Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Ma megérkezett a telefon, egész nap nyomogattam, és nagyon jó. Az S- Pen funkciókat kell még felfedeznem, az még idegen egy kicsit. Nagyon gyors a telefon, kellemes meglepetést okozott.
kengyel
-
SzalaiÁdám95
tag
Amugy a telefon csak a samsung memoria kartyait tamogatja?
-
bcl
senior tag
1. Na ez az... se Here we go, se Waze-t nem tudtam rávenni, hogy a BT-n szóljon. De opciót sem találtam.
Így szólt a zene a telefon meg dünnyögött ott valamit magában... elég bosszantó, de nehezen hiszem, hogy ne lehetne ezt beállítani.2.) Közben futom a köröket gyártókkal. Van olyan, ami tudja a DEX mode-ot, de azokon jellemzően csak usb+hdmi+type-c aljzatok vannak, rj45 nincs...
Az xda-n olvastam olyanról, ami csak egy type-c-hdmi konverter, és tud dex mode-ot, de más nem nagyon van
Az a baj, hogy a Samu Dex-be a tablet baromire nem megy bele... :/3.) Az "Albumok" között van olyan, hogy "További albumok" Na ott kéne rendet tenni. Egyebekben kb jól elvagyok a gyárival.
-
veterán
válasz gyuri81 #6671 üzenetére
Ez a homok dolog mar reg tul van hypeolva. Aki fizikai munkat vegez vagy epitkezesen esetleg a szabadban dolgozik ott meg megtudom erteni hogy valami homok vagy egyebb szennyezetseg bekerul az ember zsebebe az tud karcolni. De ellenkezo esetben szerintem ettol nem kell felni...
3njoy the Lif3
-
bcl
senior tag
válasz Somatom #6670 üzenetére
Vettem egy ilyet decemberben Aliexpress-ről:
Dodocool 8-in-1 Type-C hub
(talán pont ettől az eladótól ), és tök jól működik a tablettel, meg a telefonnal is (sans Dex mode ).
Ebben a Windows szerint "Realtek USB GBe Family Controller" van, ami a telefonnal is tökéletesen, pöccre működött.
Elég jól hasított, mindjárt a tabos mérés itt van:
A telefonos pedig itt:Ugyanazt a drótot dugtam át.
-
lezuvius
őstag
Sziasztok!
Tegnap óta boldog társa vagyok egy igencsak remek Note 8-nak Nem kevés telefont használtam már és ez eddig eléggé a number one.
Esetleg ilyen tokkal van valakinek tapasztalata ? Nem valami drága holmi de a dizájn ennél fogott meg, vagy esetleg ötletek valami hasonló ami ajánlottabb?
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Misi1980
senior tag
válasz lezuvius #6715 üzenetére
Én ilyen tokot használok teljes megelégedéssel.Nekem csak az volt vele a bajom hogy a kamera és az újlenyomat közötti kis műanyag elválasztást szikével ki kellett vágnom mert nem ért le az olvasóra az újjam rendessen.Ha kijelzővédő üveget szeretnél tenni a telefonra akkor a nillkin 3d+cp-t tudom ajánlani hozzá.Nem feszíti ez a fajta tok.Ezt a kombót használom tavaly november óta és nálam mindem rendben van az üveggel.
-
Gabor1123
tag
Szia! Pontosan ez az, amit én is keresek. Viszont nekem arra lenne belőle szükségem, hogy kártyáról tudjak vele másolni egy külső winchesterre. Ki tudnád esetleg próbálni, hogy ez működik - e vele. Ami nekem van elosztóm, az tökéletesen működik egy mate 9-el, viszont a note-al semmi! Előre is köszönöm szépen!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Rémlett ez, most kíváncsiságból ránéztem, itt van még mindig.
Véleményem szubjektív...
-
Somatom
veterán
válasz Gabor1123 #6726 üzenetére
Aktív HUB -nak hívják, és nem azért van tápja, hogy a telót töltse, hanem azért, hogy a teló helyett árammal lássa el a rácsatlakoztatott eszközöket. Nagyon nem egészséges külön táp nélkül HDD -t dugni egy telóra. Akkor sem, ha látszólag működik. Nekem szállt már el vinyóm rossz tápellátás miatt.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Necc
addikt
Arra kell ügyelni nem arany/fekete vásárlásakor, hogy az egyéb színvariációkat nem feltétlenül az európai piacra szánja a samsung, így a 800MHz LTE nem minden készülék esetén támogatott. Természetesen kapni 800MHz LTE-t támogató készüléket is, némi felárért.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Misi1980
senior tag
Igen csak az oldalán tapad nillkin üveg.Ha ilyen üveget fogsz használni akkor nem ajánlom tok nélkül használni a telefont mert a széle egy picit kiáll a telefontól,de tokkal szépen egy síkban van az üveg.Itt van róla kép.
-
Somatom
veterán
Alma/körte.
Pl. rendszeres téma a Note8 fotós, videós képessége. Tök egyértelmű, hogy aki fotózni akar, az sokkal jobban járna egy MILC géppel.
Az IGO is szóbakerült már. Sztem ehhez is tök hülyeség egy Note8. Sokkal jobb egy PNA.
Folytassam?[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Gabor1123
tag
Erre a műveletre nem minden nap van szükségem, csak ha utazok. Mivel van itthon gépem amit nem is szeretnék notira cserélni, azon gondolkodtam hogy az utazásokhoz notit vagy egy ilyen telefont vegyek. Mivel a notit is csak erre használnám, meg esetleg filmnézésre -
- amire a note 8 is tökéletes- ezért inkább a telefont választottam. Sokkal mobilabb, könnyebb és amúgy is mindig van nálam telefon.. 😀 -
Taci
addikt
válasz Misi1980 #6734 üzenetére
Köszönöm! Igen, amúgy én is ilyet használtam legelőször (direkt előre berendeltem tokokat és (üveg)fóliákat is még a telefon vásárlása előtt), de az a fólia olyan érzéketlenné tette a szélét a kijelzőnek, hogy úgy gondoltam, több kárt okozok az erős nyomkodással, mintha nincs rajta csak egy sima fólia.
Én amúgy ezt a fekete tokot használom (hiába van a gyári Alcantara és Protective is), kényelmes, viszonylag vékony, plusz a kijelző alján és tetején pár milliméterrel túlnyúlik, így ha kijelzővel lefelé is tenném le, elemelné a telefont, nem érne le a kijelző. Már ilyet használtam az S7-hez is, nagyon szeretem.
-
SeatZola
őstag
A Telenor is függetlenül árulja mostanság?
Zoli
-
SeatZola
őstag
Köszi!
Mas: melyiket érdemes megvenni most a single-t vagy ds-t? Most nem hiszem, hogy szuksegem lenne ugyan 2 sim-re de ki tudja.... Jár valami hátránnyal?
Ja és hol érdemes most venni? Igazából elég lenne 1 év garos is, úgysem tartok meg semmit 1 évnél tovább....[ Szerkesztve ]
Zoli
-
OCTAMD
őstag
válasz SeatZola #6745 üzenetére
Azt hogy hol veszed azt rád bízom
Sok helyen van Európai,azon belül EU-s ,de vannak taiwani szingapúri stb
Mindenképpen ha lehet Európait vegyél és ha mázli akkor még EU-s is lesz.
225 környékéről indul a Note8
Mondjuk ha veszel,inkább a Duost
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
Teal'C
veterán
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Capella
senior tag
Annyiban pontosítanék, hogy a Nillkin 3D CP+ üveg kijelzővédőt nem ajánlottam, olyan értelemben biztosan nem, hogy ez tuti.
Inkább azt írtam le részletezve, hogy miért ezt és hol vettem, mik a tapasztalatok. Írtam a negatívumokról is, ami leginkább a széleken az érzékenység csökkenése. Ez feltűnő, főképp eleinte, de együtt lehet vele élni, vagy amennyi nálam jelentkezik ebből, azt én egyelőre elfogadom a hasznáért. Ha már flipes tokhoz kijelzővédőt akarok.
Még a lényeg, hogy nem kell azonnal feladni, és az első problémánál azonnal lekapni, hogy ez így nem lesz jó. Egyrészt változik, változhat, és szerintem nekem javult. Például sokszor már nincs is semmi probléma a szélső karakterek pötyögésénél, meg sem kell ismételni a shift-et vagy az a-t. És talán nem csak a hozzászokás miatt.
Azt nem tudom, hogy a többi gyártmány és típus mennyiben jobb, vagy rosszabb ennél. Végül is háromezret megért.Felmerült az is, hogy úgysem 9H a 9H, a dobozra írt keménység a tempered glassnál csak kamu. Hogy mennyire kamu, az nem nagyon érdekel. Nem kérdés, hogy a műanyag fóliánál jelentősen keményebb.
Sőt a Gorilla Glassnál is, úgy gondolom. Ha valaki tud ellenpéldát, ne kíméljen.
Akkor meg nekem tökmindegy, hogy nem 9H csak 7,2 vagy 8,3.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest