Új hozzászólás Aktív témák

  • silmatauki

    őstag

    válasz S e t h #4214 üzenetére

    Nálam gond nélkül megy a HDR mentés mind default kézi jóváhagyásos, mind automata (amikor nem rakja ki a végleges képet jóváhagyásra / plusz azonnali tuningra) módban. Belső memóriába mentek (kártya perpill nincs is bent), T, ANK4, nem rootolt, 5.6.1test1.

    Amúgy találtam egy nagyon komoly hiányosságot a progban: nincs exposure bracketing, hogy desktopon lehessen HDR-eket gyártani, mindenféle CPU- és elemzabáló (bár kétségkívül gyors és egész elfogadható eredményű) HDR-es illesztési telós próbálkozás helyett. Kár, mert amúgy gyengébb minőséget produkáló progokban van – például az FV5-ben (bal középen Menu > BRK > frameszám beállítás fent, exp. eltérés beállítás lent. Ajánlom pl. a 3 frame és +/-2 EV kombót.)

    @guriga:

    "PS: akinek ennyire szívügye a fotózás, ráadásul állítólag van egy jó gépe (fuji, ami állítása szerint mindent üt), az miért nem azzal akar fotózni? "

    Azért, mert a Fuji nincs mindig nálam, a telóm viszont igen. Különben nem próbálnám a maximumot kihozni a telóimból.

    " a saját beírásaidra való hivatkozásaid nyúltak, mint a rétestészta"

    1, a topikban többen is visszakérdeztek pl. beállításokra vagy az állításaim igazolására
    2, a mondanivalómat / érveimet igazoló régebbi hsz-okat / képeket egyszerűbb belinkelni, mint ugyanazt a szöveget újra beírni. Akkor abból lenne a probléma, hogy telefloodolom ugyanazzal az infóval a topicot. Lásd még: van sapka-nincs sapka.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák