Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Gray Zone Warfare
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Wuthering Waves
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bestbuy játékok
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Path of Exile (ARPG)
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Vééégre a frissítés után támogatja a Samsung, hogy több ütemezett DND -szabályt hozzak létre.
Marshmallow óta támogatja az Android, a Samsung valamiért mindig limitálta 1-re a szabályok számát. Ezt sehol nem láttam kiemelve. -
=WiNTeR=
senior tag
Windowsban megosztott mappából szoktam néha sorozatot nézni, de mind a VLC, mind az MX Player jellemzően 5-10 perc környékén leállítja a lejátszást. A hálózati helyet total commander + lan plugin és network browser-rel is próbáltam, hasonló eredménnyel zárult. Más is tapasztalt ilyet, hogy mintha a hálózati kapcsolatot eldobná a telefon?
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
sgeza
veterán
válasz steveboy86 #18193 üzenetére
Nem gáz, csak nem tudom, hogy támogatja-e. Fura lenne, ha nem, most hirtelen nem emlékszem.
-
sgeza
veterán
válasz Imi1981 #18198 üzenetére
Ki tudod nyitni a bootloadert, hogy akár kernelt is cserélj custom rommal. Kizárólag hozzáértőknek! Ezzel természetesen ugrik a knox. Sőt, ilyenkor a gyári rom flashelésénél is bizonyos esetekben ugorhat a knox. Normál esetben ezt erősen javallott nem piszkálni.
[ Szerkesztve ]
-
MrRL19
senior tag
Helló
Kamera beállítást szeretnék kérdésem ,hogy milyen felbontásban a legjobb pl : videó/fénykép minősége ? gondolok itt nappal/este , esetleg valahol valami leírás kamera témában ?
(s10)köszi előre
[ Szerkesztve ]
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
MrRL19
senior tag
Minden fajta fényviszonyban ? tehát mindegy ,ha pl este fényképezem legnagyobban ? nem lesz esetleg szemcse stb?
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
MrRL19
senior tag
-
steveboy86
tag
válasz papi77 #18194 üzenetére
Sajnos csak akkor ismeri fel rendesen, ha fat32-ben van formázva a pendive is... Másnál is így van, vagy nekem kell valamit átállítanom? Sajnos a terrás vinyónál a formázás nem megoldható. Persze ritkán lenne rá szükség, csak akkor meg tényleg. Ezek szerint az ntfs nem kompatibilis a samsunggal...
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
Sziasztok! Régen a telefon alkalmazásban be lehetett állítani melyik fiok névjegyeit jelenítse meg, most sehol nem találom mindet beadja még a simet is, ez így nem jó! tudja valaki hol lehet állítani?
-
kotibus
csendes tag
Sziasztok!
A 10+ az autó indukciós töltőjében nem töltődik. Az s8-al még működött. Beállítás megoldja, vagy csak Samu töltőkkel lehet indukciósan tölteni? -
Evil Snowman
őstag
Egy kis review. Mivel drágallátos gyártónk a mai napig nem készít (vagy nem forgalmaz európai piacon) Qi autós töltőt, ezért kénytelen voltam elmenni a konkurenciához és megvenni [ezt]. Bár csak 10W-al tölti, de 20 perc alatt folyamatos navi mellett 18% dzsúzt nyomott bele az aksiba. Full egy kezes használat, motoros, oldalsó tartó karok, aktív ventis hűtés, elegáns design. Szóval részemről jánlott a cucc.
-
emre33
addikt
válasz Evil Snowman #18217 üzenetére
Ugyan ilyet vettem én is.
20W, ugy gondoltam, hogy a 15W töltést is tudja.Honnét lehet megnézni, hogy csak 10W tölti a telefonomat és nem 15W-al?
Nem a leírásra gondolok, hanem telefonon...[ Szerkesztve ]
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
melan
senior tag
Reggel frissült a UI. Lehet tudni, hogy változott e valami?
-
-
-
aron1994
csendes tag
Gyors.merülésrevalami megoldás? Android 10.
-
merqree
őstag
Köszönöm a segítséget, letöröltem a Gránit Bank alkalmazást, újra aktiváltam és jó lett.
Már csak azt nem értem, hogy mi történt, mert pénteken még simán használtam emlékeim szerint. -
kengyel
nagyúr
Ma megtörtént egy Vodafone kártyacsere, idáig tökéletesen működik, még nem dobta el a hálózatot. Még tesztelem. Amit nem tudtam, több mint 3.éves volt a sim karim.😁
kengyel
-
Keem1
veterán
válasz Axda14 #18234 üzenetére
Ez applikáció hiba. Ha Chrome játszik le videót, Android 10 alatt nálam is ott a navibar. 9-nél még nem volt. Rosszul optimalizálták ehhez a rendszerhez. Minél többen jelezzük, annál hamarabb orvosolják.
A YouTube vagy a gyári video player esetén nincs ilyen issue.[ Szerkesztve ]
-
melan
senior tag
válasz Markizmark #18233 üzenetére
Reggel kiírta a telefon,vhigy samsung one ui 2 frissítve, de rábökve nem jött fel semmi.
-
sgeza
veterán
válasz Markizmark #18233 üzenetére
Galaxy Store. Egyébként már tegnap megjött, bár ennek nincs jelentősége.
[ Szerkesztve ]
-
seefried
tag
Sziasztok!
S10-hez milyen vezeték nélküli gyorstöltőt használtok?
KösziXiaomi Mi 10T PRO, Samsung Galaxy S10 Black
-
NavySeal
senior tag
S10+ "heavy" userek: 10-es droid alatt mekkora SoT hozható kb össze?
Több valamit, kevesebb semmit!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Flip 4 Graphite 8/256 utólagos fólia, karc mentes
- bontatlan, új Motorola Razr 40 8 GB/256 GB zöld színű kihajtható (flip) telefon 2026.aug-ig garis
- Samsung Galaxy Flip 4 Pink Gold 8/256 gyári fólia, karc mentes
- Széoséghibás -repedt Iphone12 vagy 13 minit vennék, normális áron!
- iPhone 15 128GB fekete, független, 2027-ig garanciális, akksi 100%
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest