Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
penell1234
tag
válasz Ferdzsoo #9049 üzenetére
Az a furcsa hogy este repülőmódba tetem ugye merült 7%-ot de nem is figyeltem hogy mikor kivetem a pipát reggel a repülő üzemmódból akkor nem volt mobilhálózatom. Nem kéne automatikusan visszajönnie a mobilhálózatnak ha kiveszem a pipát a repülő módból? És csak úgy jött vissza a hálózat mikor újraindítottam. Mi lehetett a gond?
[ Szerkesztve ]
-
ronson88
tag
Sziasztok,
Úgy döntöttem, "downgrade-elem" a rendszert a legújabb MB2 (4.1.2)-ről a legrégebbi LJ1 (4.1.1)-re, mert kíváncsi voltam, hogy így visszakapom-e a remek akksi üzemidőt (úgy tűnik, visszakaptam).
Titanium Backup-pal lementettem az egész rendszert, majd a ROM downgrade után (Zack módszere szerint), a Play-ből egyenként telepítettem vissza az alkalmazásokat, majd ezután a TB-ből csak az adatokat kezdtem visszarakosgatni. Egy darabig rendben ment a dolog, de valamelyik program visszaállításánál (nem tudom melyik), megakadt a dolog és azóta folyamatosan leáll "android.process.media folyamat leállt" és ehhez hasonló hibaüzenetekkel.
Ilyenkor mit tudok tenni?
-
puskint
tag
válasz ronson88 #9052 üzenetére
Ti nem féltek, hogy bekrepál a Nótá-tok a 4.1.1-től? Van 1-2 rémtörténet az XDA-n... Mondjuk ha gyári garija van mindenkinek, akkor rendben, de a 4.1.1-ben ordító bug-ok vannak (Exynos, eMMC-brick). S mi a baj a 4.1.2-vel? Nekem éjjel kb. 3%-ot fogyaszt (WIFI kikapcsolva), s használat közben sem vészes (főleg a Nota1-hez viszonyítva.)
-
zack
nagyúr
válasz ronson88 #9052 üzenetére
Minden progid eredeti? Esetleg ez kavarhatott be.
(#9055) Zolar
Dehogy rossz. Ez csak rémhírkeltés.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zzola
titán
Köszönöm srácok..
-
imi314
senior tag
válasz Markizmark #9058 üzenetére
énis csatlakozom,semmi gond a 4.1.2vel ,jól birja az akksi. 2napokat nálam gond nélkül elmegy AHDval, előtte nem mindig jött össze.
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s23 ULTRA
-
zack
nagyúr
válasz gyuri2008 #9060 üzenetére
Persze. Jó cucc. De ahhoz hogy kihasználd, kell még ez-az. Bill+egér hogy tudj netezni, ill a filmnézéshez csak egy monitor vagy egy tv.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz gyuri2008 #9063 üzenetére
Szerintem jó az USB-s, de célszerű vezeték nélkülit venni. Én Logitech K400-at vettem, ez bill+egér egyben, és vezeték nélküli.
-
Nincs név
tag
Azóta hogy visszaraktam a deep sleep progit, nagyon szépen operál nekem is, amúgy megérett már a ROM frissítés csak még nem jutottam el addig. De jelen pillanatban 30%-on van, 4 óra kijelző idő és 2 nap 2 óra "semmittevéssel".
Ezelőtt az volt a legnagyobb gondom, hogy amíg csak pihent a telefon és emaileket, üzeneteket néztem rajta akkor is lemerült egy nap alatt. (Ez szerintem nem általános, nálam lehet valami, csak ezért olyan kifejezetten jó nekem, hogy végre el van magában anélkül, hogy merülne. )
-
zzola
titán
Ha rootolni szeretném a készüléket CSC módosítása miatt, akkor elég, ha a Titanium Backup Pro-val - rom csere előtt - lementem az egészet, vagy külön mentsem még le az EFS mappát is?
-
penell1234
tag
Az miért van hogy ha automatikusra van állítva a fényerő vagyis a kivan pipálva sötétebb a kijelző, de ha kiveszem a pipát és ugyan oda állítom sokall világosabb a kijelző.
-
torrente777_
aktív tag
Torrente777 Rom 3.0_ hoz:Akku ikonok Cwm ből telepíteni:http://db.tt/QOsXiSwF
[ Szerkesztve ]
Rommer.
-
veterán
válasz torrente777_ #9074 üzenetére
Nagyon szuper.
Most a titaniumot használom. -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz penell1234 #9073 üzenetére
Mert ha átállsz automatikus fényerőre, az nem befolyásolja a csúszka helyzetét. Nem a csúszka szerinti fényerőt fogod kapni, hanem a szenzor szerintit, ami automata. Ha visszaállsz kézi beállításra, akkor mutatja a valós fényerőt a csúszka.
Non omnis moriar.
-
S e t h
nagyúr
Tudnátok egy linket adni, hogy hol lehet a plusz két hó garanciát érvényesíttetni?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
lugosi
MODERÁTOR
A 4.2-es szoftnál már megoldották az automatikus fényerő állítást? Nekem még szolgáltatói 4.1.1 van és az alatt ha bekapcsolom az auto fényerőt akkor napfényben olvashatatlanul sötét a képernyő.
-
S e t h
nagyúr
válasz AliceWake #9081 üzenetére
Köszönöm.Akadékoskodhatok még?A note pc-t kell kiválasztani?(mivel nincs phone a választható lehetőségek között)
A modellszám és a garanciabővítés modellszáma meg nem mond semmit, a sorozat oké, de ezeket hol találom?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Markizmark
addikt
Noob kérdés, de felmerült bennem a kétely. A vasunk procija 4×1,6 GHz (magonként 1,6GHz) vagy összesen annyi?
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
imi314
senior tag
-
WaterWave
veterán
van info arról mikor kapjuk meg a 4.2-es androidot?
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
imi314
senior tag
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
Erről az XDA-s mod-ról mi a véleményed?
Noozxoide_EIZO-rewire__PRO_-_v2.0.1.13
Nem tudom mennyi idő összedobni, egy magyar nyelvű wipe script-et, de biztos nagy kereslet lenne rá, főleg olyan alapossággal és profizmussal ami neked van. Ugyanis nincs internal_sd formázására lehetőség telefonon belül, és sok CWM sem tartalmazza. Szerintem sokan ezt nem is tudják, és az internal_sd formázatlan marad. Én a Zoot's Wipe-Script-et használom, de biztos Torrente wipe scrip-et használnék ha lenne.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Eladó lett a dokkolóm, és a K400-as Logi billentyűzet touch pad kombó is.
Akit érdekel pü.Minden szuper, vadi újak, csak kipróbálva voltak.
-
MaciLaci1970
aktív tag
Sziasztok!
Ma reggel jött egy kb.: 7,5 MB-os frissítés a T-s függő készülékemre.
XXDMA5-ről XXDMB2-re változott (maradt 4.1.2.)
Valaki tudja esetleg mi is változott valójában?Köszi:MaciLaci1970
-
zzola
titán
válasz MaciLaci1970 #9096 üzenetére
Magyar T-s? Mert arra 4.1.1 az utolsó, vagyis azzal jött ki...
Vagy lte a készüléked?[ Szerkesztve ]
-
MaciLaci1970
aktív tag
Bocsi, hogy nem voltam elég világos. Igen a magyar T LTE-s verzióra jött ez a frissítés.
Az LTE-s kütyüik már nagyon hamar megkapták a 4.1.2.-t.
Nekem kicsit több mint 1 hónapja jött meg a webshopból, és rögtön mikor kivettem a dobozából frissített és azóta talán ez volt a 3. frissítés, csak idáig 50-60 Mb-os csomagok jöttek és ilyen "picuri" még nem volt.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
PC nélkül lehetséges rootolni a készüléket?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest