, hogy amit mondjuk Te kapsz készüléket az éppen szürkeimportos legyen. Talán volt erről korábban itt szó az Aqua (vagy Ipon) tekintetében is, hogy nem véletlen az egy év a gari náluk sem.
Egyébként meg sajnos linkelt szöveget 18781 alatt: "Samsung és Huawei készülékét az általunk üzemelteltetett márkaszervizekben javítjuk"
Szóval maga a bolt írja, hogy ezt vállalja, nyilván ez már vásárlás során is így szerepelt.Azért én futnék egy kört SES-ben, és majd ott megmondják, hogy vállalják vagy sem.
(#18790) za75 - nem sajnos :( De biztos javítják majd.
[ Szerkesztve ]
-
N4ri87
senior tag
válasz HoldfenyLuna #18794 üzenetére
A helyzet bonyolultabb.
Amikor vettem az S10-et, a Samsung honlapján keresztül esett a választás a FirstPhone-ra, két év gyártói garanciával. Azóta viszont a FirstPhone lekerült a Samsung által preferált viszonteladók listájáról.C805
-
akooos
veterán
válasz migabi24 #18796 üzenetére
Vajon milyen helyzet indokolhatja az 1 méteres pontosság szükségletét és miért nevetséges a 4 méter. Ha balesethez gps adatokat adsz meg, nyilván nem fognak a 4 méter miatt bosszankodni a mentők
Az ilyen dolgokat sose fogom megérteni. Gondolom a mai séta alkalmával óriási segítséget nyújtott, hogy 1 méteres pontossággal tudtad, hol is vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bőrtok iphone 16 pro
- Samsung Galaxy Flip 4 Graphite 8/256 utólagos fólia, karc mentes
- bontatlan, új Motorola Razr 40 8 GB/256 GB zöld színű kihajtható (flip) telefon 2026.aug-ig garis
- Samsung Galaxy Flip 4 Pink Gold 8/256 gyári fólia, karc mentes
- Széoséghibás -repedt Iphone12 vagy 13 minit vennék, normális áron!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest