Új hozzászólás Aktív témák

  • World-Soft

    senior tag

    válasz apaszka #38609 üzenetére

    Ez elég szomi.

    Most azért pár dolgot megkérdeztem a TMX-től mielőtt döntök, hogy kiderüljön mit lehet max kihozni.
    Míg nem nyúltak hozzá, addig életem legjobb készüléke volt. Igazából még most is (kijelző megint elvált egy részen, nyáron 83 fokos is volt, 15%-tól bármely pillanatban vészkikapcsolást csinálhat, megint megkarcolták, átütötték a gyártási időt mikor MMC_read hibával elszállt, és néha nyom 5-10 sec lagot (ez működésileg a legzavaróbb)).

    Nehezen válnék meg tőle (ez volt az a teló amire azt mondta, hogy igen ez kb kiszolgálta az igényeimet, és ha nem is sokat használtam a ceruzák mindig lehető legjobbkor jött, ha gyors jegyzett kellett, vagy egy képről a szöveget vissza kellett fordítani (ezt mondjuk nem tudom miért nincs a többiben)).

    De a másik oldalt meg 3 éves konstrukció. Még simítós az ujjlenyomat, de kibírom hisz így szoktam meg. De nem csinálták meg, hogy a goggle api-t támogassa, így nem minden megy az ujjlenyomattal, mert pl. az OTP is lusta beletenni 3 sort a progijába, hogy a telefon NFC fizetésnél ne telefon tartalék jelszót kérjen.
    Nincs még vezeték nélküli töltés (amit vettem hozzá, az meg kicsit feszíti a hátlapot.), stb, stb.

    Gondolkodok hogy S7 EDGE-re váltani, de a ceruza nagyon hiányozna. És az a szar, hogy a Note 7 az ami mindenben most jó áron lenne, és tudná is amit szeretnék. És a hülye FAN hiába van kint, nem beszerezhető itthon.
    Próbálom a megtudni, hogy aki Note 4-ről S7-re váltott az most is megtenné -e...

    Soybex: Sajna az nulla gari, és a Note 5-el pont az volt a bajon, hogy nincs memkártya és úgy kevés.
    Ha már így hoznám be, akkor Note Fan lenne.

Új hozzászólás Aktív témák