Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
Régóta használom a tag-okat.
Van a kocsiban és a munkahelyen a szekrényben is.
Még a Note3 nál kezdtem használni őket!
Jó dolog az tuti.
Trigger-t próbált ki!Ha kell TAG és erre jársz, adok ajándékba neked!
Mór...[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Somatom
veterán
válasz apaszka #6603 üzenetére
De, mi a válasz a kérdésre? Ha bepattintja a telót az autós tartóba, amin van NFC matrica, akkor a teló mondjuk aktiválja az autós módot. Vissza tud állni a teló normál módba csak attól, hogy kiveszi a tartóból, és ezáltal nem érzékeli a matricát?
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
bcl
senior tag
A NFC Tasks (+ Trigger-rel??) lehet "kapcsolókat" is beállítani", azaz egy érintésre csinál valamit, aztán ugyanahhoz a tag-hez még egyszer érintve "visszacsinálja".
Példa: autóban bt be, mobilnet be, autósmód be. Még egy érintés: bt ki, mobilnet ki, autós mód ki.
Lehet másképp is, ez csak lehetőség.Nem kell folyamatosan kontaktban lenniük. Fizettél már paypass-es kártyával? Na úgy megy ez is.
Szerintem jópofa, egy időben szórakoztam én is ilyesmivel
-
Somatom
veterán
válasz benczeb #6610 üzenetére
Én erre más kifejezést használnék. Mit csinál akkor, ha épp le van merülve a telója? Akkor PC sincs? Vagy, olyankor is ugyanúgy odamegy a PC -hez, de ahelyett, hogy a telót nyomkodná az NFC matricához, megnyomja a bekapcsoló gombot? Ennél már csak az lenne szebb, ha a bekapcsoló gombra ragasztaná az NFC matricát.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Somatom #6604 üzenetére
Mint írták, nem kell folyamatos kapcsolat.
Egy érintés!
Pl nekem a kocsiban.
Egy érintés-szóban mondja autós indulás,Elindul a waze,az internet rádió, és az autós mód.
Második érintésKikapcsolja a módot,és az érintett appokat.
Igaz nem lenne sok nyomkodás,de így egyszerű!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
zzola
titán
Sportoláshoz ti milyen tokot használtok? Van egy felkarra csatolható, de a N8 nem fér bele...
-
Somatom
veterán
válasz apaszka #6613 üzenetére
Az első (bekapcsolós) érintés rendben van, hiszen az amúgy is megtörténik. A második (kikapcsolós) érintés viszont már nem természetes. Az ember csak kipattintaná a telót a tartóból, és csá. Ehelyett kipattintás után még egyszer oda kell érinteni.
-
Teal'C
veterán
Olyat tud valami nfc program hogy 5 10 percenként ráolvas és ha már nincs ott akkor aut visszaáll mert igazából ennek lenne értelme.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
jacis
nagyúr
Srácok kb. egy hónap múlva Note 8-ra váltok. Eldöntöttem, hogy arany változatot veszek, mert nagyon tetszik a keret ahogy megtöri a nagy fekete kijelzőt. Valójában csak a keret tetszik a hátlap már nem. Így ha van rá mód akkor rakni akarok majd rá egy fekete fóliát. Tudtok abban segíteni, hogy milyen fólia van rá ami nem matt és nem is mintás? Csak egy sima feket fóla kell.
Válaszokat köszi előre is.
(ui.: Valójában iPhone X-et akartam venni, de mikor kiraktam magam elé az árát eldöntöttem, hogy újra át kell gondolnom a dolgot...)iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Holnap érkezik a telefon, de még nem vettem hozzávalókat.
Kinéztem egy tetszetős tokot, nektek mi a véleményetek róla ?kengyel
-
jani70
aktív tag
válasz kengyel #6630 üzenetére
Ugyan ilyen tokom van,kb 2 hónapja,minden szempontból tökéletes!Nem csúszik a kézben, eléggé vékony és masszív!Ejtettem már le kétszer ebbe a tokban,semmi baja nem lett pedig nem sima felületre esett le!Volt már ilyen tokom csak más típusú telefonom volt,de ennél jobbat nem találtam!
-
Taci
addikt
Én még mindig egy használható üvegfóliára vadászok, ha lehet, itthonról, nem szeretnék 2-3 hetet várni, mire megjön (mondjuk Kínából).
-
jani70
aktív tag
válasz kengyel #6633 üzenetére
Az egyik legjobb tok a spigetől, szerintem!
De én nem a speedshopból rendeltem,hanem külföldi oldalról
A speedshoppal emaileztünk és azt a választ kaptam hogy nem valószínű hogy mostanában lesz náluk készleten, kintről rendelik ők is és nem tudják mikor várható szállítás! Ez kb 1 hónapja volt,de ahogy nézem azóta se érkezett készletre!Itthon nem is nagyon láttam még sehol webshopban -
Cobrusz
senior tag
Én december óta várom a rugged armort meg az extrát speedből.
Vicc,hogy nemtudják beszerezni sehol.
Ideiglenesen vetteg egy Pylo-t amíg nem lesz spigen. -
SzalaiÁdám95
tag
Milyen memoria kartyat tudtok ajanlani ami gyors? Annyira h a telefon egybol oda tudna menteni pl a 4k-s videot egybol elkeszites uta n
-
addikt
válasz SzalaiÁdám95 #6641 üzenetére
Samsung evo vagy attól feljebb, pro
My name is Bond, James... Dean.
-
jani70
aktív tag
válasz Memmaao #6640 üzenetére
Én is eBayről vettem a liquid airt, megbízható eladótól, több mint egy hónapja!Most ugyan attól rendeltem egy Neo Hybrid (gunmetal)!De ez ami most van air, tökéletes erre a telefon típusra is,én üvegfólia nélkül használom kezdetek óta,le ejtettem kétszer de semmi baja a telefonnak
-
Capella
senior tag
Én nem itthonról vettem, hanem az eBayen. Ezt és innen: Nillkin 3D CP+ Max tempered glass for Samsung Galaxy Note 8
Megjött rendesen, eredeti. A honlap: [link]
Gondolkodtam a másik, a 3D AP+ típuson is, de az nem üveg, hanem PE, bár a gyártó valami ismeretlen okból tempered glassnak írja , pedig nem az. Előnye lehet, hogy az hajlékony a széleken, viszont nem 9H keménységű. A gyártónál 5 dollárral volt olcsóbb a PE a tényleges üveg 3D CP+ típusnál.
Direkt olyat választottam, ahol a szenzoroknál nincs kivágva az üveg. Nekem baromi csúnya, ahol ökörhugyozás szerűen ki van vágva, plusz taperolni se jó. Lehet, hogy a szenzornak meg jó. Az írisz felismerésnél egyébként a program figyelmeztet ugyan, hogy ne legyen a szenzor előtt védőüveg, de gond nélkül működik üvegen keresztül is.
Olyan üveget kerestem, ami fekete alul felül, nem átlátszó. A Nillkin pont ilyan, a Note 3-on is Nillkin volt, nosza legyen ez is az.
Viszont annyira elterjedt a topicban, hogy az üveg védőréteg nem lehet jó. Emellett néztem az Amazonon is az értékeléseket, ott is eléggé megoszlik a dolog a kiválótól a rosszig az üvegfóliák kommentje. Az objektív dolgokon kívül talán azért, kinek hogy sikerült feltenni, milyenek az egyedi görbületek.
Arra gondoltam, dafke mégis teszek egy próbát az üveggel. Műanyagot semmiképpen nem tennék, tollal használni sem igazán jó. Megnéztem az eBayen és féláron találtam. No ha annyira nem válik be, na bumm, bebuktam azt az akkori 3.000 Ft-ot, és legfeljebb lekapom róla.
Végül is nem buktam be, rajta van azóta is, de azért vannak, voltak problémák, amivel együtt tudok élni. A műanyag meg más szempontból rossz, rosszabb nekem.
A rárakással nem volt gond, a leírás szerint csináltam, és egyszer csak hipp-hopp rajta volt. Látványban kifogástalan. Gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, mint az eredeti felület, mintha nem volna rajta semmi védőréteg.
A Clear View álló tokkal is gond nélkül együttműködik. Ami a gond, hogy ujjal érintve a széleken kevésbé érzékeny. Előfordul, hogy többször, illetve figyelmesebben vagy erősebben kell megnyomni, érinteni.
A ceruzával viszont semmi probléma, mindent tökéletesen érzékel, írhatok a képernyő görbe felületére is, ameddig csak tart.
Még egy szokásos "üveg probléma" jelentkezett másnap, de ahogy észleltem, kábé egy órán belül elmúlt. A szivárványosodás. Egy 5 forintosnyi krumpli alakú területen jött elő, és csak egy bizonyos szögből látszott. Ez hálistennek csökkenni kezdett és teljesen elmúlt. A jó ég tudja mitől jött elő, és miért múlt el.
Azt mondom ennyiért és így nekem jó. Tökéletes üveg védőréteg a lekerekített felületre egyelőre nincs. Szerintem a műanyag használata rosszabb, nemigen olcsóbb és időnként cserélni kell.
A tapasztalatomat osztottam meg, hogy mire lehet számítani.
Talán ha lehetne növelni a széleken a kijelző érzékenységét, még kifogástalan is lehetne. -
zack
nagyúr
válasz SzalaiÁdám95 #6641 üzenetére
Teljesen mindegy a márka, csak Class10 legyen. Ezeken belül pedig a pénztárca dönt melyiket veszed, ami gyorsabb a class10 szabványon belül. Ár érték arányban a Samsung Evo szerintem nagyon jó, és megbízható, de van nála gyorsabb, az más kérdés mi használja ki.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
manoska
tag
ÜDV Tudom szubjektiv, de segitsetek fekete vagy arany? köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest