Új hozzászólás Aktív témák

  • Diokhan

    addikt

    válasz zho-lee #39022 üzenetére

    Köszönöm. Letöltöttem :D
    Olvasom a hozzászólásokban, hogy elég sok felhasználónak vannak gondjai vele, bár általában nem F-es tipusokkal. App crashek, kamera nem működik, van aki téglázta rögtön install után, AOD módban hibásán működő automata fényerő, értesítési sávon ha 3 értesítésnél több van, akkor a lehúzás után borzasztó laggot tapasztal egészen addig, amíg az értesítések száma le nem csökken 3 alá, melyeknek oldalra húzása is komoly erőfeszítéseket igényel a súlyos lagg miatt. stb.
    Ezen kívül ennek a romnak van egy lite és egy pro verziója is, a pro verzióért természetesen pénzt kér star53, a rom fejlesztője. (Mondjuk nem értem, hogy egy eleve ingyenes és nyílt forráskódú szoftverért miért kér pénzt... Talán a bele fektetett munka miatt, mert más tuti nem került neki semmibe)
    Neked melyik van fent?
    Bocs a sok kérdésért, de pár évvel ezelőtt még az alma előtt HTC HD2-n megtanultam, hogy soha ne lehet elég óvatos az ember, ha főzött romról van szó.

    AOD-t használod, működik?

    Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

Új hozzászólás Aktív témák