Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNPSP
aktív tag
-
Parallaxis
addikt
az elbeszélt perceket valahol számolja a rendszer, vagy erre valami app?
Én a PhoneUsage-t használom erre: [link]
Esetleg nem tudjátok, hogy hogy / mivel lehet beállítani a billentyűzetet, hogy automatikusan ékezeteket írjon/javítson?
Ha bekapcsolod a javítást, akkor a gyári billentyűzet is korrigál elvileg, de a helyes szót pár karakter után megpróbálja felajánlani, az biztos. Ha ennél többet akarsz, akkor rakd fel a Swype-ot: [link] ezzel szépen tudsz akár magyarul is diktálni neki (sokkal pontosabb, mint a Google féle szövegfelismerő) [link].
[ Szerkesztve ]
-
HUNPSP
aktív tag
válasz Parallaxis #8403 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod!
Szép estét / hétvégét Urak, Hölgyek, én távozok a hóesésbe, most már ráadásul lassan úgy, hogy 100%-ig minden apró porcikáját megismer(t)em a rendszernek. És komolyan, nem bántam meg!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
sea
tag
Esetleg valaki használ 32 gb-os Samsung sdhc-t ? Érdemes ezt választani a Note 2 -höz?
[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
Vibert nem számolja bele?
-
zack
nagyúr
Megjött a hordozható monitorom... 22" LG IPS LED lett. Már csak a Wireless Logi billentyűzetet várom hogy megérkezzen, és jövő héten veszek hozzá egy PS3 kontrollert is.
Elkapott a gépszíj, így itthonra jött egy 27" szintén LG IPS LED...Ami miatt külön fülig ér a szám, hogy a nagy tesóhoz adtak gyárilag MHL kábelt. Így ha csak filmezni akarok, csak a kábelt fogom vinni a melóba. Gyönyörű darab, nincs kávája, ami külön jó pont.
Aki ezen a dokkolón töri a fejét, 1-2 progi kelleni fog hozzá, amit nekem már sikerült kinyomozni:
Screen Standby - Ami ahhoz kell, hogy lekapcsolt kijelzővel is tudjuk használni a dokkolóval.[link]
Sixaxis Controller a PS3 Dualshock 3 joystick-hez. [link]
Ultimate Rotation Control + License - A különböző képernyőforgatások (forced) miatt.[link](#8408) penell1234
Az egyik legjobb, és leggyorsabb. Csak jót tudok mondani róla. Én is ilyet használok.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
z67
őstag
válasz Parallaxis #8407 üzenetére
Köszönöm!
-
lugosi
MODERÁTOR
Ti milyen időjárás widgetet használtok?
-
zack
nagyúr
Nem cserélném semmi pénzért. Több mint 1 éve használom.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Levente
aktív tag
válasz penell1234 #8408 üzenetére
+1
Jó!
lugosi
Elecont és Weather Services Pro.
Ez a kettő az általam megfigyelt rakat közül, ami még valamennyire jó adatokat is ad.
Widget-jeik is jók, egyik egy akár bazi nagy és részletes is lehet, másiké meg 1x1-esben is jó.
Van rengeteg szép is, meg csicsás is, de adatra ezek maradtak nálam elfogadhatók.
[ Szerkesztve ]
[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...
-
eos30d
aktív tag
Valaki használ IGO-t a note-n?
-
penell1234
tag
A T-mobilos készülékemre feltudom rakni SPB Shell 3D? Vagy rootolni kel hozzá?
-
lugosi
MODERÁTOR
Köszi mindkettőtöknek, végül ezt az eWeather HD-t vettem meg. Mindegyik nagyon tetszett, de ez ott szerzett előnyt hogy tud 1x4-es álló formátumban is megjeleníteni és így pont kifér a naptáram mellé.
Már csak egy a gyárinál jobb gmail betekintő widget kellene.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv
Szerintetek érdemes néha a cwm-be a Wipe Dalvik Cache alkalmazni? -
ERPY
őstag
válasz ZoliM@ster #8418 üzenetére
Erre szoktam én azt mondani, ha valami nincs, akkor az nem lehet warez sem, nemde?
-
ZoliM@ster
aktív tag
-
ronson88
tag
válasz ZoliM@ster #8421 üzenetére
Dehogy, igazad van, tényleg az a lényeg, hogy ez itt varez, csak itt (android rendszer) a miértje kérdőjeleződött meg.
-
gergo1425
csendes tag
Üdv.
Valaki tudna nekem segíteni? Most készülök venni egy note 2-est és van egy sony fülesem egy MDR XB 600 asom! Valaki megtudná mondani hogy ezek kompatibilisek e egymással? -
félisten
Köpönyeg, Időkép.
A Köpönyegben az tetszik, hogy éppen a nekem tetsző információkat jeleníti meg, ráadásul egymás alá ki tudok tenni több városra szólót is, az Időképben a jobb háttérprogram és a balatoni adatoktetszenek.
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
HUNPSP
aktív tag
Eszméletlen jó ahogy megoldották ezt az FM rádiós dolgot.
Soha nem hallgattam utcán zenét, és bár van egy nem tecsó minőségű fülhallgatóm + fejhallgató is, így bár volt mindig miből válogatni, nem mentem velük utcára soha. Mondjuk a fejhallgató amúgy sem oda való szvsz.
Így viszont ezzel a megoldással itt a rendszerben lehet, hogy én is nekiesek, mert ha ennyien így használják, akkor valami nagyon "tuti" dolog lehet...
iPhone-ban ugye még hasonló sem volt, ott azért volt problémás. Mondjuk ettől még a zenéket rá lehetett rakni, bár természetesen az is külön mutatvány volt, itt pedig minden pikk-pakk megy.
Tényleg jó, hogy ennyivel nyitottabb a rendszer, és ennyivel megengedőbb is.Rendszerfrissítéssel kapcsolatos kérdés: Erről az oldalról melyik fájlt töltsem le, és hogyan rakjam fel, ha használni szeretném a 4.1.2-es szoftvert? Magától felismeri a fájlt a telefonon és fel is telepíti, vagy itt nem ilyen egyszerű a dolog?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
HUNPSP
aktív tag
válasz -Gerzson- #8431 üzenetére
Hm, ilyen macerás lenne? A magyarországi vajon ki fog még jönni valaha, és akkor lehetséges majd a telefonon belüli (szóval úgy, hogy magának tölti el, teszi fel, stb.) frissítés?
Ez a folyamat egyébként megegyezik a rootolással? Nem szeretnék semmit elszúrni, tekintve, még nem is próbálkoztam ilyesmivel.
Esetleg érdemes várni egy hivatalos, magyar frissítésre?Mindenesetre köszönöm a választ, olvasgatok ott egy keveset, látom vannak ott hasznos dolgok, pl. programok.
-
félisten
válasz penell1234 #8381 üzenetére
Halihó!
Sokáig töltőn hagyni a telefont nem szerencsés. Nem mondom, hogy drasztikusan árt az akkunak, de sajnos igenis csökkenti az élettartamát. Úgyhogy ha megoldható, hogy teljes töltöttségnél levegyük, azt bizony meghálálja. (Tulajdonképpen talán a kb. 70%-nak örülne legjobban, ami 3,92 voltos kapocsfeszültséget jelent, de az nem feltétlenül elfogadható kompromisszum.)
A gond az, hogy a töltő minden 100% elérésénél (jellemzően 4,2 V) nem fejezi be a dolgát, hanem próbál szinten tartani. Márpedig a telefon jellemzően csak alszik, tehát fogyaszt, amit a töltő azonnal megpróbál kompenzálni, ezzel tartósan 4,2 volton tartja az akkut, ami már a komfortzóna legszéle. (Ökölszabályként a -0,1 V = 2× életciklust emlegetik a szakik.)
A helyzet az egyre korszerűbb, jobban optimalizált töltő elektronikákkal, algoritmusokkal ugyan nagyon sokat javult az elmúlt évek során, de egy feltöltve töltőn hagyott telefon még mindig degradálja a lítiumos akkut.
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
-
zack
nagyúr
válasz MaCS_70 #8434 üzenetére
Nem hinnem hogy merhetoen degradalodna az elso 1-2 evben, amig a gari tart. Sosem figyeltem erre, bar teny, hogy toltes utan szeretem en is egybol lehuzni a toltorol. Van egy elhasznalodasi ideje az aksiknak, de ketlem hogy ez latvanyosan gyorsabb lenne suru csepptoltessel.
-
GoHarder
csendes tag
Tudtok a gyárinál jobb headsetet a notihoz? Mindennap hallgatok zenét, viszont nem túl kényelmes/hatékony folyton elővenni a Note 2-t aztán kézzel lapozgatni (plusz BKV-n amúgy sem szívesen veszi elő az ember, láttunk már okosteló szerzésről videót .
A gyári headsettel meg nem tudok se visszaléptetni a számokon, se beletekerni. Vagy én vagyok balfsz?
A másik kérdés, hogy miért nem jegyzi meg a nyomorult, hogy basszus kiemelést használok? Mindig visszavált normál módra. Sajnos hangminőségben nincs ott mint egy jó Sennheiser, de hát a headset funkciókat meg nem tudom mellőzni.
Btw. ettől még ez a legjobb teló a világon
-
Firehand
tag
De a swype nem tudja kezelni a kézírás felismerést nem?
Ha kicsi a tét a kedvem sötét....
-
S e t h
nagyúr
Na, megvolnék a több mint 8000 hozzászólás elolvasásával, tény, hogy ilyen telefont fogok vásárolni és tény ,hogy sajnos eddig nem tudom ,hogy honnan, mivel a vodafone webes felületéről most nem lehet rendelni, mivel nincsen.
Sajnos a sok hozzászólás alapján sem lettem okosabb, hogy honnan vegyem meg, így még várok a vodára, vagy hirtelen felindulásból vhol megveszem.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
imi314
senior tag
válasz Parallaxis #8443 üzenetére
ez valami program? mert play-en nem találom
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s23 ULTRA
-
Grikoka
csendes tag
Halló!
Lehet hogy nagy, stb...DE!
ennél gyorsabb, s felhasználóbarátabb telefonom még nem volt.
Szemüveges vagyok, nem erős, de anélkül is simán látom!
egy kezes működéssel hibátlanul lehet még e-maileket is írni...vezetés közben!
az svoice s társai alkalmazást sose használtam egyik készüléken sem, ennél viszont működik, pláne, ha nem rendszeres infókra van szükség, vagy meg akarsz nyitni egy appot, vagy csak simán telefonálni, közvetlenül lehet sms-t, mail diktálni, ami azért nem rossz....igaz csak angolul ért, de ott van különbség az USA és a Brit angol között.Egy napot ugyan nem megy el, de gyakorlatilag reggeltől estig tartó időszakban (állítólag extrém felhasználóként nyüstölöm a masinákat) simán bírja, olyan 8-10 órát. (cserekészüléknek volt nálam egy ace 2, az 3 órát bírt nálam egyhuzamban...folyamatos mail, viber és skype használat) szóval ennek tükrében a 8 óra kimondottan remek!
Létezik hozzá egy még nagyobb aksi, ami utángyártott, talán 5000 mAh-s, de másik hátlap megy hozzá, és aminek a minősége...háááát.....mint a kindertojásban a meglepit rejtő doboz.Ha valaki munka eszközként is használja a telefonját, s nem csak divatbuzériából kell neki, akkor maximálisan csak ajánlom, természetesen nagyobb kéz méret előny, ha az nincs, akkor s3.
Soha többet másikat!
az összes többi játék mellette csupánSzóval én várom a note 3-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért